forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 18. Crtani romani šou i Goran Parlov
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/05/2015 : 21:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Kao i svake godine, na kraju me ipak opet nema. Živjeli.

Uranio sam! Ipak me ima. Hvala Bogu više.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/05/2015 : 21:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji dan dolaziš?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/05/2015 : 21:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Nažalost mogu samo u subotu biti u Zagrebu. Inače, termin je baš super - taman za nedjeljni ručak ;)

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/05/2015 : 21:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Koji dan dolaziš?

Subota. Samo sam u prolazu, doduše, ali stići ću kupiti što želim.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

zarmix
New Member

254 Posts

Member since 30/05/2012

Posted - 14/05/2015 : 11:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zarmix a Private Message  Reply with Quote
Hoće li biti stol ili neko rezervirano mjesto za razmjenu stripova kao i prošle godine?

Edited by - zarmix on 14/05/2015 11:08:01
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 15/05/2015 : 07:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
CRŠ počinje za 5 sati...
Prošle nedjelje je objavljen u Večernjem intervju s Fontom povodom njegovog dolaska na festival.

----------
Trenutačno se sluša: Laura Branigan - Didn't We Almost Win It All
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2015 : 16:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zarmix

Hoće li biti stol ili neko rezervirano mjesto za razmjenu stripova kao i prošle godine?

Bio je stol, al mislim da nije bilo razmjene!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

klaudye
Starting Member

76 Posts

Member since 02/12/2014

Posted - 15/05/2015 : 18:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send klaudye a Private Message  Reply with Quote
Molio bih odgovor, ako netko ima informaciju. Sutra planiram po prvi put na CRŠ.
Na CRŠ-u je najavljen sajam stripova. Koji izdavači/strip knjižare sudjeluju? Imaju li svoje štandove i ima li kakvih popusta?
Hvala!
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1200 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 15/05/2015 : 18:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Mene su zanimala izdanja iz Srbije npr Mistere knjiga 2, Osvetnici, Valentina itd
i moram reči da sam se neogudno iznenadio kad sam vidio da je cijena Mistereove druge knjige
oko 170 kn WTF!!! Moram reči da sam bio kratko (samo u prolazu) i da se spremam i sad da to
malo bolje pogledam, ali ako je tako onda stvarno... Nisam vidio ni Fibru, ni Libellus???
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/05/2015 : 22:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by udarnik007

Mene su zanimala izdanja iz Srbije npr Mistere knjiga 2, Osvetnici, Valentina itd
i moram reči da sam se neogudno iznenadio kad sam vidio da je cijena Mistereove druge knjige
oko 170 kn WTF!!! Moram reči da sam bio kratko (samo u prolazu) i da se spremam i sad da to
malo bolje pogledam, ali ako je tako onda stvarno... Nisam vidio ni Fibru, ni Libellus???

Drugu godinu za redom ih nema.
Bili su, redom: SNK, Tino, Higher Ground Comics i dva, tri štanda preprodavača.

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 16/05/2015 : 07:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Sta se tice sajma stripa jako lose.......nisu to nikakvi spešl popusti.....osim ako ne racunas pojedine usa sveske ili random TPB-ove.........sto se tice gostiju jako zanimljivo.

Maza fantastican lik....prica sa svima pol sata i stalno crta....dok sam bio tamo vec je crtao 3 sata....ne znam do koliko je jos crtao

Parlov......takodjer OK.....malo vise sluzben ali pristupacan covjek

Valee......isto izgleda prva liga ali nisam idugo bio kod njega jer sam taman bio na redu za mazu......lik je trebao samo potpisivati a na kraju je svima i poceo crtati

Font.......e on je jedini tamo cini mi se kako se kaze "preko kurca" (mozda grijesim).......ali onako bez osmijeha .......koliko sam vidio 99% crteza su iskljucivo samo portreti likova (tex taxi)....i to identicni........uglavom.....cini mi se kao hladan lik.....a o cijeni njegovih tabli i crteza koje je donijeo da ne pricam

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 16/05/2015 : 10:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Bas super da treci covjek na vratima jutros vec nema niti jednog broja za bilo kojeg talijana ujutro...svaka cast organizatorima....ljepo su si to decki podjelili jucer....klasicno balkanski....pas milu mater

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/05/2015 : 14:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Neki su bili i prije otvaranja vrata.

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2387 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 16/05/2015 : 15:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
tipično za brojeve i crteže
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 16/05/2015 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Gadi mi se sve to.....svake godine na repeat....zasto za sebe ne organiziraju crtanje iza zatvorenih vrata pa da mi debili koji cekamo ispred vrata ne moramo jos gledati kako 4-5 ljudi sjedaju od crtaca do crtaca.....brate nadjite se vas 5 drazite si ego medjusobno a onda svima ostalima dajte na nagradnoj igri jos preostalih 3-4 broja

.....vi sretni jer imate sve crteze, a mi sretni jer zvuci postenije i nista ne znamo

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2387 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 16/05/2015 : 16:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
pa i trebalo bi tako, da se za njih par to organizira i that's it
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/05/2015 : 17:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by udarnik007

Mystere VČ debeljuca 2 kod Lastana u startu košta 150 kn, uz mogući popust od 10 % kakav ide na Konane i Jezovnika bila bi 135 kn, pa ako ti je to dovoljno niža cijena...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/05/2015 : 17:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Što se sajma tiče, to je zapravo buvljak a ne smisleni sajam, a zbog ovih dogovora i namještaljki s brojevima za crtanja o kojima posta www2 ove sam godine i odustao od toga.

Preko određenih veza bih mogao i upasti preko reda, ali mi se sve skupa nimalo ne sviđa, a i čemu se "mrčiti" kad ne vidim ni razloga ni smisla.

Ako je stvar u tome da organizator(i) i ekipa oko njega/njih dobiju što više crteža i potpisa, hvala lijepo ali u tome nemam namjeru sudjelovati.

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2387 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 16/05/2015 : 17:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
to namještanje je zapravo jadno,najviše zbog ljudi koji potegnu iz neke pripizdine da dobiju od nekog dragog crtača crtež,a zapravo dobiju goli k....
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/05/2015 : 18:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
A da pređemo na malo veselije teme?
Tribina s Bigliardom, primjerice.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27589 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/05/2015 : 18:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ko sluša?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/05/2015 : 18:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Što je ovo Dee napravio od sebe? Trebao bi biti Joker, ali me majica Punisher zbunjuje.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 16/05/2015 : 19:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Evo neka reportaza sa CRS-a na RTL-u i neki frajer kaze da je tu zbog Martina Mysterea a sina je doveo zbog Zagora. Da nije clan DOMI? Taj naglasi u svakom postu da je Zagor za sina, sto izaziva frustraciju kod vecine, vjerujem.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2387 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 16/05/2015 : 20:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ko sluša?

fotograf
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 16/05/2015 : 23:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

to namještanje je zapravo jadno,najviše zbog ljudi koji potegnu iz neke pripizdine da dobiju od nekog dragog crtača crtež,a zapravo dobiju goli k....

Potpuno se slažem s tobom i ostalima jer sam ja zapravo danas potegnuo iz pripizdine kao jedan od fanova Dylan Doga i gledao kako crteže dobijaju redom: neke curice koje vjerojatno nisu nikad ni čitale Dylan Doga, neki security koji je možda pročitao par Dylana i ne zna ni izgovoriti kako se koji crtač zove, likovi sa hrpom brojeva kojima je jedini cilj sakupiti što više crteža da se imaju čime hvaliti, itd. Nisam ljubomoran nego se i meni to sve gadi. Bio sam na svakom CRŠu u posljednjih par godina ali mislim da mi je ovo posljednji.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000