forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 776

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/05/2015 : 14:47:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Provjereno:broj 600 ima dvije naslovnice,Ferrijevu i novog autora naslovnica od broja 600

Pretpostavljam da ovo ne govoriš napamet pa ti vjerujem.
Također taj što ti je rekao informaciju vjerojatno te zamolio da identitet novog crtača bude tajna zasada.

Valjda se mogu nadati Andreucciju.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/05/2015 : 15:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 16/05/2015 : 15:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jos jednom upozoravam, variant naslovnica ne znaci bas nista. Ustvari, cak mislim da Burattini i nije bio za nju nego je tu odluku donio netko visi (Frediani, Marcheselli...)

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/05/2015 : 17:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja vec dugo vremena planiram copypastati naslovnicu prvog broja Mnoa a sad mi nadolazi ideja da napravi svatko tko ima u ruci talenta i nacrta svoju viziju broja 600.. znaci otvorimo "Cover Zagor numero 600 Reloaded contest"...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 16/05/2015 : 20:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
Potpiram ovaj post.
Ovaj crtež nije stari Ferri - kao da je to radio neko, ko želi kopirati
maestro-a, a ovo computer koloriranje je groza od groze.
Šteta.
U ovim godinama maestra, sa tolikom brojevima naslovnica, i još
jubilarni broj - bi trebalo, da je ovo neka maestralna naslovna.
Kolega dole je to odlično opisao!

quote:
Originally posted by hamzik

Uzas od naslovnice. Uzas! Izgleda kao da je teski amater crto i jos veci amater koloriso. Ovo ne izgleda ko Zagor, a ni ko Ferri. Nema tu retro smeka, samo tuge i zalosti.

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 16/05/2015 : 20:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Ferri će znači crtati jedan dio epizode s Akronijanima?
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 16/05/2015 : 21:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
FERRI ce i dalje crtati naslovnice

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5133 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/05/2015 : 21:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Provjereno:broj 600 ima dvije naslovnice,Ferrijevu i novog autora naslovnica od broja 600

nije ni fora da su naslovnice vec vidjena stvar, promjena je OK, jedino treba tog Hellingena strpat na 601 itd i na naslovnicu, vjerujem da ce bit efektno

46 god. Alan Forda u HR DD Almanah XIV vec na kioscima

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 00:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Bas citam komentare na nslovnicu, da ti se zivot zgadi, jedno su kritike drugo je pljuvanje,jedno je iznjeti svoj stav drugo je biti seljacina, ljudi moji ako zivite na balkanu barem se kanite tog balkanskog mentaliteta.
Tako popljuvati i ispljuvati, strasno...nesto slicno kao sto sam ja popljuvao buratinija glede wendiga...ne sluzi mi na cast i sramim se toga cisti jadni,niski balkanizam. ( iako se i dalje ne slazem to sto je napravio glede wendiga )

Glede naslovnice, meni je odlicna, nije fenomenlna ali je jako dobra.
Sto sad trebao bi nazvati ljude debilima i kretenima zato jer jedan urednik njima ide niz dlaku s tim nostalgicnim pricama?
Progledat ce i on jednom, ako vam se ne svida nemojte kupovati, preskocite broj.
Eto ja se nikako ne mogu pomiriti s time da uopce nece spomenti wendiga u prici, pa eto krivo mi je ali idem dalje jer je to zagor kojeg pratim od seste godine zivota. Uostalom siguran sam da iz te pice mogu izvuci i pozitivnih strana.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 17/05/2015 : 00:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ovdje na forumu ima puno talibana koji su postavili pravila ćudoređa. Ukratko:
1) Ferri je za otpis
2) Verni je netalentirani kreten
3) Tko se ne slaže s tvrdnjama iz prve dvije točke, taj je nostalgičar koji nema pojma o stripu i ne voli Zagora

Svako drugačije mišljenje je zabranjeno.

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 01:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Postujem svacije misljenje dok ima veze s zdravim razumom...kad se ta granica prede e tu vise nema postivanja.
Opet ovisi o situacijama.
Postujem kad acestroke napise da je za njega hellingen je ziv losa prica i da mu se nesvida...ali kad kaze da s istom treba obrisati d***...zar bi to trebao postivati? Sama izjava govori o autoru.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/05/2015 : 01:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ajde ljudi nema potrebe za dizanjem tenzija, svašta se u afektu napiše.
Radije se usredotočite na pozitivne stvari.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 02:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nisu tezije samo rasprava, i sam sam imao afekata u bezbroj navrata.
Negreba bas tako pljuvati po zagoru.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 17/05/2015 : 09:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Bas citam komentare na nslovnicu, da ti se zivot zgadi, jedno su kritike drugo je pljuvanje,jedno je iznjeti svoj stav drugo je biti seljacina, ljudi moji ako zivite na balkanu barem se kanite tog balkanskog mentaliteta.
Tako popljuvati i ispljuvati, strasno...nesto slicno kao sto sam ja popljuvao buratinija glede wendiga...ne sluzi mi na cast i sramim se toga cisti jadni,niski balkanizam. ( iako se i dalje ne slazem to sto je napravio glede wendiga )

Sto sad trebao bi nazvati ljude debilima i kretenima zato jer jedan urednik njima ide niz dlaku s tim nostalgicnim pricama?
Progledat ce i on jednom, ako vam se ne svida nemojte kupovati, preskocite broj.
Eto ja se nikako ne mogu pomiriti s time da uopce nece spomenti wendiga u prici, pa eto krivo mi je ali idem dalje jer je to zagor kojeg pratim od seste godine zivota. Uostalom siguran sam da iz te pice mogu izvuci i pozitivnih strana.

Ne treba okolišati.
Po naslovnici se nije pljuvalo. Bar ja nisam. Pljujem po likovima koji se opiru svakom napretku.
Ja sam pročitao komentare na profilu Burattinija,znam nešto talijanskog....pa ne znam što bih rekao za te tamo ljude.
Izdavanje stripa spada u biznis,mi dajemo novac i očekujemo profesionalizam. Stav da je to Zagor kojeg čitamo od šeste godine i da trebamo ići dalje i jest problematičan.
Premalo je biznis odluka,a previše igranja na emocije.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/05/2015 : 10:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako popljuvati i ispljuvati, strasno...

Postujem svacije misljenje dok ima veze s zdravim razumom...kad se ta granica prede e tu vise nema postivanja.

O čemu ti pričaš? Skroz si fulao ovim, ali baš ono, maksimalno si promašio ovim komentarem. Toliko si u krivu, da mi te neugodno. O kakvom pljuvanju pričaš... kakve seljačime? Štedi takve komentare za onda kad će netko stvarno pljuvat.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/05/2015 : 10:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
očajna naslovnica....
a ovi kojima se svidja ovakva naslovnica - da je umjesto zagora netko drugi na naslovnici rekli bi da je ovo smeće za djecu do 6 godina!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 17/05/2015 : 11:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

1) Ferri je za otpis
3) Tko se ne slaže s tvrdnjama iz prve dvije točke, taj je nostalgičar koji nema pojma o stripu i ne voli Zagora

Potpis majstor od rijeci do rijeci. Na zagoru topicu je vec dugo prilicno mucno.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 17/05/2015 : 13:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

1) Ferri je za otpis

Kad vec pises o talibanima onda i dodaj cetvrtu kategoriju. A to su oni koji svaku kritiku prema Ferriju smatraju pljuvanjem po njemu i Zagoru. Jel to je upravo sta se sada dogada u ovom topicu.

Ja smatram da je "Ferri za otpis" ali nije to bas tako crno ili bijelo kako ti navodis. Ja cjenim Ferrija kao majstora svog zanata. On je bio moj omiljeni crtac Zagora i ostace zauvijek legenda. Ali ja nisam slijep, ni zbog starosti ni zbog nostalgije, i vidim da covjek vise jednostavno nije ni blizu svojih zlatnih dana. Crtez mu je slab a naslovnice sve cesce i cesce katastrofalne. Ova zadnja mozda i najgora (uz veliku pomoc amaterskog kolora). A posto cak ni Ferri nije veci od Zagora treba urednik raditi svoj poso i prestati sramotiti i Zagora i Ferrija. Jel to nisu zasluzili ni jedan ni drugi. Ako ti ovo zvuci ko talibansko misljenje a ne osnovana kritika onda se slozimo da se neslazemo.

Edited by - hamzik on 17/05/2015 13:53:20
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/05/2015 : 16:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Postujem kad acestroke napise da je za njega hellingen je ziv losa prica i da mu se nesvida...ali kad kaze da s istom treba obrisati d***...zar bi to trebao postivati? Sama izjava govori o autoru.

Je'l ti ovo majke ti OPET mene prozivas u negativnom kontekstu jer ti se ne svidja ono sto milsim o tvom omiljenom stripu? Ok, da ne dangubim i ponavljam jedno te isto, i da istovremeno kazem ono sto svi ovdje misle:
Ti si jad i cemer ovog foruma. Moderatori su veliku gresku ucinuli kad su te vratili posle onog dizovotnog bana. Mozga uopste nemas, svaki post ti lici na lupetanje sesto-godisnjaka, puno licemerja i izjava osobe koji voli Isusa, ali je istovremeno spreman da pise nesto najgore sto se ovdje moze citat.

Nastavi s teretanom i razvinjanjem misica, jer mozga uopste nemas, to je ocito. Jadan ti.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/05/2015 : 17:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
meni je naslovnica odlična i nemore mi to nijedan komentar pokvariti

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 17:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

Ne treba okolišati.
Po naslovnici se nije pljuvalo. Bar ja nisam. Pljujem po likovima koji se opiru svakom napretku.
Ja sam pročitao komentare na profilu Burattinija,znam nešto talijanskog....pa ne znam što bih rekao za te tamo ljude.
Izdavanje stripa spada u biznis,mi dajemo novac i očekujemo profesionalizam. Stav da je to Zagor kojeg čitamo od šeste godine i da trebamo ići dalje i jest problematičan.
Premalo je biznis odluka,a previše igranja na emocije.

E pa tako se pise i govori... ne trebas pljuvati i govoriti da su debili i kreteni...samo se spustas na njihovu razinu...ja isto mislim ali vise nikada ne bi direktno ni indirektno rekao tako nesto...bolje biti gospodin nego balkanac.
Slazem se ja u potpunosti s tobom...samo prvi post nije nacin
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 17:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Je'l ti ovo majke ti OPET mene prozivas u negativnom kontekstu jer ti se ne svidja ono sto milsim o tvom omiljenom stripu? Ok, da ne dangubim i ponavljam jedno te isto, i da istovremeno kazem ono sto svi ovdje misle:
Ti si jad i cemer ovog foruma. Moderatori su veliku gresku ucinuli kad su te vratili posle onog dizovotnog bana. Mozga uopste nemas, svaki post ti lici na lupetanje sesto-godisnjaka, puno licemerja i izjava osobe koji voli Isusa, ali je istovremeno spreman da pise nesto najgore sto se ovdje moze citat.

Nastavi s teretanom i razvinjanjem misica, jer mozga uopste nemas, to je ocito. Jadan ti.

Nije adekvatno za ovaj topic pa cu ga prenjeti u punisher, gdje ces ako ima pravde dobiti ban
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/05/2015 : 17:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Tako popljuvati i ispljuvati, strasno...

O čemu ti pričaš? Skroz si fulao ovim, ali baš ono, maksimalno si promašio ovim komentarem. Toliko si u krivu, da mi te neugodno. O kakvom pljuvanju pričaš... kakve seljačime? Štedi takve komentare za onda kad će netko stvarno pljuvat.

@Leonid
Nemoj se osjecati prozvanim, znam da si se zaletio, pokazao si dugim postom da si super momak,afektivnosti ima svagdje, ja sam no 1 na ovom forumu po tome...pa eto da ne mislis nesto da imam protiv tebe

@Nagor
Ako po tebi ovo nije pljuvanje : "
Je,ona hrpa kretena što se javlja na njegov FB profil koji bi htjeli da sve epizode crta Verni.
Sam Verni je pripadnik tog "talibanskog" pokreta. U onom razgovoru sa Deeom je pokazao koliko je plitak. On se naziva crtačem stripa? " onda sto je?Zapitaj se o cemu ti pises?
Vidi...meni je sad stvarno neugodno pisati ovo jer naprosto ne mogu vjerovati da je za tebe to normalna stvar...jednostavno nisam te dozivo takvoga
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 17/05/2015 : 18:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ništa nisam slagao.
Niti mislim ublažavati stav. Ja nisam pljuvao po Ferriju. Govorim o ljudima koji nisu dali nijednu objektivnu kritiku. Samo je King,od 40 i više komentara pokušao ukazati na problem.
Pa dovraga,da njih 30 kaže "taj kolorist uništava bar polovicu naslovnica" valjda bi se u Bonelliju zamislili.
Sam taj mentalitet da pohvališ sve samo zato jer dolazi od nekoga koga poštuješ jer problem trenutno na Zagoru. Koči napredak i svježe ideje. Ne bi me začudilo da stave Vernija na naslovnice samo da im ugode.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/05/2015 : 18:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prešarena je i uopće se ne uklapa u dosadašnji stil serijala.

Što se tiče naslovnica zagora pitali smo na tribini laurentija, i on kaže da u staffu boselli i burattini lobiraju svaki za svoje crtače. O tome se priča sve više. Laurenti kaže da je on bosellijev izbor a burqttini gura svoje, pretpostavljam vernija i nuccija, sigurno vernija jer su si najbolji frendovi. Bure ga doslovno postavio na tron sam usprkos tome što je na početku bio loš. Ja se osobno ovaj put ne slažem s bosellijem, laurentijeve naslovnice za srpsko izdanje mi i nisu baš nešto.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 776 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000