Author |
Topic |
giant
Average Member
Slovenia
891 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 22/05/2015 : 22:41:40
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Crtač autentičnog stila, koji se, nažalost, mnogim čitaocima ne dopada. Dobar na Kenu, još bolji na Mister Nou. Čini mi se da kod Mister Noa ne postoji crtač koji je umeo uverljivije da dočara scene tuče od njega, prosto mogu da se čuju udarci, da ne kažem da se osete.
Neka počiva u miru.
Istina, potpuno se slažem, njegove scene tuče bile su u neku ruku "brutalne"...zaista neki svoj stil i šmek. Ako sam iskren, nije mi među omiljenim crtačima, ali svejedno još uvijek rado pročitam koju njegovu priču....tako Kena kako i pilota. Sve nas je manje na ovoj kugli zemaljskoj.....
R.I.P. |
Invincible shield |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/05/2015 : 22:10:52
|
quote: Originally posted by giant
quote: Originally posted by Jozzinelli
Crtač autentičnog stila, koji se, nažalost, mnogim čitaocima ne dopada. Dobar na Kenu, još bolji na Mister Nou. Čini mi se da kod Mister Noa ne postoji crtač koji je umeo uverljivije da dočara scene tuče od njega, prosto mogu da se čuju udarci, da ne kažem da se osete.
Neka počiva u miru.
Istina, potpuno se slažem, njegove scene tuče bile su u neku ruku "brutalne"...zaista neki svoj stil i šmek. Ako sam iskren, nije mi među omiljenim crtačima, ali svejedno još uvijek rado pročitam koju njegovu priču....tako Kena kako i pilota. Sve nas je manje na ovoj kugli zemaljskoj.....
R.I.P.
Da, polako odlaze stripaši, i autori i konzumenti. A novih nema. Čast izuzecima. Eh, kakvo je ovo vrijeme, bez duše i malih radosti.
Svaki odlazak nekoga od strip autora me na ovo podsjeti. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5415 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Topic |
|