Author |
Topic |
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 25/05/2015 : 22:21:28
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by lwood
ti imaš 102 kila? ne bi ti da više od 98.
de bre nađi si neku ribu za komplimentirat, pusti bagija. Osim ako ti crko auto.
Pusti to slatkorječje...Skreće pozornost s ona 22 cm...Čista ljubomora - zna se da je svakom dalmošu od silne fjake zakržljala ćuna...
I to. A valjda očekuje kontra kompliment u stilu - pa ni tebi ne izgleda više od 122. |
|
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
aved
Average Member
Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
Posted - 25/05/2015 : 23:09:31
|
Upoznao DeeCaya, DCopica i Bagija. Pored odlicne atmosfere i organizacije, najbolje od svega je sto su svi susretljivi i prijateljski raspolozeni. Andrej Cvitas je ljudina u svakom smislu, uvijek raspolozen za razgovor. Potrosilo se buljuk para na stripove. Od Ribica i Stefa uganjao crteze dok za Petrusu nisam stigao sto mi je dosta zao. Dok sam krenuo da stanem u red za dobivanje brojeva za crteze, sretnem Nesspolina u hotelu i zamolim ga za crtez Skrivenog, dok je rodjak od Brindisija uganjao Texa, a od Del Vecchioa je dobio Carsona. Nisam mogao da vjerujem koliko su ljudi opusteni, jednostavni i razumni. S obzirom da sam bio prvi put na Mafestu malo je reci da je bilo odlicno. Naredne godine obavezno se dolazi.
Svaka cast i hvala oraganizatorima jer za sve ono treba dosta vremena i dobrih zivaca- posebno s mikrofonom. |
Mornie utúlië, mornie alantië |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
aved
Average Member
Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
Posted - 25/05/2015 : 23:42:40
|
U subotu sam bio do 22 h., tako nesto, pricao malo sa DeeCayom, DCopicom i Cvitasom i ispratio aukcije. Nisam mogao vise da izdrzim pa sam otisao da legnem, bio sam dosta umoran- cijeli petak mi je bio neprospavan i u subotu sam dosao u Makarsku poprilicno neispavan. U nedjelju sam bio malo na burzi stripova i krenuo na put u 11 h.
Naredne godine se moram malo bolje pripremiti. Doduse u cetvrtak/petak su mi iskrsle neke neplanirane obaveze tako da mi je to malo poremetilo da budem malo vise aktivniji s druzenjem i sl. |
Mornie utúlië, mornie alantië |
Edited by - aved on 25/05/2015 23:44:14 |
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 26/05/2015 : 00:40:48
|
quote: Originally posted by aved
Naredne godine se moram malo bolje pripremiti. Doduse u cetvrtak/petak su mi iskrsle neke neplanirane obaveze tako da mi je to malo poremetilo da budem malo vise aktivniji s druzenjem i sl.
Da ti kaže stari morski vuk... moraš uzeti godišnji i provesti tjedan dana u Makarskoj... vjeruj mi, nećeš zažaliti a ja žalim što nisam bio ove godine |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Manabo
New Member
259 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 26/05/2015 : 01:32:49
|
quote: Originally posted by Deers
@ Manabo
ako slučajno nisi vidio pitanje na drugom topicu odgovori mi ovdje gdje si i kada nabavio novog Petrušu. Ne mogu vjerovati da ga nisam nigdje vidio.
Sorry Deers, radio sam pa ti tek sad odgovaram. Novog Petrušu sam nabavio kod Petruše. U subotu dok je crtao imao je knjigu izloženu na stolu pokraj sebe. S njim dogovorio kupnju, platio njegovoj gospođi, pa mi je naravno napisao posvetu i potpisao se. Cijena je bila 50 kuna, a redovna će valjda biti 70 jer tako piše na koricama. Čim sam je vidio uzeo sam bez puno pitanja i još jednom ponavljam oduševila me! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/05/2015 : 07:10:46
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
tinton trebao bi skinuti sliku i napisati ko je ko pa je ponovo nakaciti ovde. Da se mozemo snaci :)
Pa to sam ti već napisao, ja sam dobar dječak zbok kojeg si za Pavlovića dobio broj šest. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Posted - 26/05/2015 : 07:22:37
|
tinton trebao bi skinuti sliku i napisati ko je ko pa je ponovo nakaciti ovde. Da se mozemo snaci :)
evo što ja znam:
Majmi sjedi skroz u pozadini s kapom. Kohorta je ovaj kojem se dio očiju i sijeda kosa vida iza dugokosog Damira. Po mojoj procjeni, lijevo od njega collector rukom zaklanja lice. Malicius je oavj s tamnim očalama. Iza njega, a ispred trola se vidi uho Garfield_Moa. Čovjek kojem se vidi jedno oko, dio uha i šilterica je Manabo. Valter je ovaj koji je u pozadini, ali mu se vidi cijela glava, a ima naočale za čitanje.
|
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/05/2015 : 09:51:34
|
quote: Originally posted by zeljko
suvise tesitisterona na jednoj silici bole oči :D
Pa ti okreni glavu... ;) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
bisley
Senior Member
Croatia
1193 Posts
Member since 08/06/2005 |
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
|
bisley
Senior Member
Croatia
1193 Posts
Member since 08/06/2005 |
|
Manabo
New Member
259 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 26/05/2015 : 11:52:23
|
Sad sam po fotkama skužio tko je Bisley. Kako li je samo promptno reagirao kad smo čekali u redu za brojeve, a neki klinac htio uletjeti preko reda!
@Garfield_Mo Oprosti što je ispalo da sam te lažno informirao da neću na MaFest. Ali kad smo se nakon aukcije dogovarali za dostavu, tada sam bio 100% siguran da ne idem u Makarsku. No, eto, stvari se često nenadano promijene.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/05/2015 : 13:40:48
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by lwood
ti imaš 102 kila? ne bi ti da više od 98.
de bre nađi si neku ribu za komplimentirat, pusti bagija. Osim ako ti crko auto.
Pusti to slatkorječje...Skreće pozornost s ona 22 cm...Čista ljubomora - zna se da je svakom dalmošu od silne fjake zakržljala ćuna...
https://youtu.be/ogLpjWg_fCY |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/05/2015 : 13:54:05
|
quote: Originally posted by tinton
evo što ja znam:
Majmi sjedi skroz u pozadini s kapom. Kohorta je ovaj kojem se dio očiju i sijeda kosa vida iza dugokosog Damira. Po mojoj procjeni, lijevo od njega collector rukom zaklanja lice. Malicius je oavj s tamnim očalama. Iza njega, a ispred trola se vidi uho Garfield_Moa. Čovjek kojem se vidi jedno oko, dio uha i šilterica je Manabo. Valter je ovaj koji je u pozadini, ali mu se vidi cijela glava, a ima naočale za čitanje.
znači bija je i drug valter. mislija san da on ne ide na festivale . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/05/2015 : 16:00:26
|
quote: Originally posted by lwood znači bija je i drug valter. mislija san da on ne ide na festivale .
Falilo je marksističkih sadržaja, ali za to imamo Subversive Žao mi je što se nismo upoznali. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 26/05/2015 : 19:47:31
|
quote: Originally posted by Manabo
Sad sam po fotkama skužio tko je Bisley. Kako li je samo promptno reagirao kad smo čekali u redu za brojeve, a neki klinac htio uletjeti preko reda!
@Garfield_Mo Oprosti što je ispalo da sam te lažno informirao da neću na MaFest. Ali kad smo se nakon aukcije dogovarali za dostavu, tada sam bio 100% siguran da ne idem u Makarsku. No, eto, stvari se često nenadano promijene.
Nikakav problem, jos samo da skontam ko si, posto slabo koga znam preko nicka :)
I moram dodati za Deecay ... Sminka, odjeca, pa cak i hod je bio genijalan. Moram reci kad sam te prvi put vidio da sam bio odusevljen :) |
http://www.mostrip.ba/
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Posted - 26/05/2015 : 20:06:38
|
Manabo ti je imao šiltericu mislim cijelo vrijeme i specifičnu bradu/bradicu. |
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/05/2015 : 20:26:22
|
Evo par slika sa Mafesta koje neće napraviti skandal na forumu. One prave(šifra Prima 3)slike sa razularenim hrvatskim(šifra Plačljivko) i inima(šifra Vegeta) izdavačima ne mogu postaviti jer više ne bi dobija popuste na njihove stripove. I zato uživajte rajo: Onaj ko kaže da se od stripova ne može živiti-laže. Evo neki su došli sa stilom na Mafest. [/url] Spremni dileri sa najnovijom drogom za stripoljupce: Legenda sjeverozapada: [/url] Jedan od pitomijih prodavača: [/url] Jahtaš(u pozadini): [/url] Novost na Mafestu: [/url] Plačljivko: [/url] Štand od čovjeka slavna da su i pivo po njemu nazvali: [/url] Domačini: [/url] Sakupljačka groznica: [/url] [/url] Neću vam reći o kojem je članu rijeć ali ovca je tu večer imala provod života: [/url]
Ispričavam se na lošnjikavim slikama ali kad nemam bolji mobitel jer svoje mukotrpne zarađene novce gledajući filmove i serije na poslu trošim na gomilu mat korica i obićnog nesjajnog papira. Do iduće godine-Vaš jaki.
|
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 26/05/2015 20:29:44 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Posted - 26/05/2015 : 20:45:44
|
Znači to je tih 30 kila o kojima je pričao Zagor Tenay. |
|
|
|
kohorta
Starting Member
77 Posts
Member since 26/11/2007 |
|
Topic |
|