forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/06/2015 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Ex ti ide s ablativom.

Latinski znas, a iz materinjeg ti se potkrada da promasujes ije/je.

Ajde, kad pises preko mobitela barem ne promasujes slova s kvacicama.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 02/06/2015 21:51:50
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/06/2015 : 21:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Necemo sad jos skretati i u "Prometheus" vode :))
Mislim na film naravno

Zašto da ne? Mislim da je ta teorija najprihvatljivija od svih. I za sve.

Znao samAncient Aliens dakle

https://www.youtube.com/watch?v=mWw-c-IU-h0

Igra je oke, ali jedva čekam film.

http://www.imdb.com/title/tt2094766/

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/06/2015 : 21:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

[/quote]

Ne. Nemaju Ancient aliens nikakve veze sa tim. Iako i oni imaju dosta tema koje klasična nauka ne ume da objasni.
Valjda sam već par puta napisao: zašto bi bilo teško pretpostaviti da je sav život na ovoj planeti samo deo nekog eksperimenta? Da je došlo neko biće "sa neba" i stvorilo sve ovo ovde? Pa neka ga jedni nazovu Bog, a drugi neka ga zovu Veliki Naučnik.
I da se taj Veliki Naučnik vraća svakih godinu dana da vidi kako mu eksperiment napreduje. A ako pretpostavimo da se Veliki Naučnik kreće brzinom svetlosti, ili još brže, izračunajmo koliko vremena na Zemlji prođe za tih njegovih godinu dana...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 02/06/2015 : 21:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Bez namjere da vrijeđam, nije mi ni na kraj pameti, ali ne mogu a da ne odgovorim moderatoru gosp. Mladju, koji vjeru (jednu određenu, a time vjerojatno i sve ostale) naziva bajkom ?! Je li mu palo na pamet da vrijeđa s time vjernike svih religija? (Bez obzira što je replicirao određenom forumašu koji je vrijeđao, ne sudim o tome je li i nije mi poznato)... Ja se osjećam uvrijeđenim. Nikada nečije vjerovanje ne bih nazvao bajkom.. Ili nečije nevjerovanje.. I još nešto - za vjeru ne trebaju dokazi, pa valjda se zbog toga naziva - vjera. I gosp. Mladjo - na svijetu je približno 6 milijardi vjernika i ne ulazim u to tko vjeruje u teoriju evolucije, ili tko u jednoga Boga ili tko u njih pet ili devet.. I vi šest milijardi ljudi nazivate (neposredno) - dječicom koja se zanose bajkama. Nije fer - priznajte, bez obzira iz kojih ste razloga to napisali. Nemojte me pogrešno shvatiti - da ih je na svijetu i petnaest opet ne bi bilo fer. Koliko sam shvatio vi ste ateist. Apsolutno nevažno - jednako vas poštujem i jednako bih vam pomogao kao i svakom vjerniku. Ovo je javno mjesto i razumijem da moderirajući nailazite na razne liričke devijacije (od nepristojnih vjernika do nepristojnih nevjernika - nebitno), ali mislim da forumašima moderator treba biti i svojevrstan uzor kako se ponašati (ne generaliziram vaše ponašanje, koje je inače vrlo pristojno, već samo naglašavam gore istaknuti momenat), a porukom da je vjera bajka šaljete dobrom dijelu foruma signale uvrede. Ali opet ponavljam - sve da je ovdje i tisuću nevjernika i jedan vjernik - nije poželjno koristiti se takvim izrazima poput bajke. Ispričavam se na smetnji i molim vas nemojte zamjeriti. Ima na forumu i vjernika koji ne vrijeđaju, ali svakako ne žele biti i - vrijeđani. Iskreno od srca sve vam najbolje želim bez ikakve loše primisli...

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 02/06/2015 : 22:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
Bravo kucak

Generalno govoreci, ateisti su prilicno netolerantni (blago receno) ljudi prema neistomisljenicima, ako sam ista spoznao u zivotu onda bas to.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/06/2015 : 22:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Bez namjere da vrijeđam, nije mi ni na kraj pameti, ali ne mogu a da ne odgovorim moderatoru gosp. Mladju, koji vjeru (jednu određenu, a time vjerojatno i sve ostale) naziva bajkom ?! Je li mu palo na pamet da vrijeđa s time vjernike svih religija? (Bez obzira što je replicirao određenom forumašu koji je vrijeđao, ne sudim o tome je li i nije mi poznato)... Ja se osjećam uvrijeđenim. Nikada nečije vjerovanje ne bih nazvao bajkom.. Ili nečije nevjerovanje.. I još nešto - za vjeru ne trebaju dokazi, pa valjda se zbog toga naziva - vjera. I gosp. Mladjo - na svijetu je približno 6 milijardi vjernika i ne ulazim u to tko vjeruje u teoriju evolucije, ili tko u jednoga Boga ili tko u njih pet ili devet.. I vi šest milijardi ljudi nazivate (neposredno) - dječicom koja se zanose bajkama. Nije fer - priznajte, bez obzira iz kojih ste razloga to napisali. Nemojte me pogrešno shvatiti - da ih je na svijetu i petnaest opet ne bi bilo fer. Koliko sam shvatio vi ste ateist. Apsolutno nevažno - jednako vas poštujem i jednako bih vam pomogao kao i svakom vjerniku. Ovo je javno mjesto i razumijem da moderirajući nailazite na razne liričke devijacije (od nepristojnih vjernika do nepristojnih nevjernika - nebitno), ali mislim da forumašima moderator treba biti i svojevrstan uzor kako se ponašati (ne generaliziram vaše ponašanje, koje je inače vrlo pristojno, već samo naglašavam gore istaknuti momenat), a porukom da je vjera bajka šaljete dobrom dijelu foruma signale uvrede. Ali opet ponavljam - sve da je ovdje i tisuću nevjernika i jedan vjernik - nije poželjno koristiti se takvim izrazima poput bajke. Ispričavam se na smetnji i molim vas nemojte zamjeriti. Ima na forumu i vjernika koji ne vrijeđaju, ali svakako ne žele biti i - vrijeđani. Iskreno od srca sve vam najbolje želim bez ikakve loše primisli...

Patetičan post, koji vrijeđa ovih ostalih milijardu na ovom planetu. Zašto misliš, da zbog toga što vjeruješ u neuvjerljive stare priče imaš pravo na poseban status u društvu.

Zar bi se Mladjo i ostali morali ispričavati i zbog toga što ne misle da je Zemlja ravna ploča. Postoji i takve skupine na ovom svijetu. I njima su osjećaji uvrijeđeni jer žive u uvjerenju da je svijet ravna ploča. Zar bi zbog njih morali zabranit globuse?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/06/2015 : 22:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

To je moje mišljenje.
A postoji problem kod određenog broja vjernika - svaka, pa i najmanja kritika njihove vjere smatra se uvredom.
Znači ne smije se ništa reći ni malo protiv vjere jer to je uvreda. Nikakvo kritičko preispitivanje, ništa.
Ali dobro, to je normalno ako se vjerovanje zasniva na dogmi ali to nije ok za nekoga tko ne vjeruje slijepo u (nedokazane) dogme.
A ja nemam ništa protiv vjernika - pa neka ljudi vjeruju, ako to njih ispunjava, odlično.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 02/06/2015 : 22:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
To izjednacavanje vjernika i Zemlje kao ravna ploca je odraz tvoje nekulture

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/06/2015 : 22:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by Tonto

http://znanost.geek.hr/clanak/lucy-ardi-i-teorija-karika-koja-nedostaje/

I to pokazuje koliko znanost još uvijek samo luta, nagađa, grebe po površini.

da,znanost luta dok je pak inkvizicija valjda uvik kirurški precizna.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/06/2015 : 22:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Ne. Nemaju Ancient aliens nikakve veze sa tim. Iako i oni imaju dosta tema koje klasična nauka ne ume da objasni.
Valjda sam već par puta napisao: zašto bi bilo teško pretpostaviti da je sav život na ovoj planeti samo deo nekog eksperimenta? Da je došlo neko biće "sa neba" i stvorilo sve ovo ovde? Pa neka ga jedni nazovu Bog, a drugi neka ga zovu Veliki Naučnik.
I da se taj Veliki Naučnik vraća svakih godinu dana da vidi kako mu eksperiment napreduje. A ako pretpostavimo da se Veliki Naučnik kreće brzinom svetlosti, ili još brže, izračunajmo koliko vremena na Zemlji prođe za tih njegovih godinu dana...
[/quote]Hmm, da , bio sam prije par godina na jednom predavanju Erich von Dänikena koji je pricao o slicnoj teoriji...bilo je zanimljivo.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/06/2015 : 22:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Bravo kucak

Generalno govoreci, ateisti su prilicno netolerantni (blago receno) ljudi prema neistomisljenicima, ako sam ista spoznao u zivotu onda bas to.

Ateisti netolerantni?!!
Sorry ali sad si rekao najveću neistinu ikada.
Je, inače u svijetu horde ateista idu okolo i urlaju protiv vjernika
Kad si zadnji put pročitao neki naslov da je nekakav militantni ateist izvrijeđao nekoga?
Pa pogledaj samo ovaj topic - napiši da se slažeš sa teorijom evolucije i "vjernici" te tjeraju u "pičku materinu". Inače "veliki vjernici" na ovom forumu (njih dva-tri, zna se na koje mislim) su dokazano miroljubivi ljudi koji priznaju različitosti, jel'da?

Da se razumijeno, ja sam u potpunosti tolerantan što se tiče religije i smatram da ako to ljude ispunjava i ako se pomaže da se osjećaju bolje - neka vjeruju! I poštujem svakog pravog vjernika i vjeru i njihove stavove i nikada ne bih rekao ništa ružno o njima. Puno ljudi iz moje obitelji i prijatelja su vjernici i i ja nemam ništa protiv toga, dapače. samo treba biti tolerantan na dvije strane - kao što ja nemam apsolutno ništa protiv vjernika, bilo bi lijepo i da (svi) vjenici nemaju ništa protiv ljudi koji ne dijele njihovu vjeru, zar ne?

Mislim da sam sve rekao i nemam potebu ponovno se javljati na ovu temu.

Ajde mir i dobro

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 02/06/2015 : 22:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

To je moje mišljenje.
A postoji problem kod određenog broja vjernika - svaka, pa i najmanja kritika njihove vjere smatra se uvredom.
Znači ne smije se ništa reći ni malo protiv vjere jer to je uvreda. Nikakvo kritičko preispitivanje, ništa.
Ali dobro, to je normalno ako se vjerovanje zasniva na dogmi ali to nije ok za nekoga tko ne vjeruje slijepo u (nedokazane) dogme.
A ja nemam ništa protiv vjernika - pa neka ljudi vjeruju, ako to njih ispunjava, odlično.

Pa valjda nismo ovdje za vrijeđanje?! Zašto nazivati vjeru bajkom? S druge strane zašto i ateiste vrijeđati. Ništa drugo nisam htio reći. Samo - čemu uvrede.

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 02/06/2015 : 22:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Patetičan post, koji vrijeđa ovih ostalih milijardu na ovom planetu. Zašto misliš, da zbog toga što vjeruješ u neuvjerljive stare priče imaš pravo na poseban status u društvu.

Zar bi se Mladjo i ostali morali ispričavati i zbog toga što ne misle da je Zemlja ravna ploča. Postoji i takve skupine na ovom svijetu. I njima su osjećaji uvrijeđeni jer žive u uvjerenju da je svijet ravna ploča. Zar bi zbog njih morali zabranit globuse?

Gospodine Nagore upravo sam naglasio da ja nikada ne bih uvrijedio tih milijardu vjernika. Zašto vrijeđati šest milijardi i govoriti da vjeruju u bajke?? Pročitajte pažljivo - rekao sam da me ne zanima tko je ateist, vjernik, vjeruje li u jednog ili pet bogova. Poruka je bila - bez uvreda. I vjernicima i ateistima.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/06/2015 : 22:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Znate onu foru iz filma "Dim" sa Hurtom i Keitelom kako izmjeriti tezinu dima..
Izmjeris tezinu cigarete...Pusis pljugu i treses pepeo u pepeljaru i tezinu pepela oduzmes od tezine pljuge i dobijes tezinu dima...
Tako kod covjeka...tezina mu je mjerljiva, kad premine izmjeris tezinu i dobivenu razliku koju dobijes je aproksimativno tezina duse.. ali sa tim se ne zeza ..jer postoji i klinicka prividna smrt... svaki dan to vidim...skoro...

? a isparavanje? nije se bas fizike i kemije naucilo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/06/2015 : 22:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

[/quote]

da,ali to je več za drugi topic.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/06/2015 : 22:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Bravo kucak

hahahahahaha:) slazem se sa tobom u ovome:) koliko su samo ateisti zlocina i ratova pocinili u ime znanosti, opcepoznata stvar:)koliko se sjecam povijesti ateisti izazvali krizarske ratove, stvorili inkviziciju, idu po kucama ubjedjujuci ljude da nje ateizam jedini ispravni nacin razmisljanja, ateisti spalili giordana bruna, i tako dalje. opcenito smo poznati po drasticnim mjerama prema neistomisljenicima:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/06/2015 : 22:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

To izjednacavanje vjernika i Zemlje kao ravna ploca je odraz tvoje nekulture

Da, imaš pravo. To što vjeruju u to da je Zemlja ravna ploča nije razlog za sprdnju. Nisu oni krivi što nisu pratili u školi i što su pomalo naivni. Dobro, malo jesu, ali jebiga.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/06/2015 : 23:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by emirem

Znate onu foru iz filma "Dim" sa Hurtom i Keitelom kako izmjeriti tezinu dima..
Izmjeris tezinu cigarete...Pusis pljugu i treses pepeo u pepeljaru i tezinu pepela oduzmes od tezine pljuge i dobijes tezinu dima...
Tako kod covjeka...tezina mu je mjerljiva, kad premine izmjeris tezinu i dobivenu razliku koju dobijes je aproksimativno tezina duse.. ali sa tim se ne zeza ..jer postoji i klinicka prividna smrt... svaki dan to vidim...skoro...

? a isparavanje? nije se bas fizike i kemije naucilo:)

Analiticka kemija mi je bila dosadna , a organsku kemiju nisam ni organski ni neorganski podnosio,bolio me jedan organ... i slusao sam crystal ship...zato sam pucao od smijeha kad sam vidio Walter Whitea sa epruvetama...
Ne bi vjerovali ali maloprije odgledao 12-tu epizodu Daredevila i bas zadnji razgovor izmedju Fiska i Uricha ima jake ako ne prejake slicnosti sa ovom tematikom veceras na topiku...
I kako se blizi ljeto i ne znam gdje sam stavio peraje i masku od ljetos bilo bi dobru tu vasu evoluciju uciniti reverzibilnom da dobijem plivace kozice medju prstima od svog praprarodjaka Nemoa da odmorim ovo ljeto od posla...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/06/2015 : 23:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Nije mi jasno kako neki još uvijek odbijaju prihvatiti evoluciju? Uz toliko fosila vrsta koje više ne postoje. A tako starih fosila većine današnjih vrsta nema. Je li onda bog svako malo stvarao iz početka, što li?

Ne vidim ni razloga za nevjerovanje u makroevoluciju, uz toliko sličnosti među vrstama. Svi primati imaju jednak broj ekstremiteta, očiju, ušiju. Genetski su gotovo istovjetni. Nije li onda najlogičnija pretpostavka da imaju zajedničkog pretka?

Pitanje za sve koji negiraju evoluciju: Zašto nema fosila Homo Sapiensa starog 5 milijuna godina? I ako već ne vjerujuete u evoluciju, u što vjerujete? Iskreno me zanima, koliko mislite da je svijet star, kako objašnjavate fosile dinosaura, recimo?

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/06/2015 : 00:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:

Pošto vidim da imamo odjednom gomilu stručnjaka iz molekularne biologije, genetskog inženjeringa, astrofizičare, koji su "open minded", a svejedno dovoljno zadrti da ništa drugačije ne prihvate, moram da se vratim na svoj post od danas.
Rekoh: "googlajte malo o nelogičnostima u teoriji evolucije", ali vidim da to ovima open-minded cool ljudima, kojima religiozne jedinke sa kojima dele zajedničkog pretka služe za ismevanje, i nije neka opcija.
Ja sam valjda dovoljno otvoren za sve teorije, pa nisam lenj da saslušam sve strane.

I još jednom: ne postoji univerzalna istina. Ni jedni ni drugi nisu u pravu, a istina je verovatno negde između.

Hvala na pažnji.

Biti open minded znaci razmotriti sve vrijedno paznje. Ali, neke stvari to, nazalost, nisu. I to je ono sto ljudi nece da razumiju, niko normalan ne tvrdi da je sve vezano za evoluciju ili veliki prasak poznato i rastumaceno. Ipak, to je najbolje sto imamo, i svi dokazi upucuju na to. Za sada. Ali, pazi, ako se desi nesto revolucionarno da pobije do sad tvrdjeno, niko nece biti srecniji od ljudi koji se bave time, jer je njima u glavi samo da se napreduje, i da se svakim danom bude blize sve vecim saznanjima.
Takodje, nije rijetkost da su astrofizicari ili nuklearni fizicari vjernici, s tim da je jasno da oni ne mjesaju vjeru sa religioznim dogmama, sujevjerjem, magijom i ko zna s cim sve jos ne. Nista to ne iskljucuje jedno drugo, a kad smo kod nevjerovatne "teorije usmjerene panspermije", pvaj covjek http://static.astronomija.co.rs/nauke/istorija/biografije/hojl/serfredhojl.htm je vratio u zivot, a citanjem teksta sa linka, svako se moze uvjeriti da niti je sarlatan, niti nije open mineded :) Sto ne znaci da je u pravu, dokaza nema, a koliko god da je bio briljantan, imao je i gomilu pogresnih teza. Kao i svaki zivi covjek :)
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/06/2015 : 00:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Opet problemi oko evolucije.
To je sve zato sto je covjecanstvo toliko sjebano i iskompleksirano, niskog samopouzdanja i svaki klinac ljudima smeta. Probajte nekome reci " majmune jedan" eto ti uvrede. Nitko nece rado da je do ovog stupnja dopuzao od zivotinje. Svi bi nesto fensi.
Kompleksi covjecanstva se lijece tako sto je lijepo vjerovati da smo neko bozansko djelo koje je carolijom nastalo, ne po blatu puzalo. Dosli smo gotovi, divni, krasni i bajni i vec u Pradu obuceni.
Onda ima nas kojima se fucka sto smo prije bili kad zivimo sada i ovdje i takvi smo, kakvi smo, da smo i od kisne gliste nastali, sebe prihvacamo i volimo.
Evo, ja i dan danas volim popeti se na drvo i s njega pasti u koprive. I bas me briga sto mi se neki, bozanskih ruku djelo - covjekoliki majmun smije.
Kazem ja, bog je izmisljen da slabici uz njegovu pomoc lijece svoje komplekse. No, trebali bi znati da u nekim stvarima ni bog ne moze pomoci.
Za to postoje doktori.Legnes na kauc i pricas s njim umjesto s imaginarnim prijateljem.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

DragonSlayer
New Member

Croatia
266 Posts

Member since 22/01/2013

Posted - 03/06/2015 : 00:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DragonSlayer a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Nije mi jasno kako neki još uvijek odbijaju prihvatiti evoluciju? Uz toliko fosila vrsta koje više ne postoje. A tako starih fosila većine današnjih vrsta nema. Je li onda bog svako malo stvarao iz početka, što li?

Zato što ne žele, kako jedan čovjek može skupini njih objasniti da su u krivu? Kako bi se ateisti osjećali da shvate da je evolucija jedna velika zavjera?

When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/06/2015 : 01:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DragonSlayer

quote:
Originally posted by Beva

Zato što ne žele, kako jedan čovjek može skupini njih objasniti da su u krivu? Kako bi se ateisti osjećali da shvate da je evolucija jedna velika zavjera?

a ti misliš da samo ateisti prihvačaju evoluciju?
jebote,koliko van je svit crno bil.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/06/2015 : 01:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Da, to i mene nervira. To uopste ne bi smio biti predmet sporenja izmedju 2 individue koje su zavrsile srednju skolu. E, sad, kako tacno ili zasto, to je vec neka druga prica.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/06/2015 : 01:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000