Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 30/05/2015 : 10:49:30
|
Hajde uslikaj taj primjerak, sta si se stisko Da vidimo kako lezi u ruci. Koji ono format bijese?? 17x24 ili?Mrsko mi sad da pretresam topic. |
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/05/2015 : 10:53:46
|
quote: Originally posted by emirem
Imas li prednarudzbe od Skab612 i SNK iz Zgb? S njima sam vise u kontaktu i najblizi za kupovinu ovog stripa.
Mora biti jer ćemo inače napraviti invaziju na Ameriku. ![](icon_smile.gif) U ZG striparnicama se mogu nabaviti svi brojevi Magic Winda tako da vjerujem da neće biti problema ni sa Zagorom. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 30/05/2015 : 11:01:30
|
Imas li prednarudzbe od Skab612 i SNK iz Zgb? S njima sam vise u kontaktu i najblizi za kupovinu ovog stripa.
Nemam. Do sad sam u vezi MW-a suradivao sa SNK i Babilonom, a znam da je SNK, a sigurno i Babilon zainteresiran i za Zagora. Pitat cu Raula treba li pretplata ili jednostavno posaljem hrpu stripova pa navali narode. Postarina ce biti gadna jer ce prva knjiga biti preko 700 grama. Vjerovatno izmedu 720 i 750 grama. A carina, joj! Vjerovatno postarina i carina do ex-Yu, $8-9 po knjizi. Vjerovatno ce cijena morati biti negdje izmedu 110 i 125 kuna. |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 30/05/2015 : 11:18:51
|
Idem van pa da ne trazim po prethodnim stranicama...koliko je to stranica i koji cover SC ili HC..po ovoj tezini slutim HC... Hej,kad izadje strip i kad strip knjizara najavi da su preorderi aktuelni krecemo u nabavku.. Kamo srece da nabavim do 18.srpnja pa na plazi citati "Morsku stravu" :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Posted - 30/05/2015 : 11:31:05
|
Idem van pa da ne trazim po prethodnim stranicama...koliko je to stranica i koji cover SC ili HC..po ovoj tezini slutim HC... Hej,kad izadje strip i kad strip knjizara najavi da su preorderi aktuelni krecemo u nabavku.. Kamo srece da nabavim do 18.srpnja pa na plazi citati "Morsku stravu" :-)
312 stranica, SC! Papir koji koristimo je dosta tezak. A tako je bolje za svaki slucaj jer bi tanji pair bio proziran kod ovakve "nocne" price.
Pa do tada bi ga sigurno trebao imati kod sebe! Ja cu ih pokupiti ili zadnji tjedan 6. mjeseca ili u prvom tjednu 7. mjeseca. |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
Zagor i Chico
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Unknown.jpg)
Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
mradje11
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/cortomaltese7rp2.jpg)
Canada
365 Posts
Member since 05/07/2004 |
Posted - 31/05/2015 : 18:01:23
|
predobro izgleda u boji, nikada mi se nisu osobito svidjali zagori u koloru jer su mi licili na bojanke, ali ovo je majstorski izvedeno, morati cu nabaviti jednog cim izadje, a u devetom se vidimo u Torontu da pokupim backup izdanje :-) |
Ehila', Corto come va? Stai prendendo il Sole? |
Edited by - mradje11 on 31/05/2015 18:01:38 |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
dicmanjac
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/sitting bull.jpg)
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 31/05/2015 : 20:41:35
|
Ja sam bio veliki protivnik boji u Bonneliu, pogotovo u Zagoru i Texu, ali ove tvoje slike su me izbile iz cipela. Premoćno izgleda...baš sam oduševljen. Kupujem čim dođe kod nas. Sljedeći broj "Sedam gradova Cibole" ili "Teksaški rendžer" ;) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 01/06/2015 : 00:21:20
|
Nadam se da će ovo što prije stići do SNK, pa još recimo u paketu s MW-om, da ga ne moram naručivati preko Pajtaka.
Ali ne da ga čitam na plaži, jer za to služe recimo OP, nego da u miru uživam zavaljen u fotelji u tišini doma, s recimo čašom vina u ruci.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
www2
Senior Member
![](AvatarUpload/1(13).jpg)
Croatia
1059 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 01/06/2015 : 08:56:33
|
Bogmeč ja sam žestoki protivnik bilo kakvog dupliranja stripova, ali ovo mislim da ću si uzeti.....
.....svaka čast |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Posted - 03/06/2015 : 10:09:13
|
OK, da ne ispada da se pravim previse pametan, evo nekoliko slika mog probnog primjerka (konacna knjiga ce imati jos bolji tisak i uvez, ovaj primjerak je samo spojen spajalicama i ljepilom, a konacni ce biti sivan i ljepljen kao i ovaj MW s kojim usporedujem knjigu u slikama), a u slijedecem postu, za kraj, poslastica: 4 slike konacnih knjiga koje sam dobio od stamparije prije dva sata (slike ne knjige, knjige cu dobiti krajem mjeseca u ruke)! Inace, unutar knjige su sve 3 Ferrijeve naslovnice i 4 eseja/ analiticka teksta: dva od Pijanog Patka te jedan od Stinkyai i jedan od Burattinija.![](icon_smile_approve.gif) I jos jedan disclamer, ja imam velike ruke, tako da ne brinite o velicini knjige.![](lol.gif)
![](http://i57.tinypic.com/m9rbtl.jpg)
![](http://i58.tinypic.com/104rnfr.jpg)
![](http://i60.tinypic.com/15hg1zo.jpg)
![](http://i58.tinypic.com/33fargo.jpg)
![](http://i62.tinypic.com/nvr3te.jpg)
![](http://i59.tinypic.com/33a7ypx.jpg)
![](http://i59.tinypic.com/35jcz8m.jpg)
![](http://i58.tinypic.com/2zq7x3b.jpg)
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dante
Senior Member
![](AvatarUpload/neil_young_by_anna_nias(1).jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/06/2015 : 10:50:42
|
Sjajno dočaran ugođaj starih ZS izdanja sa ovom verzijom naslovnice. ![](icon_smile_tongue.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 03/06/2015 : 12:26:36
|
Uh, ovo je čista perverzija! ![](icon_smile_tongue.gif) Ovako stvari izgledaju, kad se rade ponajprije iz ljubavi. Bravo D.J.! ![](icon_zagor.gif)
Samo nemoj, da ponestane primjeraka za nas "balkance". ![](icon_smile_cool.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|