Author |
Topic |
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 06/06/2015 : 22:52:03
|
quote: Originally posted by raic1922
quote: Originally posted by Willer
Imam osjećaj da će zabiti Suarez i Rakitić, u 2:1 (Evra za Juve) pobjedi Barce.
, skoro i rezultat
Zahvalan sam Neymaru, da nije zabio mislio bih da sam urekao Raketu da zabije i drugi. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2649 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 06/06/2015 : 23:05:29
|
Juve pokraden kao u najboljim danima Barcellone. Nakon nedosudjenog penala bilo je potpuno jasno kamo sve vodi. Ponasanje Alvesa i Neymara je cigansko i to zalosti jer u nacelu nisam mrzitelj tog klupa, bas naprotiv. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 06/06/2015 : 23:09:22
|
Barca znatno bolja i zaslužena pobjednica, a Juveu svaka čast na borbenosti kojom me donekle iznenadio.
Vrlo dobra utakmica, Rakitić odličan, a od Messija sam nekako očekivao više.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 06/06/2015 : 23:10:18
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Juve pokraden kao u najboljim danima Barcellone. Nakon nedosudjenog penala bilo je potpuno jasno kamo sve vodi. Ponasanje Alvesa i Neymara je cigansko i to zalosti jer u nacelu nisam mrzitelj tog klupa, bas naprotiv.
Sram te bilo, srami se. Nemogu virovat koliko jadan moraš bit da ovako nešto napišeš. Srami se!!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16485 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/06/2015 : 23:11:43
|
Jue zasluzio, barem produzetak. Barsa u drugom nista nije uradila sem one kontre, koja je krenula iz oceglednog faula nad Pogbom, a jos pre toga i cist penal.
Nikad nisam voleo Juve, ali ova ekipa mi je odlicno uskladjena i gotivna. Najvise mi zao Bufona, cova brani sve zivo |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11901 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/06/2015 : 23:26:01
|
quote: Originally posted by Caleb
[green]Jue zasluzio, barem produzetak. Barsa u drugom nista nije uradila sem one kontre, koja je krenula iz oceglednog faula nad Pogbom, a jos pre toga i cist penal.
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/06/2015 : 23:38:29
|
quote: Originally posted by dicmanjac
Juve pokraden kao u najboljim danima Barcellone. Nakon nedosudjenog penala bilo je potpuno jasno kamo sve vodi. Ponasanje Alvesa i Neymara je cigansko i to zalosti jer u nacelu nisam mrzitelj tog klupa, bas naprotiv.
Sram te bilo, srami se. Nemogu virovat koliko jadan moraš bit da ovako nešto napišeš. Srami se!!!
Ovo ti je frajeru za čisti ban. Šta, ne smije nitko protiv voljenog kluba ni riječi reći. Činjenica je da sveukupno gledajući Barca zaslužila ovaj trofej, ali je i činjenica da će se nakon utakmice vući veliki repovi.
Barca je do 1:1 kontrolirala igru i rezultat i sama je kriva što nije bilo bar 3:0. Ali nakon toga Juve je trebao i morao iskoristiti sve slabosti Barcelone. A tko je kriv za to? Pa naravno barcelonski cukar Cakir. Ono što je čitav svijet vidio on naravno ne sudi.
A da o ogavnosti Neymara, Alvesa i Mascerana i ne govorim. Opet ponavljam, LP je osvojila najbolja momčad, ali ne na ovakav način. |
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 06/06/2015 : 23:38:42
|
Sram te bilo, srami se. Nemogu virovat koliko jadan moraš bit da ovako nešto napišeš. Srami se!!!
Čega da se srami? Neymar zabije gol rukom i onda se kune i uvjerava suca da nije. A gluma penala protiv Hrvatske u Brazilu? Inače njegovo ponašanje kao i Alvesa je apsolutni primjer totalnih debila. Budaletine bez presedana. Nije doduše to trebalo nazvati ciganskim.
|
Edited by - renda on 06/06/2015 23:42:53 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 06/06/2015 : 23:53:54
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ovo ti je frajeru za čisti ban. Šta, ne smije nitko protiv voljenog kluba ni riječi reći. Činjenica je da sveukupno gledajući Barca zaslužila ovaj trofej, ali je i činjenica da će se nakon utakmice vući veliki repovi.
Barca je do 1:1 kontrolirala igru i rezultat i sama je kriva što nije bilo bar 3:0. Ali nakon toga Juve je trebao i morao iskoristiti sve slabosti Barcelone. A tko je kriv za to? Pa naravno barcelonski cukar Cakir. Ono što je čitav svijet vidio on naravno ne sudi.
A da o ogavnosti Neymara, Alvesa i Mascerana i ne govorim. Opet ponavljam, LP je osvojila najbolja momčad, ali ne na ovakav način.
Majko moja, pa nemogu virovat koja mržnja je u tebi, ili ljubomora možda, zavist.... Kakav ban? Jesam li ja jedini koji je vidio Barcelonin nedosuđeni penal? Ruka čista.
Šta ste svi neki psiholozi pa komentirate ponašanje pojedinih igrača? Wtf?
Extra utakmica, prava za finale, idemo dalje... Nema se tu šta komentirat. |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 06/06/2015 : 23:57:21
|
quote: Originally posted by renda
Čega da se srami? Neymar zabije gol rukom i onda se kune i uvjerava suca da nije. A gluma penala protiv Hrvatske u Brazilu? Inače njegovo ponašanje kao i Alvesa je apsolutni primjer totalnih debila. Budaletine bez presedana. Nije doduše to trebalo nazvati ciganskim.
Ma daj prijatelju amo pričat malo o nogometu, koga boli briga kako se ko ponaša, pa nismo mi psiholozi jebeni.
Nakon ovakve utakmice pričat o ponašanju Neymara i time omalovažavat njegovu i Barceloninu vrhunsku sezonu? Wtf?
Nemogu virovat...
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:01:03
|
Pa i bila je odlična utakmica, sigurno najbolje finale u zadnjih nekoliko godina.
Ali kad nekome govoriš da se srami i da je jadan ne bi da ti je netko opsovao familiju. Nije Barca toga vrijedna. A ona rukica koju spominješ to bi sudili samo neki bangladeški suci na Azijskom kupu. |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:01:24
|
Jerry Kraus.....o kakvom načinu pričaš, jel ciganski da si jebeni Bonnuci pa da napraviš 20 faula, ili onaj luđak Vidal koji je skoro pocrvenija. Ljudi igraju nogomet i svaka im čast, bore se za svoj klub, nogama, rukama, šakama, zubima....kako god triba. Takvi ka ti bi od nogometa napravili najdosadniji sport na svitu. Pa nisu jebeni ministranti koji se planiraju zaredit za pola godine. |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:05:09
|
Pa i bila je odlična utakmica, sigurno najbolje finale u zadnjih nekoliko godina.
Ali kad nekome govoriš da se srami i da je jadan ne bi da ti je netko opsovao familiju. Nije Barca toga vrijedna. A ona rukica koju spominješ to bi sudili samo neki bangladeški suci na Azijskom kupu.
Pa kad neko nakon ovakve utakmice uskoči sa takvim komentarom kao zaključkom cijele utakmice triba se sramit sebe i svog komentara. Ja bi se sramija.... I to sam mora napisat, ne misleći ništa loše, jer nemam uopće pojma kome sam quotao post.
Ono nije penal.... I šta sad da tebi napišem? Hahaha
Nisi objektivan niti malo i nevidim smisao u daljnjem dopisivanju s tobom, iako mi se inače činiš razuman.
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 07/06/2015 : 00:07:12
|
Brate, klasican lopovluk. Krenuo sam da gledam utakmicu sa simpatijama ka Barseloni (navijam za Zvezdu, pa Milan, pa Real, valjda sve govori koliko je uopste tesko odluciti se), poslije 15 minuta sam se predomislio. Oni prosto ne umiju da osvoje LS bez kontroverzi, a ono Nejmarovo ponasanje je za zabranu igranja makar 2-3 mjeseca koliki je klosar. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12771 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:12:30
|
Pa kad neko nakon ovakve utakmice uskoči sa takvim komentarom kao zaključkom cijele utakmice triba se sramit sebe i svog komentara. Ja bi se sramija.... I to sam mora napisat, ne misleći ništa loše, jer nemam uopće pojma kome sam quotao post.
Nisi objektivan niti malo i nevidim smisao u daljnjem dopisivanju s tobom, iako mi se inače činiš razuman.
Slažem se, teško da ćemo se ikad razumjeti. Prežestok si navijač Barce, a ja Juvea simpatiziram od '84. i Platinijeve ere. |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:18:21
|
Slažem se, teško da ćemo se ikad razumjeti. Prežestok si navijač Barce, a ja Juvea simpatiziram od '84. i Platinijeve ere.
A ja Juve od Zebine i Camoranesia, šta je isto dugooo. Ti bo trebao znati ;) Moj najdraži klub iza Barce.
Pa ništa ja ne krijem, ili upirem u Barcu, pa da se mi nemožemo razumit.
Čisti penal za Juve, al bogami i za Barcu.
Šta mene brige kakav je čovjek privatno ili javno Neymar, Messi ili Puyol. Ma zaboli me.... Meni je bitno da su dobri u onome zbog čega ih gledam onih 90 min.dok ih gledam. A u tome au jebeno dobri! |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1049 Posts
Posted - 07/06/2015 : 00:24:07
|
quote: Originally posted by Elderane84
Brate, klasican lopovluk. Krenuo sam da gledam utakmicu sa simpatijama ka Barseloni (navijam za Zvezdu, pa Milan, pa Real, valjda sve govori koliko je uopste tesko odluciti se), poslije 15 minuta sam se predomislio. Oni prosto ne umiju da osvoje LS bez kontroverzi, a ono Nejmarovo ponasanje je za zabranu igranja makar 2-3 mjeseca koliki je klosar.
Jesi meni napisao brate?? :) Premoćno, to mi u mom kraju često koristimo prilikom obraćanja jednj drugima.
Ma koji lopovluk? Po penal ma obe strane i to je to.
Extra utakmica!
U ovo sa kontroverzama neću ulazit jer nemam volje, a i nevidim smisla.
Hvala na brate ako je bilo meni ;) |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10435 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/06/2015 : 00:36:04
|
Teško se može reći da je ono bio baš čisti penal, više spada u kategoriju slobodnog sudačkog uvjerenja a pošto je sudac procijenio da nije nema se tu što puno filozofirati. Da je završilo 5:1, kako je po prilikama trebalo biti, onda nitko ne bi ni spominjao tu situaciju. Juventus je imao svojih dobrih trenutaka ali nedovoljno za pobjedu protiv boljeg od sebe, Barcelona je promašila neke prilike i da je bilo više koncentracije stvari bi bile riješene dosta ranije. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 07/06/2015 : 09:36:34
|
Ja sam isprva mislio da je penal, ali gledajući jedan gif ipak sam zaključio da nije. Alves ga nije povlačio,samo ga je obgrlio. Dok se Pogba naslonio i izgubio ravnotežu jer se Alves izmaknuo.
Šteta,trebali su rušiti Messija prilikom drugog gola.
Juventus dobar. Razočarao me Tevez. Najviše sam od njega očekivao, ali nije baš odigrao na nivou. Šteta,zbog te dvojbene situacije pala im je koncentracija i popušili su gol....taman u periodu kada su postali jako opasni. Slabi su im navijači bili. Ako se češće čuje "Barca,Barca" onda nešto krivo radiš. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 07/06/2015 : 10:56:30
|
Juventusu nije dosuđen dvojbeni penal, ali im je zato oprošten Vidalov crveni karton. Tri žuta je trebao dobiti, ali nije jer je bio sam početak susreta. Njihovi Ultrasovci se imaju pravo žaliti (tko gubi, taj se ljuti), a objektivnijima je jasno da su još i dobro prošli. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Topic |
|