Meni je Bernard davao mnoge odgovore na razna pitanja koja sam mu postavljao na tri prethodna Sajma knjiga u Beogradu - ali sad kad dobro,ali baš dobro razmislim, iz sadašnjeg ugla,skoro nijedan odgovor nije bio dobar (uglavnom oko stvari za albume i integrale;Krcka,Tangija,Samija,Žil Žurdana,XIII-cu,...). Tako da ...
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
ako je teks ludens malo ubrzan i ako svarno bude 8 brojeva godisnje onda je stvarno moguce da nece preskakati brojeve vec ce se ici na soluciju prestizanja vc teksa..ipak velika je prednost za sad
Nemam ništa protiv da Ludens nastavi sa Mefistom. Sigurno ima.dosta ljudi koji nisu kupovali VČ. Ipak ja nakon jubilarca prestajem uzimatu Lu jer ne dupliram izdanja.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Nije rekao ništa eksplozivno. Inače bih napisao i ranije. Rekao je da neće preskakati, jer će razlika u prodaji biti kaže samo 40-50 komada manje. Ja se nisam s time složio, ali on valjda zna bolje nego mi. Nadam se.
Ja mislim da je u pravu. Čak vjerujem da postoje ljudi koji će, poput vjerojatno tellera, kupovati Ludens iako imaju i VČ Texove. Mislim da je većina kupaca ipak ljudi koji ne prate forume, a možda i ne znaju za VČ.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nemam ništa protiv da Ludens nastavi sa Mefistom. Sigurno ima.dosta ljudi koji nisu kupovali VČ. Ipak ja nakon jubilarca prestajem uzimatu Lu jer ne dupliram izdanja.
Nisam kupovao VČ i kupujem bez obzira s čim nastavlja.
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
I ja nastavljam s Ludensom jer nemam VČ, ali žao mi je zbog ovakve odluke, jer kad ćemo dočekati navodno kvalitetniji period brojeva 600+ na kioscima, po kiosk cijeni? Nećemo se ni sjećati ove rasprave kad do toga dođe.
A po onim podatcima o prodaji, iako ih treba uzeti s rezervom, teško da je upitan podatak da je i ovaj dosad neobjavljeni Tex, u posljednjih godinu dana izgubio najmanje 100 čitatelja. Pad prodaje će bojim se biti još puno strmoglaviji nego što se očekuje, iskreno se nadam da sam potpuno u krivu!
Svaka dva mjeseca, 18 Kuna, sta je to? Svaki mjesec ostavim 50 Eura baksisa.
Nije to baš tako jednostavno kad je ovakvo stanje. Recimo, idući ću mjesec sigurno uzeti 2 Stanova Dylana, 2 Bosellijeva Texa (prvi Ludensov Maxi uopće kojega uzimam da nije remitenda) i jednog Zagora. Još jednu Fibru i jednu knjigu. Pretpostavljam ću tako nešto moći ponoviti u kolovozu i rujnu. Ali recimo već u studenom, moguće je da neću biti u mogućnosti uzeti niti jedno kiosk izdanje!
Ne govorim ovo da bih kukao, daleko od toga, ali hoću reći da masa ljudi, a tako i oni koji čitaju stripove, ili nemaju posao ili ga odjednom izgube ili ga malo imaju pa malo nemaju. To su "blagodati" sustava u kojem živimo i zato se ne može baš uvijek sve svesti na "šta je 18 kuna?".
Svaka dva mjeseca, 18 Kuna, sta je to? Svaki mjesec ostavim 50 Eura baksisa.
Slažem se, uštedio sam i na Marku s onim specijalima, koliko sam toga kupio a evo još mi viri iz džepa.
E da sam znao da će tako biti ne bih prije 2 god. naručio komplet VČ-a. A eto, ako Ludens nastavi, želim mu sreću no Tex će mi nestati iz opsega, jedino ako uzmem ove VČ da se podsjetim gradiva.
meni je lak izbor, od Ludensa odustajem, a od VC imam jos 4 broja (Font i Dante Spada) za uzeti i oprastam se od kiosk Texa. mada kako sve ovo ide, ko zna ocu li docekati da izadju ovi VC
Ja i dalje ne razumijem zasto iko uopste zeli da LU samo nastavi. Kao da je tesko nabaviti VC, mogu se bez problema naci za euro po broju. Ljudi su cudna sorta...
meni je lak izbor, od Ludensa odustajem, a od VC imam jos 4 broja (Font i Dante Spada) za uzeti i oprastam se od kiosk Texa. mada kako sve ovo ide, ko zna ocu li docekati da izadju ovi VC
Kako se oprastas od kiosk Texa? Pa nije sustigao VC Libellus jos.