Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 07/06/2015 : 17:58:58
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
quote: Originally posted by manhunter
60-te su bile i poznate po kultnim filmovima koji se i danas smatraju najboljim filmovima iz tog razdoblja:
Pročitaj ovu rečenicu par puta, molim te.
Ne stvarno, to jesu možda najbolji filmovi tog razdoblja...
Mislio je nacin na koji si koncipirao recenicu |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 07/06/2015 : 18:32:50
|
quote: Originally posted by mr murdoc
60-te su bile i poznate po kultnim filmovima koji se i danas smatraju najboljim filmovima iz tog razdoblja:
Ne stvarno, to jesu možda najbolji filmovi tog razdoblja...
Mislio je nacin na koji si koncipirao recenicu
A jbg kako drugacije da kazem? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/06/2015 : 18:57:25
|
Htio sam napisati da može i sto puta pročitati rečenicu i da se ništa neće promjeniti. Ali pomislih, ajde neću provocirati. I što se dogodi? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
Posted - 07/06/2015 : 19:21:12
|
a svi ste zabrazdili v temu, sam neznam jel imate sa njom doticaja jer ste se poćeli opet okefavati ;o))
eto u mom slučaju: rođen šezdezetih, odrastao na Novom valu i bio izgubljen devedesetih ....
a propos teme, teta mi je bila valda jedina Hrvatica koja je bila na Woodstocku, bila je tada na studijama u Americi i jašta - nije se vratila sim ;o)) kad je došla ovdi da nas vidi, tek sredinom 90-tih, donila mi je lennonice sa haluciogenim staklima koje je kupila tam v Woodstocku tak da su mi devedesete ponekad bile i zabavne, ono nafrkeljim si te lenonice i oderem 3-4 strane Texa kao najbolju zamjenu za Rizlu a probao sam i Zagora al bil mi je pretvrd, a Dylan Dog nekak onak, prekisel.... ;o))) |
Pike Bishop: Let's go! Lyle Gorch: Why not? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/06/2015 : 19:23:29
|
quote: Originally posted by tinton
Htio sam napisati da može i sto puta pročitati rečenicu i da se ništa neće promjeniti. Ali pomislih, ajde neću provocirati. I što se dogodi?
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 07/06/2015 : 19:55:31
|
Pravi primjer tipičnog bosanskog mislioca...Šip kiper ima potencijala da uspije na beha političkoj sceni samo da se malo angažuje... |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/06/2015 : 19:59:34
|
quote: Originally posted by globinjo
Najgluplje razdoblje od svih.
pizdunu šta,bolje su ti devedesete najblje razdoblje ikad-šezdesete...posli je sve išlo u prdež...
Kakve crne devedesete, ne ponovile se nikome.
Osamedesete, naravno. A pošto smo skoro isto godište, i tebi su. Samo nisi dovoljno cool da to i priznaš.
eto ,vidiš da i ti moš napisat nešto pametno. osamdesete su isto zakon ako gledamo zadnjih 4-5 godina. al u okviru cilog svita ni blizu šezdesetima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 07/06/2015 : 20:03:57
|
quote: Originally posted by bagi
Pravi primjer tipičnog bosanskog mislioca...Šip kiper ima potencijala da uspije na beha političkoj sceni samo da se malo angažuje...
Ah sad, malo pretjerujes sa time... |
|
|
Topic |
|