Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/06/2015 : 20:16:34
|
quote: Originally posted by Elderane84
Ja i dalje ne razumijem zasto iko uopste zeli da LU samo nastavi. Kao da je tesko nabaviti VC, mogu se bez problema naci za euro po broju. Ljudi su cudna sorta...
Realno, VČ izdanja ne vrijede ni toliko, imam 2 broja, jako loše, uistinu. A i nije da mi odgovara da u par mjeseci moram nadkonaditi 30+ brojeva, da koštaju i pola eura. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/06/2015 : 20:19:39
|
quote: Originally posted by jaki
Fckn mob.
ne beštimaj nego traži pitona. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 07/06/2015 : 20:21:38
|
quote: Originally posted by Tutta
Svaka dva mjeseca, 18 Kuna, sta je to? Svaki mjesec ostavim 50 Eura baksisa.
ja toliko nisan ostavija u cilon životu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 07/06/2015 : 20:36:22
|
quote: Originally posted by tinton
Ja i dalje ne razumijem zasto iko uopste zeli da LU samo nastavi. Kao da je tesko nabaviti VC, mogu se bez problema naci za euro po broju. Ljudi su cudna sorta...
Realno, VČ izdanja ne vrijede ni toliko, imam 2 broja, jako loše, uistinu. A i nije da mi odgovara da u par mjeseci moram nadkonaditi 30+ brojeva, da koštaju i pola eura.
Očigledno nisi veliki ljubitelj Texovih avantura. Ja jesam i sa veseljem sam redovno nabavljao izdanje Veselog Četvrtka, brzo i jeftino! Bilo bi mi nezamislivo preskakati sve te epizode zadnjih godina!
Kako sada stvari stoje epizode iznad broja 600 nećemo možda nikada vidjeti na kioscima. Naravno tu je Libelus koji je već tu, ali nažalost preskup za mnoge. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 20:43:00
|
quote: Originally posted by dcopic
Realno, VČ izdanja ne vrijede ni toliko, imam 2 broja, jako loše, uistinu. A i nije da mi odgovara da u par mjeseci moram nadkonaditi 30+ brojeva, da koštaju i pola eura.
Očigledno nisi veliki ljubitelj Texovih avantura. Ja jesam i sa veseljem sam redovno nabavljao izdanje Veselog Četvrtka, brzo i jeftino! Bilo bi mi nezamislivo preskakati sve te epizode zadnjih godina!
Kako sada stvari stoje epizode iznad broja 600 nećemo možda nikada vidjeti na kioscima. Naravno tu je Libelus koji je već tu, ali nažalost preskup za mnoge.
Pa jesam ljubitelj Texa, ali sam ljubitelj mnogih stripova, a za Texa sam znao da će te epizode doći u Ludensovom izdanju pa sam čekao i kupovao Ludens. Naravno da neću preskakati te epizode,a li ću ih kupiti kad dođu u boljem izdanju. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 20:44:57
|
I ja bih rekao. Daj tintone, cuj ne vrijede euro. Vrijede jednako koliko i Ludensove.
Daleko od toga. Ludens ima puno bolje izdanje. Osim toga, koliko sam shvatio ovaj Tex iz VČ perioda ima loše priče, ali zato ima super crtače. Ako je crtež glavna značajka tih stripova onda je manjkavost VČ otiska još veći problem. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 07/06/2015 : 20:45:40
|
Kako sada stvari stoje epizode iznad broja 600 nećemo možda nikada vidjeti na kioscima. Naravno tu je Libelus koji je već tu, ali nažalost preskup za mnoge.
ali nuvik postoji opcija nabavke talijanskih |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Posted - 07/06/2015 : 20:47:46
|
I ja bih rekao. Daj tintone, cuj ne vrijede euro. Vrijede jednako koliko i Ludensove.
Daleko od toga. Ludens ima puno bolje izdanje. Osim toga, koliko sam shvatio ovaj Tex iz VČ perioda ima loše priče, ali zato ima super crtače. Ako je crtež glavna značajka tih stripova onda je manjkavost VČ otiska još veći problem.
Ja imam i jedne i druge, i posteno da ti kazem, isti bih novac izdvojio i za jedne i za druge. Ali, dobro, tvoje misljenje. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/06/2015 : 21:03:47
|
Puno toga može biti razlog, možda netko ne želi da mu hrbati na polici izgledaju različito pa zato ne želi nabavljati VČ izdanja, iako onaj tko posjeduje sve Tex brojeve već ima taj problem različitosti između SD i Ludensa. Ja od VČ-a imam 5-6 Zagor odabranih priča gdje je otisak dosta loš pa može biti da i zbog toga nisam htio nabavljati Texa, a možda sam jednostavno bio lijen pa čekao (i potajno se nadao) da će to Ludens objaviti. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38070 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:12:10
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by tinton Ludens ima puno bolje izdanje.
Sto se prijevoda tice sigurno ne.
U ovakvom stripu je to manje bitno, a i Dok sad prevodi Texa tako da to nije tako loše kao Elizabeta. |
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:19:01
|
Ne znam sta da ti kazem... Izbjegavam da pricam o prijevodu, ja pricam srpski, pa bih da izbjegnem nepotrebne price, ali Ludensov prevod je koma. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:28:53
|
Meni su otisak i dostupnost nekog izdanja najvažniji. Upravo zbog otiska sam ljut na većinu SD izdanja jer to može pokvariti užitak čitanja. Kod Texa nema šanse ali barem se nadam da će Ludens kod Zagora ponoviti i popraviti ono što je SD upropastila. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:37:43
|
šta je SD upropastila? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:41:54
|
quote: Originally posted by lwood
šta je SD upropastila?
Neovisno novinarstvo. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:49:38
|
Ne znam sta da ti kazem... Izbjegavam da pricam o prijevodu, ja pricam srpski, pa bih da izbjegnem nepotrebne price, ali Ludensov prevod je koma.
Pa je. Samo koliko je to bitno kod stripa poput Texa? |
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:49:42
|
Pa jesam ljubitelj Texa, ali sam ljubitelj mnogih stripova, a za Texa sam znao da će te epizode doći u Ludensovom izdanju pa sam čekao i kupovao Ludens. Naravno da neću preskakati te epizode,a li ću ih kupiti kad dođu u boljem izdanju.
Onda mora da si bio dobar prorok! I imaš dobro strpljenje! Meni prije sedam godina, daleke 2008 kada je izašao prvi Tex od VČ-a nije bilo niti na kraj pameti čekati na moguće izdanje Ludensa u 2015-oj godini. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 07/06/2015 : 21:51:40
|
Prije sedam godina nisam ni čuo za VČ, a kamoli da sam planirao, ali bilo mi je logično da Ludens ide po redu. A kad sam i vidio VČ Texove nisam razmišljao da ih krenem skupljati jer bi to bilo previše za mene. |
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/06/2015 : 22:07:17
|
quote: Originally posted by lwood
šta je SD upropastila?
Ma mislio sam na otisak koji je u nekim njihovim izdanjima bio očajan, s druge strane originalni dizajn je za pohvalu. |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4100 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 07/06/2015 : 23:36:06
|
Daleko od toga. Ludens ima puno bolje izdanje. Osim toga, koliko sam shvatio ovaj Tex iz VČ perioda ima loše priče, ali zato ima super crtače. Ako je crtež glavna značajka tih stripova onda je manjkavost VČ otiska još veći problem.
Ja imam i jedne i druge, i posteno da ti kazem, isti bih novac izdvojio i za jedne i za druge. Ali, dobro, tvoje misljenje.
+1 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38070 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island