forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/06/2015 : 12:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Krugeru, ajde i meni pojasni kada i gdje si ti to meni "stao na zulj", jer se mi ne sanja o cemu pricas.

Ma prejak si ti samome sebi.

A je li bas toliki problem uzeti si minutu, dvije vise i urediti misli prije nego postas? A ni tada nije prekasno za editiranje tvog posta, pa samo u vec postojeci svoj post ubacis sta si dalje mislio nadrobiti. Sigurno ti ne treba za svaku misao svoj post, slazes li se?

I jedna dobronamjerna: ne mijesas se u moderaciju. Ili ne "napadaj" u svojim komentarima moderiranju, ako ves mislis, iznesi cinjenice, ali vjeruj mi, na nekim forumima bi letio cim bi se prvi put poceo mjesati moderiranje na forumu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17247 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/06/2015 : 12:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Poli, sad me želiš učiti o onome za što me sustav školovao, psihologija, sociologija i ljudsko ponašanje. Nisam fikus koji je ovaj forum koristio za nekakve eksperimente niti bilo što radim ciljano, mada je on pokazao svoje komplekse. Rekao sam ti što sam ti rekao, a sad ti to shvati kako želiš.
Rekao sam da moderator mladjo griješi, a i nisam jedini. Ti si na primjer namjerno izbjegao pričati o onome što je meni cilj pričati, pogreške moderatora, kako bi se ti osjećao da te moderator izbaci bez pravog razloga, samo zato što si mu stao na “ žulj “ ... možemo i o tome zašto si namjerno izbjegao bitnu raspravu i skrenuo na nebitno .... ali ne želim pričati o nebitnom.

Kako je na drugim forumima? Pa ja ne znam kako je na drugim forumima niti me zanima, ja sam na ovom forumu od “ pamtivijeka “ izgleda kako sam u svom razmišljanju ipak očito previše zaostao i ne snalazim se. Ne volim nasilje koje se događa na ovom forumu, možda će čudno zvučati ali mi smo ipak mala i vesela sredina ... ili će biti kako sam preglup koji tako misli ... koja može pomoći u ispravljanju nekih pogrešaka i konflikata.

No, očito sam ja ipak previše naivan koji vjeruje kako se mnogi problemi mogu riješiti nenasiljem.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/06/2015 : 12:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Poli, sad me želiš učiti o onome za što me sustav školovao, psihologija, sociologija i ljudsko ponašanje. Nisam fikus koji je ovaj forum koristio za nekakve eksperimente niti bilo što radim ciljano, mada je on pokazao svoje komplekse. Rekao sam ti što sam ti rekao, a sad ti to shvati kako želiš.
Rekao sam da moderator mladjo griješi, a i nisam jedini. Ti si na primjer namjerno izbjegao pričati o onome što je meni cilj pričati, pogreške moderatora, kako bi se ti osjećao da te moderator izbaci bez pravog razloga, samo zato što si mu stao na “ žulj “ ... možemo i o tome zašto si namjerno izbjegao bitnu raspravu i skrenuo na nebitno .... ali ne želim pričati o nebitnom.

Kako je na drugim forumima? Pa ja ne znam kako je na drugim forumima niti me zanima, ja sam na ovom forumu od “ pamtivijeka “ izgleda kako sam u svom razmišljanju ipak očito previše zaostao i ne snalazim se. Ne volim nasilje koje se događa na ovom forumu, možda će čudno zvučati ali mi smo ipak mala i vesela sredina ... ili će biti kako sam preglup koji tako misli ... koja može pomoći u ispravljanju nekih pogrešaka i konflikata.

No, očito sam ja ipak previše naivan koji vjeruje kako se mnogi problemi mogu riješiti nenasiljem.

A kako ćeš riješiti...šakama?

Slažem se jedino oko toga da je Gruz trebao dobiti 48 sati jer ako će psovka biti razlog izvanredne kazne onda je trebao mjesec dana dobiti i Giuda Ballerino koji je opsovao Dodsferda na komentarima na recenzije.

Moderator je nešto kao policajac, nećeš ni policajcu reći "jesi glup" i proći bez posljedica.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/06/2015 : 12:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Tako je.

A Krugeru, gle, mozda bi mogao (trebao) pogledati malo ostale forume. Ima ih malo more, a nitko te puskom ne tera da dolazis bas na ovoga.
Rekao sam ja vec da je ovdje cak mozda i preliberalan odnos, a neki bi se jos mjesali i pametovali. Pa gdje toga ima? Među prijateljima i znancima mozda, ali nemoj se na forumu praviti pametan i moderatorima ukazivati kako da rade svoj posao. Mozes jednom argumentima reci svoje, a ne napadati i mijesati se kako bi trebalo biti, sta bi ovaj trebao napraviti, kako bi onaj trebao odreagirati na onaj post itd.

I moderatori su ljudi (tko bi rekao :D) pa valjda i oni mogu pogresiti. Ako je bio neki lapsus, ukazi na njega kulturno, pitaj (mada nema pitanja o tome zasto je taj i taj topic zakljucan, pazi! :D :P) ili idi dalje.

Sve u svemu, vise manje te razjedaju duzine kazne, a ne kazne same. Opet nesto o cemu nema polemika. Receno je vec sto puta da NIJE UVIJEK sve po jusu, da je prva kazna 48h i bla bla nego moze zavisiti i o tezini prekrsaja (znaci, duzina kazne te brine o dezurni brigadiru).

Daj precitaj koji strip ili skoci do Ukrajine i javi nam se.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17247 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/06/2015 : 14:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:
Originally posted by Kruger

A kako ćeš riješiti...šakama?

Slažem se jedino oko toga da je Gruz trebao dobiti 48 sati jer ako će psovka biti razlog izvanredne kazne onda je trebao mjesec dana dobiti i Giuda Ballerino koji je opsovao Dodsferda na komentarima na recenzije.

Moderator je nešto kao policajac, nećeš ni policajcu reći "jesi glup" i proći bez posljedica.

U globalu sam miroljubiva osoba, no, nikad se ne zna kako tko može reagirati “ fejs tu fejs “, pa ne znam zašto misliš da bi htio probleme rješavati šakama? Baš naprotiv mislim kako se dosta problema ovdje može riješiti miroljubivo i bez izbacivanja.

Mislim da se oko Gruzovog izbacivanja većina slaže kako je to bila prestroga kazna.

Žao mi je što ne primjećujete kako i kod ostalih izbacivanja i prijetnji koje sam nabrojao postoje neke stvari koje se nisu napravile kako treba, pogotovo što je mladjo prijetio dsormazu, i što sad slijedeći put kad se mladji ne bude svidjelo dsormazovo mišljenje dsormaz leti.?

Ja nisam napisao da je mladjo glup, samo sam ga upitao je li glup, to nije ista stvar, iako je to bilo pokušaj skretanja pozornosti na ispade jednog pojedinca. mladjo je poslušao moje sugestije i prestrogo reagirao, nisam to očekivao, ispada kako je bilo bolje da sam šutio. Ali opet, Krasa s vremena na vrijeme ponekad treba upozoriti da se malo primiri.
Biti će kako i ja snosim krivicu zbog Krasovog izbacivanja, mada mi ni u kojem slučaju nije bila želja, pogotovo što Kras ima velik broj kazni.
Možda koristim krive metode i načine da moderatorima skrenem pozornosti na neke nepravilnosti, može biti. Što napraviti, jeli pametnije poslati PM nekom od moderatora kad se nešto loše događa, da li sam u tom slučaju pomogao moderatorima, jesam li postao cinkaroš i izdajica?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17247 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/06/2015 : 14:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Poli.

Ne znam kako je na drugim forumima, ali vjerojatno mnogi moderatori na tim forumima rade za lovu. Ovi naši ne rade za lovu, a i znaju pojedine forumaše. Kako rekoh mi smo ne baš prevelika zajednica i ajmo reć znamo se između sebe, dakle puno stvari se može riješiti bez izbacivanja, možda sam naivan i glup, ali tako mislim. Koliko god tebi zvučalo čudno ne napadam moderatore, slažem se možda koristim krivi pristup, to je moguće, kako sam rekao Zoroasterixxu, no mladjo previše griješi, stalno izbacuje i ljut je, nikako da bude veselo, pa ako treba i posvaditi se nekim forumašom, Bože moj, nemamo svi ista mišljenja, ali bez izbacivanja, on brka svoj moderatorski posao i svoju ulogu kao obični član rasprave.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/06/2015 : 14:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Mislim da treba reagirati samo u slučajevima svađa i vrijeđanja, a ako je u pitanju klasičan spam, politiziranje i slično, onda prepustiti Mladji. Ako smatraš njegove odluke nepravednima obrazloži to i nemoj se svađati.

Edited by - Zoroasterixx on 10/06/2015 14:22:23
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17247 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/06/2015 : 15:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ne svadim se, kažem, možda krivo radim pa to tako izgleda, ponekad na taj način želim skrenuti pozornost na problem.
evo neke od mladjinih grešaka:
1. raspravlja se s forumašima na temi evolucije, što je uredu, ništa strašno, no onda se u raspravama situacija zaoštrava i mladjo počinje prijetiti jednom forumašu, to nije korektno, dakle brka svoj moderatorski posao sa ulogom osobe koja se raspravlja.
2. izbacio me a nisam ga uvrijedio. Postavio sam mu pitanje, na koje je on odgovorio mojim izbacivanjem. Moguće da sam ga postavio u nezgodnu situaciju to što sam javno kritizirao neke stvari, pa je bio na mene ljut i tako reagirao kako je. Na neki način sam napravio glupost svojim pisanjem, a htio sam samo jedno malo upozorenje za Krasa.
3. nije moderatoru posao određivati ispravnosti određenih teorija ... dobro ovo sam mu već napisao tamo na tom topicu ...
4. moderator ne bi trebao određivati koji su internetski portali ispravni i poželjni a koji nisu.
5. ovo nije greška već komentar, mladjo bi trebao biti malo veseliji, a ne stalno ljut i namrgođen.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 10/06/2015 : 16:44:32  Show Profile Show Extended Profile
Dečki, vodite ljubav a ne rat! ;))
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/06/2015 : 20:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
mislin da bi se između 5. i 6. kazne tribale uvest bar još 2 sa po 60 dana

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/06/2015 : 20:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Sad imamo dvojicu sa četvrtom kaznom, tako da nije loša ideja.

4. kazna - 30 dana
5/6. kazna - 60 dana
7. kazna - 6 mjeseci
8. kazna - godinu dana

Ja bih bio dobar tako da bih dao onima koji su izbivali godinu dana šansu od početka.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/06/2015 : 20:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

4. kazna - 30 dana
5/6. kazna - 60 dana
7. kazna - 6 mjeseci
8. kazna - godinu dana

Ja bih bio dobar tako da bih dao onima koji su izbivali godinu dana šansu od početka.

to je isto ok prijedlog

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 10/06/2015 : 21:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Nije Krugija trebalo izbaciti, tek se vratio. Ogorčen zbog nekih nepravdi koje je na forumu doživio malo je žustrije polemizirao s nekim ljudima, ali nije nikog vrijeđao. Nepotrebno je izbačen.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 10/06/2015 : 21:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

4. kazna - 30 dana
5/6. kazna - 60 dana
7. kazna - 6 mjeseci
8. kazna - godinu dana

Dobar prijedlog.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/06/2015 : 22:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Nije Krugija trebalo izbaciti, tek se vratio. Ogorčen zbog nekih nepravdi koje je na forumu doživio malo je žustrije polemizirao s nekim ljudima, ali nije nikog vrijeđao. Nepotrebno je izbačen.

Izbačen je zbog spama, a ne vrijeđanja, a bio je i upozoren, i sam sam ga upozorio da se ne prepire.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 11/06/2015 : 10:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ne vidim di je bio taj spam.
U punisheru je čovjek uredno diskutirao s drugima.
Bilo je ono par naslaganih postova 09.06. u evoluciji i mladjo ga je opomenuo, pa je stao.
Možda njegov stil pisanja ne leži svima, ali nije ništa ružno radio i nije ga trebalo izbaciti.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4624 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/06/2015 : 11:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Bilo je ono par naslaganih postova 09.06. u evoluciji i mladjo ga je opomenuo, pa je stao.
Možda njegov stil pisanja ne leži svima, ali nije ništa ružno radio i nije ga trebalo izbaciti.

slažem se,
kruger je nepravedno izbačen

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4478 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/06/2015 : 14:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Joj daj nemojte zajebavat.
Od kad sam ja na forumu Kruger spama kad god mu dođe. Na stranu to što je to njegovo ludilo meni simpatično progledano mu je kroz prste 1327854365897 puta. Isto kao i mnogim drugima.

I kako vam nije neugodno stalno kmečat jedno te isto kada je poput prsta u oko očito da probleme uvijek stvaraju jedni te isti ljudi za koje je simptomatično da zapravo nitko ne zna što uopće čitaju od stripova.
A lamentacije u stilu "ovo nije bilo za izbacivanje, trebalo je samo upozoriti" su smiješne i sramotne. Tko ne može ovladati sobom i svojim pisanjem nego zahtjeva upozorenja poput djeteta u vrtiću- zaslužuje u magareću klupu koji se u ovom mikrosvijetu naziva ban.

...a još nisam čuo da je netko obolio sjedeći u magarećoj klupi.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 11/06/2015 : 14:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Potpis!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2015 : 14:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Evo prijedlog, kad se netko ne slaže što je netko izbačen, neka otvori poll s nazivom "Vratite Krugera/Bagija/Krasa/ koga već". Pa ako su većina za neka ga moderatori vrate...
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2909 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 11/06/2015 : 15:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
Evo još jedan prijedlog, neka moderatori otvore Krugeru topic "kmee" , a ostalima opciju stavljanja topica na ignore.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/06/2015 : 15:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by verab

Evo još jedan prijedlog, neka moderatori otvore Krugeru topic "kmee" , a ostalima opciju stavljanja topica na ignore.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/06/2015 : 16:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Mladjo je upozorio Krugera i napisao mu "prvo i poslednje upozorenje", na šta je on nastavio po starom. Posle više Krugerovih spam postova, mladjo ga je još jednom "poslednji put" upozorio, posle čega je on nastavio prepisku sa Bagijem. Onda sam došao ja i to je to.
Ne vidim koliko upozorenja i koliko tolerancije još treba?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 11/06/2015 : 17:37:24  Show Profile Show Extended Profile
quote:

Evo prijedlog, kad se netko ne slaže što je netko izbačen, neka otvori poll s nazivom "Vratite Krugera/Bagija/Krasa/ koga već". Pa ako su većina za neka ga moderatori vrate...

A Timber Billa?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2015 : 17:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 3

quote:

A Timber Billa?

Neće Mladjo nikad pristat.
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000