forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/06/2015 : 18:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Evo prijedlog, kad se netko ne slaže što je netko izbačen, neka otvori poll s nazivom "Vratite Krugera/Bagija/Krasa/ koga već". Pa ako su većina za neka ga moderatori vrate...

Sprdacina, tko se jos danas igra demokracije te ofucane ovce

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/06/2015 : 18:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Evo prijedlog, kad se netko ne slaže što je netko izbačen, neka otvori poll s nazivom "Vratite Krugera/Bagija/Krasa/ koga već". Pa ako su većina za neka ga moderatori vrate...

Sprdacina, tko se jos danas igra demokracije te ofucane ovce

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 11/06/2015 : 18:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
quote:

Ja se slažem sa ovim predlogom.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2015 : 18:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Sve se treba odlučiti glasanjem, pa nije više jednopartijski sistem

Edited by - Zoroasterixx on 11/06/2015 18:18:13
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/06/2015 : 18:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Ocigledno ne razmisljas o posljedicama takvog koraka.
Autoritet moderatora,grupiranje forumasa,sektasenje,dvorske spletke,Rezignacija ,ravnodusnost,apatija..smrt

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2015 : 18:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

Autoritet moderatora,grupiranje forumasa,sektasenje,dvorske spletke,Rezignacija ,ravnodusnost,apatija..smrt

Bolje od Igre Prijestolja.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/06/2015 : 18:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

Bolje od Igre Prijestolja.

Bolje od Dinastije

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 11/06/2015 : 18:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
A gledaj, ja se nisam žalio, ali tri forumaša (Sergej, Dzormas i Amos) su rekli da je Kruger nepravedno izbačen, i u takvim slučajevima mislim da je u redu postaviti poll i pitati druge što misle, ali na kraju krajeva, odluka je na moderatorima.
Meni ne smeta sadašnji sistem. Ali ne treba ni rastjerati sve zabavne forumaše.

Edited by - Zoroasterixx on 11/06/2015 18:34:09
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/06/2015 : 18:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

A gledaj, ja se nisam žalio, ali tri forumaša (Sergej, Dzormas i Amos) su rekli da je Kruger nepravedno izbačen, i u takvim slučajevima mislim da je u redu postaviti poll i pitati druge što misle, ali na kraju krajeva, odluka je na moderatorima.
Meni ne smeta sadašnji sistem. Ali ne treba ni rastjerati sve zabavne forumaše.

Ja sam protiv,odlezi kaznu, pa se rehalibitiraj..tak to ide

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/06/2015 : 19:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

Joj daj nemojte zajebavat.
Od kad sam ja na forumu Kruger spama kad god mu dođe. Na stranu to što je to njegovo ludilo meni simpatično progledano mu je kroz prste 1327854365897 puta. Isto kao i mnogim drugima.

I kako vam nije neugodno stalno kmečat jedno te isto kada je poput prsta u oko očito da probleme uvijek stvaraju jedni te isti ljudi za koje je simptomatično da zapravo nitko ne zna što uopće čitaju od stripova.
A lamentacije u stilu "ovo nije bilo za izbacivanje, trebalo je samo upozoriti" su smiješne i sramotne. Tko ne može ovladati sobom i svojim pisanjem nego zahtjeva upozorenja poput djeteta u vrtiću- zaslužuje u magareću klupu koji se u ovom mikrosvijetu naziva ban.

...a još nisam čuo da je netko obolio sjedeći u magarećoj klupi.

Ipak ga nije trebalo izbacivati.

Edited by - dsormaz1 on 11/06/2015 19:42:59
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/06/2015 : 19:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Trebalo bi uvesti pravilo da se sankcioniraju oni koji se podmuklo i pizdunski nabacuju blatom na izbačene ljude koji se ne mogu braniti, i još im se podmuklo smiju.
Bilo bi dosta kandidata...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4478 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/06/2015 : 21:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1
Ipak ga nije trebalo izbacivati.

Dok se na forum ne uvede post limiter- da trebalo ga je izbaciti. Kao i svakoga tko zareda sa spamanjem.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 12/06/2015 : 09:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Mladjo, zaboravio si jučer pustiti Tronošca...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/06/2015 : 09:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dovraga.

Moje isprike Tronošcu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/06/2015 : 12:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message
A za šta po vama služi ovaj topik?

Za mene je ovaj topik baš za isticanje loših odluka moderatora da bi nastojali da to isprave.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/06/2015 : 18:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
kmecite slobodno, satorasi:) djaba vam pokusaji da uvedete jednoumlje na ovom forumu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/06/2015 : 18:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Dobro,nisam nikad trubio prije za izbacivanje jer sam uvijek šutnut sa debelim razlogom,ali stvarno mi je nejasno zašto me je sad lovac na lešine izbacio...Jesam malo prcao pljugera,ali nisam previše niti sam rekao šta što ne stoji...

Wtf?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/06/2015 : 18:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Dobro,nisam nikad trubio prije za izbacivanje jer sam uvijek šutnut sa debelim razlogom,ali stvarno mi je nejasno zašto me je sad lovac na lešine izbacio...Jesam malo prcao pljugera,ali nisam previše niti sam rekao šta što ne stoji...

daj ne kmeci. normalan si. nisi poput ovih gore. primi dostojanstveno kaznu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2015 : 18:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Jesam malo prcao pljugera,ali nisam previše niti sam rekao šta što ne stoji...

"Maljem u glavu"...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2015 : 19:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pustio sam i Krugera. Malo zbog njegovog staža na forumu, malo i zato što možemo reći da je bio "isprovociran" da nastavi sa spamom (mada nisam ni sam sebe uspeo da ubedim u to).
Kako god, broj kazni mu ostaje, tako da je Kruger na jednu kaznu od izbacivanja na godinu dana. Valjda će se dozvati pameti.

Edited by - manhunter on 12/06/2015 19:04:49
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 12/06/2015 : 19:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Pustio sam i Krugera. Malo zbog njegovog staža na forumu, malo i zato što možemo reći da je bio "isprovociran" da nastavi sa spamom (mada nisam ni sam sebe uspeo da ubedim u to).
Kako god, broj kazni mu ostaje, tako da je Kruger na jednu kaznu od izbacivanja na godinu dana. Valjda će se dozvati pameti.

Kako to, zar ne treba prije toga proći petu kaznu? Tek je šesta kazna godinu dana.

Edited by - Zoroasterixx on 12/06/2015 19:07:17
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 12/06/2015 : 19:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Jesam malo prcao pljugera,ali nisam previše niti sam rekao šta što ne stoji...

"Maljem u glavu"...

"Daj tintončiću kani se pljugera i njegovih psihotičnih stanja...To može riješiti jedino dragi Allah ili kakav malj u glavu..."

Ne vadi iz konteksta...Kad se pročita sav moj post vidi se iz aviona da je čista zajebancija i satira sa dozom realne procjene stanja duha u spomenutog druga forumaša...
Za bilmeza: ne kmečim ali nije mi svejedno kad me bez potrebe šutnu...

Wtf?

Edited by - bagi on 12/06/2015 19:12:08
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/06/2015 : 19:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
kmek curice bagi:) a da promijenis nick u ivanica, ili mala maja ili slicno:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2015 : 19:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Kako to, zar ne treba prije toga proći petu kaznu? Tek je šesta kazna godinu dana.

Pa da. Sad ih ima četiri, što znači da jednu kaznu daleko od bana na godinu dana. (imao sam odličnu ocenu iz logike, veruj mi na reč da je tako)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25796 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/06/2015 : 19:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ne vadi iz konteksta...Kad se pročita sav moj post vidi se iz aviona da je čista zajebancija i satira

I sa zajebancijom i satirom se može preterati.

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000