Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/06/2015 : 13:52:13
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/06/2015 : 14:06:46
|
A tko bi onda radio onu masu poslova što domaći neće?
Koja je to razumna mjera? Milijun, 50 milijuna, 100 milijuna? |
Have mercy |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 16/06/2015 : 14:29:25
|
quote: Originally posted by izivko
A tko bi onda radio onu masu poslova što domaći neće?
Koja je to razumna mjera? Milijun, 50 milijuna, 100 milijuna?
nisam mislio na broj, vec na socioekonomske prilike u zemljama eu. |
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 16/06/2015 : 14:30:40
|
da,to su ogromne razlike među članicama
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/06/2015 : 16:16:42
|
quote: Originally posted by Jasko
Sve koji prihvate pravila, prihvatiti. Zato je veoma bitno da EU teži apsolutnom sekularizmu.
Prihvatiti i izpostovati je najcesesce kamen spoticanja na ovoj temi. Sklizak teren i jako teska odluka koju se nesmije donosti pod pritiskom ili nabrzaka, ma kako odgovor zvucao. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19746 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 16/06/2015 : 16:47:31
|
Treba ih primiti i to koliko god više je moguće. Jedino treba pravilno rasporediti broj koji bi svaka članica trebala uzeti i to po jačini bdp-a. Hrvatska,recimo,ne bi trebala primiti više od 5-6 imigranata jer ste puka sirotinja i ne znate šta ćete s svojim socijalnim slučajevima a kamoli s tuđima... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 16/06/2015 17:01:24 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17066 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 16/06/2015 : 18:13:07
|
Treba zatvoriti mnoge granice, inače će ovi krajevi potpuno opustjeti za 30 godina. Niko ništa neće ni da pokušava da radi. |
|
|
miro81
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 21/12/2013 |
Posted - 16/06/2015 : 18:43:59
|
Tako je treba primit po osnovi bdp-a ili nesti slicno. |
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 16/06/2015 : 18:58:01
|
Bosna,da je slučajno kojom basnom u EU,ne bi trebala primiti nikoga ako se bude kvota određivala po bdp-u nego bi morala dati jedno milion,milion i pol imigranata i izbjeglica u Ojropu... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 16/06/2015 18:58:20 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 16/06/2015 : 20:50:06
|
pa i otiče ne boj se. ka šta odlaze iz Hr. |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 16/06/2015 : 22:15:59
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Jasko
Sve koji prihvate pravila, prihvatiti. Zato je veoma bitno da EU teži apsolutnom sekularizmu.
Prihvatiti i izpostovati je najcesesce kamen spoticanja na ovoj temi. Sklizak teren i jako teska odluka koju se nesmije donosti pod pritiskom ili nabrzaka, ma kako odgovor zvucao.
Slažem se s tobom... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4567 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/06/2015 : 09:27:44
|
primiti svaka država po mogućnosti, glupo mi je hermetički zatvarati granice,jer budimo realni,ti ljudi ne bježe da im guzica vidi puta,već da sačuvaju goli život.
čitam razne komentare po portalima,neki predlažu umjesto prihvata da im se osiguraju kampovi u njihovim domicilnim državama koje bi osiguravale NATO postrojbe,da im se grade bolnice,škole i čitava infrastruktura.
mislim si,lako je tako baljezgat iz svoje sigurnosti,topla doma i pune trbušine. ne tako davno iz trećine okupirane hrvatske su dolazili prognanici i počesto se pljuvalo po tim našim prognanicima,i to su radili ljudi u Zagrebu.(da mi se ne bi purgeri uvrijedili,ali tako je nažalost bilo,svatko ko se 91 i tih ratnih godina provezao tramvajem po zagrebu,čuo je pogrde na račun prognanika)fino je to opisala ivana simić-bodrožić u hotelu zagorje a i sam sam bio svjedok više puta kako se hraćka po našim prognanicima,te oni imaju ova prava,te ona,što su uopće bježali itd.
kažem,neki naši ljudi nisu vlastitu naciju kao prognanike mogli smislit,a kamoli će ove iz libije,sirije,afganistana itd. |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 17/06/2015 : 09:31:12
|
Sa velikom vecinom posta si sasvim u pravu. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 17/06/2015 : 10:22:14
|
quote: Originally posted by tinton
Sad vidim da onaj smrad Orban diže ogradu da mu ne bi došle izbjeglice.
dobro je dok ne stavi minska polja. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 17/06/2015 : 10:33:48
|
quote: Originally posted by igor 12
primiti svaka država po mogućnosti, glupo mi je hermetički zatvarati granice,jer budimo realni,ti ljudi ne bježe da im guzica vidi puta,već da sačuvaju goli život.
čitam razne komentare po portalima,neki predlažu umjesto prihvata da im se osiguraju kampovi u njihovim domicilnim državama koje bi osiguravale NATO postrojbe,da im se grade bolnice,škole i čitava infrastruktura.
mislim si,lako je tako baljezgat iz svoje sigurnosti,topla doma i pune trbušine. ne tako davno iz trećine okupirane hrvatske su dolazili prognanici i počesto se pljuvalo po tim našim prognanicima,i to su radili ljudi u Zagrebu.(da mi se ne bi purgeri uvrijedili,ali tako je nažalost bilo,svatko ko se 91 i tih ratnih godina provezao tramvajem po zagrebu,čuo je pogrde na račun prognanika)fino je to opisala ivana simić-bodrožić u hotelu zagorje a i sam sam bio svjedok više puta kako se hraćka po našim prognanicima,te oni imaju ova prava,te ona,što su uopće bježali itd.
kažem,neki naši ljudi nisu vlastitu naciju kao prognanike mogli smislit,a kamoli će ove iz libije,sirije,afganistana itd.
Narod u Libiji je sve ovo imao i nije im trebala Europa. Neko mu je to silom oduzeo |
Have mercy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 17/06/2015 : 10:40:08
|
kažem,neki naši ljudi nisu vlastitu naciju kao prognanike mogli smislit,a kamoli će ove iz libije,sirije,afganistana itd.
Ovo s izbjeglicama si dobro primijetio. Za vrijeme rata u RH imali smo izbjeglice iz Slunja. Vidio sam da nisu kod svakog bili dobrodošli. Poslije se situacija okrenula pa su naši ljudi postali izbjeglice u RH. Nisu svugdje dočekani raširenih ruku. |
Have mercy |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 17/06/2015 : 11:16:51
|
A koliko je samo zuca bilo proliveno kada je Lavric to isto "rekao" u Bosanskim basnama (ajde, tamo nije bio Zg u pitanju, i izgleda da je samo Zg bio takav???) ... a tamo ni nisu bile vase izbjeglice.
I zanimljiv je broj onih koji su odgovorili "Ne,triba zatvorit granicu hermeticki".
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 17/06/2015 11:20:46 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/06/2015 : 12:00:10
|
Narod u Libiji je sve ovo imao i nije im trebala Europa. Neko mu je to silom oduzeo
pretpostavljam da pod ovim "netko" aludiraš na yippee ki-yay motherfuckere,žderače amburgera i ispijače coca-cole dobre stare amere?
nesumnjivo da i oni snose veliku odgovornost u destabilizaciji europe kroz izbjeglice i prognanike. ali po meni,još veću odgovornost ima kolonijalna politika i imperijalizam VB,francuske,belgije,njemačke,nizozemske i drugih u zadnjih 300godina. možda je došlo vrijeme da stara kurva europa plati svoje grijehe |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47234 Posts
Posted - 17/06/2015 : 12:12:30
|
te kolonijalne sile su se u međuvremenu raspale |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 17/06/2015 : 12:12:50
|
Ameri, Englezi, Francuzi.... sve je to ista bagra.
I mi bi bili isti ako ne i gori da smo umjesto vazalnog plemstva bili imperijalna sila |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12588 Posts
Posted - 17/06/2015 : 12:14:26
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ameri, Englezi, Francuzi.... sve je to ista bagra.
I mi bi bili isti ako ne i gori da smo umjesto vazalnog plemstva bili imperijalna sila
Ne sumnjam ni malo |
Have mercy |
|
|
Topic |
|