forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 774

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/06/2015 : 12:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:
Originally posted by solar

quote:
Ipak mislim da je to malo stranica za ovaku pricu. Jedino da razduze na nekoliko dijelova.

Ne samo da nije trebala biti duža nego su je trebali skratiti, po mogućnosti na nula stranica.

Zašto? Zar ne očekješ dobru priču?

Mislio sam da govoriš o epizodi "Crveni snijeg".
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/06/2015 : 12:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja ne znam zašto je većina protiv Sediolia. meni je on među boljima. šta fali crvenom snijegu.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 11/06/2015 : 14:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ja ne znam zašto je većina protiv Sediolia. meni je on među boljima. šta fali crvenom snijegu.

nisi jedini ni meni ne smeta toliko koliko večini ,ima grešaka naravno ali ovi noviji radovi su mi sasvim okej, ima par epizoda pogotova ona sa vulkanom gdje je bio u brzini vjerovatno, dok su mi maxiji večinom dobri...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/06/2015 : 14:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni je solidan Crveni snijeg, jedino se kraj mogao odraditi bolje da ne bude toliko klišeiziran. Čak sam se i nasmijao onome razbojniku kada je skovao plan za spas od indijanaca; ponudit ću im La Plumea i onda samo pričekati dok pobjedonosno ne odu, čim mu skinu skalp.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 17/06/2015 : 19:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
175

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 21:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Epizodcina za koju skidam kapu Buratiniju. I, naravno, Laurentiju, njega ima smisla izdati u boji.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2015 : 22:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da, i treba skinuti kapu Burattiniju za ovu epizodu. Za Laurentija se ne slazem, ocajan crtez. Kao sto se moze vidjeti na ovim tablama, tu ni boja ne pomaze.
Sorry, Elderane, znam da si fan, ali jbg, kazem iskreno svoje misljenje.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2015 : 22:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Odličan scenarij, osličan crtež.
Čak su i Ferrijeve naslovnice dosta dobre za ovaj/onaj period.

Najbolja Buretova priča.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Sta da se radi. Ja razumijem sto ga ne volis, ako ces najiskrenije. Opet, njegov Zagor je meni najrealniji, i vise volim da citam Laurentijeve price nego Rubinijeve i Andreucijeve :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2015 : 22:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Sta da se radi. Ja razumijem sto ga ne volis, ako ces najiskrenije. Opet, njegov Zagor je meni najrealniji, i vise volim da citam Laurentijeve price nego Rubinijeve i Andreucijeve :)

Dobro, meni Andreucci ipak tuče Laurentija.
Ali Laurenti mi je dosta bolji od Rubinija.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne, ja bih rekao da su obojica objekticno bolji. Ali, ja Laurentija gotivim kao Ferijanci Ferija, prosto mi lezi njegov crtez.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2015 : 22:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ne volim ga jer nije kvalitetan! Radi preko klinca, najveci je fuser koji je ikada radio u Zagorovom timu.
Da budem iskren, zamjeram mu vise nego bilo kojem drugom crtacu, razlog za to je taj sto LAURENTI JESTE DOBAR CRTAC, nazalost to smo rijetko imali priliku da vidimo u stripovima.

Pogledaj samo prvi dio Osvete vudu, sva na najvecem nivou, tu je pokazao svoj potencijal. Da je kojim slucajem nastavio da crta kao sto je odradio jedan dio pomenute epizode, budi siguran da bih ja bio jedan od prvih koji bi ga uzdizao. Da kojim slucajem ne moze bolje, poput Cassarovih, pa hajde, sta da se radi, ali covjek je nevidjeni fuser.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2015 : 22:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nisam čitao tu epizodu ali po ovome što vidim crtež mi se nimalo ne sviđa, na ovoj sceni u vodi Zagor izgleda kao mlađa verija Gerarda Depardieua (samo što nema toliki nos).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja se ne slazem da nije kvalitetan. Meni je los iskljucivo u Ratnicima noci. Ostalo - prva liga, sto se mene tice.
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 17/06/2015 : 22:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Meni je Laurenti "preko noći" postao jedan od najdražih crtača na Zagoru, ako ne i najdraži, a briljira i u "Ratnicima noći"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2015 : 22:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ne volim ga jer nije kvalitetan! Radi preko klinca, najveci je fuser koji je ikada radio u Zagorovom timu.
Da budem iskren, zamjeram mu vise nego bilo kojem drugom crtacu, razlog za to je taj sto LAURENTI JESTE DOBAR CRTAC, nazalost to smo rijetko imali priliku da vidimo u stripovima.

Pogledaj samo prvi dio Osvete vudu, sva na najvecem nivou, tu je pokazao svoj potencijal. Da je kojim slucajem nastavio da crta kao sto je odradio jedan dio pomenute epizode, budi siguran da bih ja bio jedan od prvih koji bi ga uzdizao. Da kojim slucajem ne moze bolje, poput Cassarovih, pa hajde, sta da se radi, ali covjek je nevidjeni fuser.

On u toj epizodi Osveta vudu nije ništa bolji engo što je inače, dapače.

Meni je najbolji u onom almanahu (najgorem Bosellijevom radu), a odličan je i u Aljasci, Crnom osvetniku, Pokopanom užasu, Kraljici mrtvog grada...

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/06/2015 : 22:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Istina od prve do zadnje riječi.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Crni osvetnik nije njemu trebao da ide. Ono je klasicna nostalgicarsko - sumska prica, i bolje da je neko drugi radio, sto se mene tice.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Istina od prve do zadnje riječi.

Istina je uvijek vise, solare
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2015 : 22:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Crni osvetnik nije njemu trebao da ide. Ono je klasicna nostalgicarsko - sumska prica, i bolje da je neko drugi radio, sto se mene tice.

Ali ju je on svejedno dobro odradio.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/06/2015 : 22:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Istina je uvijek vise, solare

Da, ovisi iz kojeg kuta gledaš!:D

Ali istina je to za Laurentijam, čovjek zaista ZNA crtati ali neće - e tu treba jedan jaki urednik koji će reći DOSTA, ili crtaj kako znaš ili mi se nemoj pojavljivat pred očima s tim fušerajem.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 22:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
A sta mu konkretno zamjeras?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/06/2015 : 23:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Kako sam rekao, zamjeram mu fušeraj.

Usporedi crtež iz Aljaske gdje se još uvijek trudio i neke od novijih priča - nebo i zemlja.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/06/2015 : 23:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ili pogledaj ove novije ilustracije njegove cure, čovjek se trudi, crteži su atmosferični, kvalitetni itd.
Istina, ta njegova ženska je uvijek polu gola pa mi je jasan trud, ali opet... od stripova se živi. :D

Edited by - solar on 17/06/2015 23:14:04
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/06/2015 : 23:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga, solare, meni bolji crtez u Osveti Vudu i Carstvu Songaja, nego u Aljasci :)
Go to Top of Page
Page: of 774 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000