forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Copa America 2015. Čile pobjednik!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 16/06/2015 : 16:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Cuadrado, James, Falcao, Bacca (i Jackson Martinez na klupi), imena da se smrzneš, a smrzli se oni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2015 : 14:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Treba ažurirati rezultate skupine B, autor je malo zaspao.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2015 : 14:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/486886/nogomet-nogometni-svijet/messi-urugvaj-nije-zelio-igrati-nogomet-ali-znali-smo-se-suprotstaviti/

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/06/2015 : 14:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Argentina je dobila, volia bi gledati Argentina Brazil finale

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/06/2015 : 14:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Treba ažurirati rezultate skupine B, autor je malo zaspao.

šta te panika vata

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2015 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma samo malo zezam, jesi vidio kako to radi fifa za svoje kvalifikacije, imaju konačan rezultat sa strijelcima a igrači još nisu ni napustili teren nakon zadnjeg zvižduka.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/06/2015 : 14:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma samo malo zezam, jesi vidio kako to radi fifa za svoje kvalifikacije, imaju konačan rezultat sa strijelcima a igrači još nisu ni napustili teren nakon zadnjeg zvižduka.

jebga nisan mafijaš tolikog kalibra da se uspoređujen sa fifon

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/06/2015 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/486907/nogomet-nogometni-svijet/vidal-ipak-igra-protiv-bolivije-ne-mozemo-nekoga-izbaciti-zato-sto-je-napravio-pogresku/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/06/2015 : 11:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Noćas se dogodila mala osveta za prošlo SP, mora da je bilo i nekih trzavica čim su pala i 2 crvena kurtona.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 18/06/2015 : 11:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Neymar je stvarno pussy samo takav.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/06/2015 : 12:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Crveni kartoni su pali nakon zavrsetka utakmice. Bravo za sudiju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/06/2015 : 12:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jadnici, toliko mi ih je žao da ću za koji dan navijati za Venezuelu.

http://www.hrsport.net/vijesti/486918/nogomet-nogometni-svijet/neymar-pravila-se-koriste-samo-protiv-mene-dani-alves-svi-su-protiv-brazila/

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17592 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/06/2015 : 14:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je šteta što Surinam kao država koja se nalazi u Južnoj Americi nikad nije imala jaku fudbalsku reprezentaciju, jer su svi ti igrači završili u Holandiji.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33480 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/06/2015 : 15:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kad smo već kod toga zašto te 3 repke sa sjevera kontinenta ne igraju na Copi i kvalifikacijama južnoameričkim?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2015 : 15:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kad smo već kod toga zašto te 3 repke sa sjevera kontinenta ne igraju na Copi i kvalifikacijama južnoameričkim?

ne uklapaju se u ekipu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2015 : 15:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Neymar je stvarno pussy samo takav.

jedno od največih đubara u sportu ikad

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17592 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/06/2015 : 17:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Možda zato što su previše slabe

Ali bez obzira na to, smiješno da se takmiče s onim srednjoameričkim državicama.

Bilo kako bilo, Surinam je dao zaista mnogo fenomenalnih fudbalera i mogli bi bar nekad da im daju priliku da učestvuju na ovom takmičenju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/06/2015 : 19:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma bolje da ne nastupa jer bi bio kanta za napucavanje i svi bi na njemu popravljali gol razliku. Surinam je u CONCACAF kvalifikacijama ispao u 2. krugu od Nikaragve uz oba poraza, to dovoljno govori o "snazi" te momčadi.

Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1051 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 18/06/2015 : 19:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.hrsport.net/vijesti/486918/nogomet-nogometni-svijet/neymar-pravila-se-koriste-samo-protiv-mene-dani-alves-svi-su-protiv-brazila/

Ja isto navijam uvijek protiv Brazila.
Pa čak i kad je moj najdraži igrač Ronaldinho igrao, ja sam protiv navijao.

Ali ovaj Brazil je toliko loš, da mi nije uopće napeto više navijati protiv njih.
Sve se svodi na trenutak inspiracije Neymara, i to je cila igra...

Nacija sa najtalentiranijim igračima u povijesti, pa im u prvoj igraju igrači poput Eliasa, Freda, Firmina, Tardellia...itd. Svaka čast momcima, ali šta je previše, previše je...

E da, neko je nedavno napisao da Copa America ove godine nema favorita...slažem se. Svako može osvojit i nebi bilo iznenađenje.

Moj favorit....pa neka bude Čile. Iako od kad znam za sebe navijam za Argentinu :D
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2015 : 20:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

Ja isto navijam uvijek protiv Brazila.
Pa čak i kad je moj najdraži igrač Ronaldinho igrao, ja sam protiv navijao.

Ali ovaj Brazil je toliko loš, da mi nije uopće napeto više navijati protiv njih.
Sve se svodi na trenutak inspiracije Neymara, i to je cila igra...

Nacija sa najtalentiranijim igračima u povijesti, pa im u prvoj igraju igrači poput Eliasa, Freda, Firmina, Tardellia...itd. Svaka čast momcima, ali šta je previše, previše je...

E da, neko je nedavno napisao da Copa America ove godine nema favorita...slažem se. Svako može osvojit i nebi bilo iznenađenje.

Moj favorit....pa neka bude Čile. Iako od kad znam za sebe navijam za Argentinu :D

osin jamajke.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/06/2015 : 09:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ipak nije Venezuela mogla izdržati sat vremena s igračem manje, sada će im protiv Brazila trebati pobjeda jer će u slučaju remija imati isti broj bodova ali manje postignutih golova.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/06/2015 : 10:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Znalo se i prije njihovog meča da Bolivija prolazi ali ipak im nije trebao ovako težak poraz. Koliko su bili izvan igre pokazuje zadnji gol koji spada u najljepše autogolove koje sam imao prilike vidjeti.
Meksiko sigurno ispada a Ekvador će još čekati rasplet u ostalim skupinama i nadati se da može proći kao jedan od trećeplasiranih.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 20/06/2015 : 10:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne treba ni sumnjati hoće li Brazilci iskoristiti pravo na žalbu.

http://www.hrsport.net/vijesti/486973/nogomet-nogometni-svijet/kraj-copa-americe-za-neymara-brazilska-zvijezda-dobila-ukupno-cetiri-utakmice-kazne/

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/06/2015 : 10:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ako je kraj Cope za Neymara, onda je i za Brazil, nazalost za sve Brazilce
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/06/2015 : 11:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
4 utakmice.

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000