Ruku na srce, davno nisam video nekog Teksa sa ovakvom atmosferom na naslovnici
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Pročitao ga ima već dugo, pa se ne sjećam detalja. U magli mi je da je to jedna solidna prosječna epizoda. Naravno, kada je radnja na Aljasci, tu je i zabavni Gros-Jean! Jedino nema snijega.
Crtao je neki Lito Fernandez, to mu je jedini rad na Texu koliko znam. Odlično crta sve osim lica, pogotovo Texovo mi se ne sviđa, no dobro, ukusi su različiti!
I ja sam primjetio da Fernandez ima problema sa likovima dok npr. okoliš izgleda sasvim dobro, vidio sam samo neke table pa je teško reći kakav dojam će biti nakon 320 stranica.
Kupljen na kiosku i pročitan. Po meni dosta dobar maxi, bolji od prethodna tri. Nema puno akcije do samog kraja, ali sama priča mi se svidjela. Fernandezov crtež me podsjetio na mangiantinijev.
Neki na neviđeno napadaju Fernandeza, ali crtež je svjetliji dio ovog stripa. Boselli je omanuo. Ubacio previše likova i šumskih plemena, dok je izmirenje Tlingita i posade Mathilde izvedeno naprečac i krajnje neuvjerljivo, "ko nas bre zavadi", a taj se sukob činio kao okosnica priče. Boselli je ubacio jednu referencu na događaje iz Zagorove Aljaske / Ratnika Gromovnika: Rus Petrov prepričava događaje od prije 50 godina, kad su Tlingiti prodrli u grad Sitku (tada Novi Arhangelsk) probivši bedeme.
Pročitao ga ima već dugo, pa se ne sjećam detalja. U magli mi je da je to jedna solidna prosječna epizoda. Naravno, kada je radnja na Aljasci, tu je i zabavni Gros-Jean! Jedino nema snijega.
Crtao je neki Lito Fernandez, to mu je jedini rad na Texu koliko znam. Odlično crta sve osim lica, pogotovo Texovo mi se ne sviđa, no dobro, ukusi su različiti!
Nema Jima, spominje se samo referenca za maxi "Sjeverozapadni teritorij". Pošto ja taj maxi nisam čitao, da li se u njemu osim Golen Eyea pojavljuje i Soapy Smith?
Nema Jima, spominje se samo referenca za maxi "Sjeverozapadni teritorij". Pošto ja taj maxi nisam čitao, da li se u njemu osim Golen Eyea pojavljuje i Soapy Smith?