Ja sam kupio prva 2 broja, onda mi pošlo na živce što sam kupovao već viđeno i to prodao te odlučio dalje ne kupovati s presumpcijom da su giganti samo reprinti. Kad sam uvidio da ipak nije tako udarilo me kolekcionarstvo i npr. broj 4 nisam kupio zbog onog "a što će ti broj 4 a prethodna 3 nemaš, morat ćeš i njih kupovat opet". No, opet je važnu ulogu odigrala i kvaliteta priča, odnosno njihovih ideja. Mislim, koji crni dvorac na nebu, ta čuda ne volim. Pa Zagorova majka, ne ludujem za pričama o privatnim pričama junaka. Još ratnik Pekot, to me naživciralo, pa kako su ga reinkarnirali k vragu? Čak sad kad uzmemo da će ovo biti u redovnoj onda je ovaj optimizam preuranjen. Nije mala svota a giganti mi formatom uopće ne leže.
Originally posted by Dwayne_Looney Čak sad kad uzmemo da će ovo biti u redovnoj onda je ovaj optimizam preuranjen. Nije mala svota a giganti mi formatom uopće ne leže.
Ni meni se ne sviđaju giganti sa mekim koricama (tvrde još imaju smisla) ali ću uzeti da izbjegnem situaciju navedenu u prijašnjem postu.
Još ratnik Pekot, to me naživciralo, pa kako su ga reinkarnirali k vragu?
To si krivo shvatio, priča nema veze s Pekotom, taj je odavno mrtav.
Zar stvarno? Pa bila je prava drama tad na forumu, sjećam se dok nisam bio član da se o tom raspravljalo ali očito je do mene, nisam pratio sve do kraja. Sad si me doveo u situaciju da izgubim par stotina kuna
Samo se nadam da neće ludens to opet objaviti kroz par godina. Ovo je baš lijepa prilika, da se malo sustigne Talijane i VČ.
Koju naslovnicu uzeti? Nakon milijun Zagora sa Ferrijem, čudno je imati odjednom "neslužbenog" Nuccia. Imam osjećaj ko da izdajem Ferrija. Treba priznati i da nije loša ova Ferrijeva naslovnica. Zagor u trku kroz Darkwood je zgodan motiv.
obe! obe! obe naslovnice! mamicu vam čoravu i škrtu, obe su vrhunske... pivo dva manje po grlu = manji stomak/trbuh a u kolekciji vrhunsko izdanje sa oba velemajstora na nalovnici...
obe! obe! obe naslovnice! mamicu vam čoravu i škrtu, obe su vrhunske... pivo dva manje po grlu = manji stomak/trbuh a u kolekciji vrhunsko izdanje sa oba velemajstora na nalovnici...