Nadam se da ce lansirati makat jedan specijalac koji ce rasturiti u prodaji, pa da krene lavina. A uinat kolekcionarima te epizode ne objaviti kad dodju na red Ajde Ludens uradi to
Sve je ovo dobro,10.broj,ide pomalo,ali naslovnice vise-manje lose.Sto je najgore,vjerovatno ce Mastantuono ici donekle pa ce onda ici neke druge,ka i kod Mikija,Bleka....Ako budemo imali srece doci do toga. Ipak,steta da nema najave za PSDZ.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Grrr...bio danas u Crikvi i Kit Tellera jos nisu imali...sad cekam da uhvatim na Rabu drugi tjedan...po tri primjetka da se razumemo... Ako bi puno pomoglo uzeo bi i pet komada odjednom ali kad ima premalo takvih ludih-budalastih fanov da bi se prodaja bitno uzdigla... Nadam se da se prodaja popravi kad stignu bolje i manje naivne price iako su i ove vec neke sasvim korektne...bolje sigurno od prvih Texovih ako ne i Zagorovih.
Grrr...bio danas u Crikvi i Kit Tellera jos nisu imali...sad cekam da uhvatim na Rabu drugi tjedan...po tri primjetka da se razumemo... Ako bi puno pomoglo uzeo bi i pet komada odjednom ali kad ima premalo takvih ludih-budalastih fanov da bi se prodaja bitno uzdigla... Nadam se da se prodaja popravi kad stignu bolje i manje naivne price iako su i ove vec neke sasvim korektne...bolje sigurno od prvih Texovih ako ne i Zagorovih.
Ides na Rab...malo ti sad po ljetu i zavidim...svakako stripove uzmi u sarengradu,tamo su slozeni kao u apoteci :-))
Ides na Rab...malo ti sad po ljetu i zavidim...svakako stripove uzmi u sarengradu,tamo su slozeni kao u apoteci :-))
iako cu sada po 12 put na Rab neznam gdje je taj Sarengrad...po obicaju uzimam na kiosku Tiska naspram gradske trznice /ribarnica i bakice sa povrcem/ tamo su dosta ok ocuvani. mislim da si i taj objekt Tiska imao u mislima.
Možda je on dolazio u Ilok, pa misli na onaj tamo Šarengrad! Šalu na stranu. Treba mu objasniti da je to Palit, odnosno Mali Palit, sa svojim trgovačkim centrom.
Usput, ti si drugi Dalen sa tim imenom, za kojeg sam ikada čuo, a obojica ste Rabljani!? Zanimljivo...
Možda je on dolazio u Ilok, pa misli na onaj tamo Šarengrad! Šalu na stranu. Treba mu objasniti da je to Palit, odnosno Mali Palit, sa svojim trgovačkim centrom.
Usput, ti si drugi Dalen sa tim imenom, za kojeg sam ikada čuo, a obojica ste Rabljani!? Zanimljivo...
Na Rabu je samo jedan Dalen, i to sam ja. Drugi ne postoji.
P.S. Samo još jedan Dalen ima nekakve veze sa Rabom, a to je sin od moga prijatelja koji je u Zadru. Sviđalo mu se moje ime pa je svom sinu dao ime po meni. Ostali nemaju ama baš nikakve veze sa Rabom.
Pa da objasnim..Volim Rab i svida mi se jako i Mali palit, tamo svako jutro u bifeju kod ribarnice i trznice izpijam kavu sa zenom i cekam da vidim dal je Tisak dobio nesto pametno ili samo bezvezni papir...onda nabavka stripova i pravo u banjol kod debelic zdravka/mog kolege po struci/ i tako svih 14 dana...za sarengrad sam cuo ali me nije previse zanimao...pojma nisam imao da je to lijepa ulica sa ducanima...mene od svih objekta najvise zanimaju trafike jer mi pruzaju vise veselja od svih katedrala,luka,crkva,tvrdava,hotela,kampova...njih gledam samo usput da zadovoljim apetite drugih clanova porodice....citaj zene. Pozdrav,..... u srijedu teller dolazi po malog rendzera....
Ovo je najava najnovijeg broja 38 u Italiji... opet jedna mračnija naslovnica.
bas sam gledao na ifu...odlican rotundo,ova naslovnica je vrhunska, to je za DANHEVNOVE NASLJEDNIKE i TAJANSTVENI ZAMAK....tim tempom to ce kod nad za tri godinice...to je ujedno i pocetak dobe ozbiljnijeg tellera...a i to su vec VAN GOGHOVI brojevi zadnji skoro.... Ima izglede taj ludensov MR steta ko to jos nije shvatio.