forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 28/06/2015 : 16:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
A ovo što mu spočitavaš vrijeđanje Hajduka i navijača Torcide... Pa ni globinjo više ne obraća pozornost na njega. I ja kao Hajdukovac samo se nasmijem na njegove komentare.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/06/2015 : 20:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Oho tek sad vidjeh.
Hvala pojedincima sto su stali u moju obranu, iako nije potrebno.
Ako netko ima problem istine, a to je da su vecina ( vecina ) bbb i torcide klosari kojima od trave fali pola zubiju...ja tu ne mogu nista.
Sto se tice vesmasinatora, zaboli me kurac sto tamo neki tip s nickom vesmasina misli o meni o mojim zubima i mojem bildanju...cisto me boli kurac ako misli da su mi zubi poispadali od steroida nek misli, nek se veseli...mene samo u vezi tog lika zanima jedno, a to je da vidim ta muda, da to sta je napisao mi rece direktno u lice.Eto tu prestaje moj stav o anonimnom liku s foruma vesmasina.
Uz dodatak da vise postujem kao forumasa acestrokea koji me vrijeda gdje stigne (drugi par hlaca ) nego tog vesmasinu koji se pojavi tu i tamo kao padobranac.

Glede hajduka.

-Brbic i kompanija su apsolutno nesposobni ljudi, trebaju otici...
-vecina navijaca hajduka je previse subejektivna i previse traze krivce van svojeg dvorista za vlastiti neuspijeh
-hajduk kao klub mi je izrazito drag, ne treba govoriti da ih pratim i na pripremnim utakmicama a o europi ne treba govoriti.

To sto je vecina zabrijala da sam ja mrzitelj hajduka i da virim iz mamiceve guzice isto me zaboli kurac.

I za kraj sto se tice toga da vrijedanje mene prolazi totalno nekaznjeno a da se meni gleda svaka i najmanja sitnica i onda me se banira, kao zadnji put. Mislim to zadnji put to je takva sprdacina i cirkus da je to za plakat.
Mogu samo prozvati manhuntera da vidim koliko jos on ima " osjecaja " za pravila i pravdu na forumu glede mene.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2015 : 20:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, hajmo sad stati sa prepirkama, a i sa temama kje ne spadaju u ovaj pdf.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/06/2015 : 20:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Oho tek sad vidjeh.
Hvala pojedincima sto su stali u moju obranu, iako nije potrebno.
Ako netko ima problem istine, a to je da su vecina ( vecina ) bbb i torcide klosari kojima od trave fali pola zubiju...ja tu ne mogu nista.
Sto se tice vesmasinatora, zaboli me kurac sto tamo neki tip s nickom vesmasina misli o meni o mojim zubima i mojem bildanju...cisto me boli kurac ako misli da su mi zubi poispadali od steroida nek misli, nek se veseli...mene samo u vezi tog lika zanima jedno, a to je da vidim ta muda, da to sta je napisao mi rece direktno u lice.Eto tu prestaje moj stav o anonimnom liku s foruma vesmasina.
Uz dodatak da vise postujem kao forumasa acestrokea koji me vrijeda gdje stigne (drugi par hlaca ) nego tog vesmasinu koji se pojavi tu i tamo kao padobranac.

Glede hajduka.

-Brbic i kompanija su apsolutno nesposobni ljudi, trebaju otici...
-vecina navijaca hajduka je previse subejektivna i previse traze krivce van svojeg dvorista za vlastiti neuspijeh
-hajduk kao klub mi je izrazito drag, ne treba govoriti da ih pratim i na pripremnim utakmicama a o europi ne treba govoriti.

To sto je vecina zabrijala da sam ja mrzitelj hajduka i da virim iz mamiceve guzice isto me zaboli kurac.

I za kraj sto se tice toga da vrijedanje mene prolazi totalno nekaznjeno a da se meni gleda svaka i najmanja sitnica i onda me se banira, kao zadnji put. Mislim to zadnji put to je takva sprdacina i cirkus da je to za plakat.
Mogu samo prozvati manhuntera da vidim koliko jos on ima " osjecaja " za pravila i pravdu na forumu glede mene.

da nisi polupismen zna bi da od trave ne ispadaju zubi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala

Edited by - lwood on 28/06/2015 20:30:00
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/06/2015 : 20:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nitko te nista ne pita o pismeni covjece, odi crtati svastiku po splitu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2015 : 20:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/06/2015 : 22:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Posljednje upozorenje.

Inače onako usput je vrlo zanimljivo kako si danas vrlo brzo i kvalitetno reagirao vezano uz netoleranciju ovih dvojice ... i najvjerojatnije bih htio sve svesti na netoleranciju nekih dvojice ... no, nekad ti se dogodi da si i sam u toj situaciji, glede toga, zbunjen, no nebitno ili manje bitno ... ne reagiraš na potrebito izbacivanje nekih ... očito si se našao u poziciji kad moraš i svog prijatelja/poznanika staviti u poziciju izbacivanja, a ne želiš ...
Postoji razlika kad netko kaže da toljagom treba razbiti glavu nicknemu Krugeru ili nekoj osobi koja se npr. krije u osobi koja se nalazi pod nicknameom Kruger Ivica Androšević. Tu postoji razlika. Netko mi je pod nickom ... ? zaželio razbijanje glave ... no nije meni koji se krije po tim nickom ... nego osobi zvana Kruger. To je možda mnogima nebitno, ali nije isto ako me netko nazove glupanom pod imenom Kruger ili pod pravim imenom ili neka nedokazana saznanja vezano uz moje pravo ime .... ali se spominju mene ... ja takvo što ne bih tolerirao ..
Postavio bih pitanje: jeli poražavajuće što ti toliko bez razloga izbacuješ s ovog foruma osobe?? ... ili je loše što vrlo često u svojoj namjeri ispade smiješan glede moderatorske pozicije ...??
... ili bi mogao mnogo bolje

naravno, imaš vrlo često i dobrih poteza koji mnogi neće baš dobro prihvatiti ...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 28/06/2015 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
promatramo reakciju moderatora mladje: vrlo je vješt i sposoban u zataškavanju sukoba vešmašine i Tonke ... jako vješt i brz. Dakle stanimo po tom pitanju ... ipak je to bilo dosta davno.

Trebalo bi sergeju ukinuti kaznu kao i Krasu ...
Kras je svoju odslužio ali je nije trebao dobiti.
Sergej ju nije odslužio ali je definitivno nije zaslužio
dsormaz ... što reći ....
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/06/2015 : 23:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Posljednje upozorenje.

Ne trebas ti mene upozoravati, ja znam svoju mjeru.
Jedino sto ti mozes je to da me izbacis nepravedno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/06/2015 : 01:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/07/2015 : 14:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Poli izbacen? E sad sam cuo i vidio ama bas sve.

(Ovo nije kritika na moderatore, nego samo obzervacija da mi je tesko vjerovat da je poli prekrsio pravila u tolikoj mjeri da dobije ban. Mozda grijesim, ali od kad sam na ovom forumu, ne sjecam da mu se ovo niti jednom prije desilo.)

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 02/07/2015 14:49:04
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7777 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 02/07/2015 : 16:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
i mene začudilo...od onako kulturnog forumaša nastade čista agresivnost i mržnja...valjda mu je to od te trave, jer je poli posto vegeterijanac odprilke onog časa kad se aktivno uključio na osovini...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/07/2015 : 19:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Polija nije trebalo izbacivati, barem ne tek nakon 2 dana nakon što je ono napisao. Pogotovo kad se jedan moderator već prije toga odlučio samo za opomenu.
Ali mi tu ništa ne možemo, možemo samo mrmljati, gunđati i brundati dok nam i to ne zabrane.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 02/07/2015 : 19:36:34  Show Profile Show Extended Profile
Poli posle dva dana banovan a ja već tri meseca bez kazne... Kuda ide ovaj svet?

Edited by - vronski 3 on 02/07/2015 19:36:48
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 04/07/2015 : 21:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46856

Prestrogo zaključano. ;)

Baš bi bilo zanimljivo pratiti ovaj slučaj, a sad će vijesti tome biti razbacane na tri topica. :(

Neka onda barem netko civiliziraniji otvori topic. ;)

PS:

Manhunteru, sad sam skužio zašto si ga zatvorio. Zbog treće opcije u pollu. Budući da, koliko sam shvatio, živiš u inozemstvu, pretpostavljam da ne znaš da je uzrećica "isto nabijem na k***c" dio sportsko-pop-kulturnog miljea u Hrvatskoj. Nije bila namjera biti vulgaran, nego poudariti ono što sam rekao u uvodu topica - Mamić je i pop zvijezda... vulgarna pop zvijezda. Jebiga, sociologija. Nisam to ja kriv. To će ti puno ljudi potvrditi.

Evo samo, 300 tisuća pogleda. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3ZOMYSSOly0

Edited by - nagor on 04/07/2015 21:42:42
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/07/2015 : 23:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ajde ne budi naivan,prije če bit da su mamiči imali koji dil u švici...

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7777 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/07/2015 : 23:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Nagore..pogresio si tajming.MH dolazi ko menstruacija.u ciklusu...traje dva tri dana pa nestane...jbg trebo si sacekat pon...

Edited by - KRAS on 04/07/2015 23:39:59
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 04/07/2015 : 23:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Prijelomna vijest na svim portalima u Hrvatskoj, a ne smijemo imati topic o tome... :(
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 05/07/2015 : 00:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 3

Poli posle dva dana banovan a ja već tri meseca bez kazne... Kuda ide ovaj svet?

Što si tražio to si i dobio
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25803 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/07/2015 : 08:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Prijelomna vijest na svim portalima u Hrvatskoj, a ne smijemo imati topic o tome... :(

A eno ti ga, ne plači...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/07/2015 : 10:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:

...svim vestima u regionu, svim kafanama u regionu, svim ulicama regiona, svim bazenima, svim kinima, svim bordelima...kada izađe nova epizoda Game of Thrones sve se bojim da je pogledam

Baš šteta što ne možemo i ovde o tome da pričamo

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/07/2015 : 11:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A eno ti ga, ne plači...

Razuman si ti čovjek.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/07/2015 : 11:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

...svim vestima u regionu, svim kafanama u regionu, svim ulicama regiona, svim bazenima, svim kinima, svim bordelima...kada izađe nova epizoda Game of Thrones sve se bojim da je pogledam

Baš šteta što ne možemo i ovde o tome da pričamo

Da, uvijek je zanimljivo kad padaju regijski Al Caponei.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47462 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/07/2015 : 11:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A eno ti ga, ne plači...

Razuman si ti čovjek.

straj ga da se ne otkrije da je povezan s mamičima.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/07/2015 : 11:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Eh, sad bi se mogli pobuniti...

Zašto ne može Bandić, ako može Mamić?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.49 seconds. Snitz Forums 2000