Poll Question:
Zdravku Mamiću (i njegovu bratu također) zbog malverzacija u dinamu i utaje poreza prijeti zatvor.
Stavio bih ovo u pdf sport, ali Mamić je više od vladara hrvatskog nogometa. On je balkanska pop zvijezda, zvijezda youtubea i javnog nastupa i zato ovo stavljam u svaštaru.
Što mislite? Kako će ovo završiti?
Choices:
Kriv je i završit ce u zatvoru!
Nedužan je!
I ovaj poll isto nabijem na k...c!
Uskok je zatražio određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja nedjela.
U Remetincu je od petka i poreznik Milan Pernar kojega Uskok sumnjiči da je s Vrbanovićem i Mamićima sudjelovao u nezakonitostima na štetu nogometnog kluba Dinamo i državnog proračuna. Uskok tvrdi da su osumnjičenici u posljednjih šest godina Dinamo oštetili za najmanje 117,8 milijuna kuna, a proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prirez.
Mislim da je ovdje sve podrobno i kronološki pojašnjeno o Mamiću i zanimljivo je ali dugačko pa mi se trenutno ne da ovo ugodno popodne posvetiti nekome za koga me boli k**
Slučaj Mamić za otkrivanje korupcije važniji čak i od slučaja Sanader
Zašto slučaj Mamić nije tek još jedan korupcijski skandal u nizu? I je li uopće moguće da bi slučaj Mamić mogao sustavnije urušiti korupcijsku hijerarhiju moći u ovoj zemlji, te ugroziti prikrivene centre moći, čak i više nego što se to dogodilo u slučaju Sanader? Čini mi se da će na slučaju Mamić pasti ili proći borba protiv korupcije u ovoj zemlji. Zašto?