Author |
Topic  |
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 07/07/2015 : 21:24:29
|
quote: Originally posted by supermark
Koliko je značio Messi za Argentinu, a koliko Muller za Njemačku?
Napisao sam u koliko je Messi sudjelovao golova od ukupno 8 Argentine, Muller je zabio jedan gol više od ukupno 18 Njemačke Od svih Mullerovih golova samo jedan im je donio bodove, a Argentina je svaku utakmicu dobivala sa jednim razlike, što čini Messijeve golove daleko važnijima
Bez Mullera Njemačka bi vjerojatno osvojila SP, bez Messija Argentina sigurno ne bi prošla skupinu
Baš si zabavan supermark. Da Argentina bez Messija ne bi prošla grupu s BiH, Iranom i Nigerijom Pa to je bila jedna od najlošijih grupa u povijesti SP, pa onda je pala i strašna Švicarska. Nakon toga su sljedili jaki protivnici i rezultat toga je Messi 3 utakmice 0 golova, 0 asistencija. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/07/2015 : 21:31:10
|
99 posto ljudi s kojima pricam o nogometu misle da je nezasluzeno, bez zajebancije. Sumnjam da su bas svi blesavi, a mnogi ga obozavaju... a dojma sam da je i sam messi toga svjestan.
|
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/07/2015 : 21:38:27
|
quote: Originally posted by hello
Napisao sam u koliko je Messi sudjelovao golova od ukupno 8 Argentine, Muller je zabio jedan gol više od ukupno 18 Njemačke Od svih Mullerovih golova samo jedan im je donio bodove, a Argentina je svaku utakmicu dobivala sa jednim razlike, što čini Messijeve golove daleko važnijima
Bez Mullera Njemačka bi vjerojatno osvojila SP, bez Messija Argentina sigurno ne bi prošla skupinu
Baš si zabavan supermark. Da Argentina bez Messija ne bi prošla grupu s BiH, Iranom i Nigerijom Pa to je bila jedna od najlošijih grupa u povijesti SP, pa onda je pala i strašna Švicarska. Nakon toga su sljedili jaki protivnici i rezultat toga je Messi 3 utakmice 0 golova, 0 asistencija.
Eto džabe meni sto sam lijepo napisao da bi prvu utakmicu Argentina izgubila 1-0, drugu 2-1, a trecu bi odigrali 0-0 Ja vise od toga da ti nacrtam ne mogu. Ostalo je na tebi |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 21:44:12
|
Baš si zabavan supermark. Da Argentina bez Messija ne bi prošla grupu s BiH, Iranom i Nigerijom Pa to je bila jedna od najlošijih grupa u povijesti SP, pa onda je pala i strašna Švicarska. Nakon toga su sljedili jaki protivnici i rezultat toga je Messi 3 utakmice 0 golova, 0 asistencija.
Eto džabe meni sto sam lijepo napisao da bi prvu utakmicu Argentina izgubila 1-0, drugu 2-1, a trecu bi odigrali 0-0 Ja vise od toga da ti nacrtam ne mogu. Ostalo je na tebi
Pa kakva ti je to logika. To je kao da Barceloni oduzmeš sve Messijeve golove i asistencije i da kažeš kako je to dokaz da bi Barcelona bez Messija završila na 7 mjestu  Ja stvarno nekad ne znam je li se ti to samo dobro zajebavaš ili misliš ozbiljno. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 21:44:45
|
quote: Originally posted by Tonto
99 posto ljudi s kojima pricam o nogometu misle da je nezasluzeno, bez zajebancije. Sumnjam da su bas svi blesavi, a mnogi ga obozavaju... a dojma sam da je i sam messi toga svjestan.
Ljudi su navikli od Messija ocekivati cuda Da je bilo tko drugi dovukao svoju repku do polufinala ne bi bilo upitno da je titula MVPa nezasluzena |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 21:48:57
|
Eto džabe meni sto sam lijepo napisao da bi prvu utakmicu Argentina izgubila 1-0, drugu 2-1, a trecu bi odigrali 0-0 Ja vise od toga da ti nacrtam ne mogu. Ostalo je na tebi
Pa kakva ti je to logika. To je kao da Barceloni oduzmeš sve Messijeve golove i asistencije i da kažeš kako je to dokaz da bi Barcelona bez Messija završila na 7 mjestu  Ja stvarno nekad ne znam je li se ti to samo dobro zajebavaš ili misliš ozbiljno.
Kad momcad zabije 18 golova kao Njemacka, a Muller zabije 5 golova onda to znaci da takva momcad bez problema moze nadomjestiti takvog igraca Ali kad momcad da 8 golova, a od toga jedan igrac izravno sudjeluje u njih 7, ocito je da za takvog igraca momcad nema alternativu |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/07/2015 : 21:52:07
|
Dovukao je robben izrazitije od njega i to po imenima puno slabiju ekipu, preko puno tezih protivnika...
Al dobro vidim da nema smisla, a i hello ti dobro pise. Prije ce biti da je ar gentina talac njegovog zvjezdanog statusa nego da je on zasluzan za rezlultat. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:04:31
|
Je, dovukao je ekipu, sa jednim golom koji je nesto znacio Onim u 3-2 pobjedi u drugoj utakmici skupine...
Edit: Ah da, ona jedna asistencija je cinila razliku... |
Edited by - supermark on 07/07/2015 22:09:28 |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:04:52
|
Pa kakva ti je to logika. To je kao da Barceloni oduzmeš sve Messijeve golove i asistencije i da kažeš kako je to dokaz da bi Barcelona bez Messija završila na 7 mjestu  Ja stvarno nekad ne znam je li se ti to samo dobro zajebavaš ili misliš ozbiljno.
Kad momcad zabije 18 golova kao Njemacka, a Muller zabije 5 golova onda to znaci da takva momcad bez problema moze nadomjestiti takvog igraca Ali kad momcad da 8 golova, a od toga jedan igrac izravno sudjeluje u njih 7, ocito je da za takvog igraca momcad nema alternativu
Zašto onda Neymar ne bi bio najbolji igrač. Do njegove ozljede Brazil je gurao savršeno. Znači da se Neymar nije ozljedio Brazil bi osvojio SP, ili recimo koliko Suarez znači Urugvaju. Dok god on igra Urugvaj pobjeđuje i da je prije utakmice s Italijom malo bolje ručao ne bi ugrizao talijana i Urugvaj bi vjerojatno pobjedio Italiju i osvojio SP. Ili recimo da Neuer nije branio protiv Alžira Njemačka bi možda čak i ispala. Messi je imao veliku priliku zabiti gol u finalu ali nije i to je ta rekli bi mala sitnica zbog koje Messi nije najveći. Drugi su za razliku od njega te prilike iskoristili. Jebiga takav je život. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33481 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/07/2015 : 22:06:39
|
Koliko ja tu kužim najbolji igrač prošlog SP za većinu ovog foruma nije bio Messi, jedino ga Supermark vidi kao najboljeg, statistički znači kako onda nije Messi bio najbolji, a statistiku koju Supermark jako voli pogotovo kad ide u prilog Messiju, statistički ga je hello skroz pobio u korist Mullera, koji je trebao biti najbolji (ili Neuer), netko je spomenuo i kako je najčešće iz redova osvajača, osim ako netko nije baš odskakao, a Messi ovdje nije baš bio vanzemaljac na tom SP, a i sam je priznao kako mu nije trebala pripasti ta nagrada, ali da se ne ponavljamo, sve je to već razglabano ne samo ove godine i nitko nije promijenio stav. Logično je da je najbolji igrač ekipe i nemjerljiv za ekipu, što bi trebalo značiti da Argentina nema alternativu za Messija, ali to nema nikakve veze sa izborom za najboljeg igrača!!! Nemam ništa protiv Messija, ali imam protiv izbora gdje uvijek on ili Ronaldo pokupe nagrade i kad treba i kad ne treba! Zlatne bile devedesete! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:13:49
|
Pa i statisticki je najbolji Svaki Messijev gol (i asistencije) je utjecao na ishod pobjednika
Robben i Muller su samo jednim golom utjecali na rezultat
drugim rijecima, Messi je sam svoju ekipu doveo do finala, izravno golovima i asistencijama, drugi nisu |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:14:31
|
quote: Originally posted by tex2
Koliko ja tu kužim najbolji igrač prošlog SP za većinu ovog foruma nije bio Messi, jedino ga Supermark vidi kao najboljeg, statistički znači kako onda nije Messi bio najbolji, a statistiku koju Supermark jako voli pogotovo kad ide u prilog Messiju, statistički ga je hello skroz pobio u korist Mullera, koji je trebao biti najbolji (ili Neuer), netko je spomenuo i kako je najčešće iz redova osvajača, osim ako netko nije baš odskakao, a Messi ovdje nije baš bio vanzemaljac na tom SP, a i sam je priznao kako mu nije trebala pripasti ta nagrada, ali da se ne ponavljamo, sve je to već razglabano ne samo ove godine i nitko nije promijenio stav. Logično je da je najbolji igrač ekipe i nemjerljiv za ekipu, što bi trebalo značiti da Argentina nema alternativu za Messija, ali to nema nikakve veze sa izborom za najboljeg igrača!!! Nemam ništa protiv Messija, ali imam protiv izbora gdje uvijek on ili Ronaldo pokupe nagrade i kad treba i kad ne treba! Zlatne bile devedesete!
Lijepo si to napisao, a mišljenja sam da kod ovih izbora veliku ulogu imaju sponzori. Već sam prije napisao za izbor one godine kad je Inter osvojio LP, a Španjolska SP a ono igrač godine Messi. |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 07/07/2015 : 22:14:50
|
quote: Originally posted by tex2
Koliko ja tu kužim najbolji igrač prošlog SP za većinu ovog foruma nije bio Messi, jedino ga Supermark vidi kao najboljeg, statistički znači kako onda nije Messi bio najbolji, a statistiku koju Supermark jako voli pogotovo kad ide u prilog Messiju, statistički ga je hello skroz pobio u korist Mullera, koji je trebao biti najbolji (ili Neuer), netko je spomenuo i kako je najčešće iz redova osvajača, osim ako netko nije baš odskakao, a Messi ovdje nije baš bio vanzemaljac na tom SP, a i sam je priznao kako mu nije trebala pripasti ta nagrada, ali da se ne ponavljamo, sve je to već razglabano ne samo ove godine i nitko nije promijenio stav. Logično je da je najbolji igrač ekipe i nemjerljiv za ekipu, što bi trebalo značiti da Argentina nema alternativu za Messija, ali to nema nikakve veze sa izborom za najboljeg igrača!!! Nemam ništa protiv Messija, ali imam protiv izbora gdje uvijek on ili Ronaldo pokupe nagrade i kad treba i kad ne treba! Zlatne bile devedesete!
Meni je najsmisnije bilo prije dvi godine kad su u izboru za Zlatnu loptu bili 1.Ronaldo 2.Messi 3.Ribery Prva dva te godine nisu osvojili nista(Real je mozda osvojia Kup,nisam sto posto siguran),Ribery je sa Bayernom osvojia apsolutno sve sta je moga i opet je zavrsia treci.Aj Zalizani se bar te godine zabija golova pa to nekako i mogu razumit ali Messiju je to bila vjerovatno najgora sezona u karijeri.
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/07/2015 : 22:17:52
|
quote: Originally posted by hello Zašto onda Neymar ne bi bio najbolji igrač. Do njegove ozljede Brazil je gurao savršeno. Znači da se Neymar nije ozljedio Brazil bi osvojio SP, ili recimo koliko Suarez znači Urugvaju. Dok god on igra Urugvaj pobjeđuje i da je prije utakmice s Italijom malo bolje ručao ne bi ugrizao talijana i Urugvaj bi vjerojatno pobjedio Italiju i osvojio SP.
Urugvaj i jest pobijedio Italiju, prošao skupinu ali ispao odmah u 1/8 finala od Kolumbije. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:23:31
|
Pa i statisticki je najbolji Svaki Messijev gol (i asistencije) je utjecao na ishod pobjednika
drugim rijecima, Messi je sam svoju ekipu doveo do finala, izravno golovima i asistencijama, drugi nisu
Ali ovo naprosto nije istina. Kako je to Messi sam doveo ekipu do finala. Da Di Maria nije zabio gol protiv Švicarske igrali bi se penali. Da Higuain nije zabio protiv Belgije igrali bi se vjerojatno isto penali, a protiv Italije je bilo 0:0 i igrali su se penali. Koja je vjerojatnost da bi uopće došli do finala nakon 3 utakmice u kojima pobjednika odlučuju udarci s bijele točke i u konačnici pa zar to onda ne znači da u biti argentinska obrana ili još ispravnije argentinski golman sam nije doveo Argentinu do finala.
|
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:24:08
|
Za Zlatnu loptu glasaju kapetani i treneri... Ako oni ne glasaju na osnovu kvalitete, nego sponzora...
Osnovno mjerilo uspjesnosti ili neuspjesnosti sezone bi tribalo bit koliko je igrac trofeja sa klubom i reprezentacijom osvojia.Bas zato ce i Messi ove godine osvojit Zlatnu loptu jer je sa klubom osvojia sve trofeje,Ronaldo nijedan. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:25:29
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by hello Zašto onda Neymar ne bi bio najbolji igrač. Do njegove ozljede Brazil je gurao savršeno. Znači da se Neymar nije ozljedio Brazil bi osvojio SP, ili recimo koliko Suarez znači Urugvaju. Dok god on igra Urugvaj pobjeđuje i da je prije utakmice s Italijom malo bolje ručao ne bi ugrizao talijana i Urugvaj bi vjerojatno pobjedio Italiju i osvojio SP.
Urugvaj i jest pobijedio Italiju, prošao skupinu ali ispao odmah u 1/8 finala od Kolumbije.
Moja greška ali nadam se da si shvatio bit |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:26:42
|
drugim rijecima, Messi je sam svoju ekipu doveo do finala, izravno golovima i asistencijama, drugi nisu
Ali ovo naprosto nije istina. Kako je to Messi sam doveo ekipu do finala. Da Di Maria nije zabio gol protiv Švicarske igrali bi se penali. Da Higuain nije zabio protiv Belgije igrali bi se vjerojatno isto penali, a protiv Italije je bilo 0:0 i igrali su se penali. Koja je vjerojatnost da bi uopće došli do finala nakon 3 utakmice u kojima pobjednika odlučuju udarci s bijele točke i u konačnici pa zar to onda ne znači da u biti argentinska obrana ili još ispravnije argentinski golman sam nije doveo Argentinu do finala.
Pa Messi je asistirao Di Mariji u obje utakmice protiv Svicarske Messijeva asistencija je bila 70% gola |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:27:46
|
quote: Originally posted by Torghal
Za Zlatnu loptu glasaju kapetani i treneri... Ako oni ne glasaju na osnovu kvalitete, nego sponzora...
Osnovno mjerilo uspjesnosti ili neuspjesnosti sezone bi tribalo bit koliko je igrac trofeja sa klubom i reprezentacijom osvojia.Bas zato ce i Messi ove godine osvojit Zlatnu loptu jer je sa klubom osvojia sve trofeje,Ronaldo nijedan.
Onda ne treba glasovanje nego kalkulator  |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:31:41
|
Pa Messi je asistirao Di Mariji u obje utakmice protiv Svicarske Messijeva asistencija je bila 70% gola
Izvlači se ti samo Večeras si s argumentima potučen do nogu i to ne zbog toga što smo mi pametniji već zbog toga što braniš neobranjivo. Još uvijek mi je zabavno s tobom raspravljati o ovim pizdarijama. Ajde sad laku noć! |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:33:34
|
quote: Originally posted by Torghal
Osnovno mjerilo uspjesnosti ili neuspjesnosti sezone bi tribalo bit koliko je igrac trofeja sa klubom i reprezentacijom osvojia.Bas zato ce i Messi ove godine osvojit Zlatnu loptu jer je sa klubom osvojia sve trofeje,Ronaldo nijedan.
Onda ne treba glasovanje nego kalkulator 
Triba iskljucit iz glasanja sve ostale igrace osim Messija i Ronalda jer ma kakve sezone njih dva imali jedan od njih ce uvik bit pobjednik.Drugi mogu ostvarit ne znam kakve rezultate ali vise od treceg mista ne mogu. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/07/2015 : 22:37:29
|
Ne bi da su Zlatne lopte i MVP-i bitna stvar. Sve te nagrade za pojedince treba ukinuti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Posted - 07/07/2015 : 22:38:36
|
quote: Originally posted by tinton
Ne bi da su Zlatne lopte i MVP-i bitna stvar. Sve te nagrade za pojedince treba ukinuti.
Ronaldu su najbitnije |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Topic  |
|