forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 najave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 29/06/2002 : 00:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
danas sam kupio novog nathan nevera i iznenadio se jer sam ocekivao prvo da ce na home pageu biti vijest da je izasao.mislim da je glupo sto se stavljaju najave samo za neke junake.trebali bi stavljati za svaki strip a ne samo za neke.eto toliko od mene,toplo se nadam da cete ubuduce stavljati sve najave

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 29/06/2002 : 00:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Zagor extra 77 najvljuje sledeci broj pod naslovom DUH IZ PROSLOSTI, dok se u naslovu ovoga stripa stoi DUH PROSLOSTI. Mislim da nebi bilo lose dase ipak zaposleni u LUDENSU malo osvrnu na takve sitnice..Mozda su to sitnice za njih ali nisu za nas citaoce...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/06/2002 : 01:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod novog nathana nevera,mozes li mi reci kako se zove, s obzirom da to nisu stavili na zadnju stranu proslog stripa.U bosnu uvijek kasni 2 mjeseca,pa bih zelio da saznam.
quote:

danas sam kupio novog nathan nevera i iznenadio se jer sam ocekivao prvo da ce na home pageu biti vijest da je izasao.mislim da je glupo sto se stavljaju najave samo za neke junake.trebali bi stavljati za svaki strip a ne samo za neke.eto toliko od mene,toplo se nadam da cete ubuduce stavljati sve najave

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 29/06/2002 : 02:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
najnoviji nathan ti je :smrtonosni projekt,ali ja mislim da govorimo o istom stripu jer na zadnjoj korici ne pise naslov broja 42.
kao sto vec rekoh ja sam ga danas kupio,a na kioscima je od neki dan.BTW i ja sam isto iz bosne,sarajevo.iz kojeg si ti grada?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/06/2002 : 16:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
i ja sam ti ba iz sarajva,Kos.Brdo.A ja konto ti pises za novi novi.sorry nisam divio otklen si (ostalim-malo sarajevskog dijalekta iliti žargona).za koga navijas sutra,a za koga inace?

Zagor Fan
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/06/2002 : 18:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Uz ispriku što se ubacujem u razgovor dvojice Sarajlija: može li mi neko od vas reći koliko je to daleko od Pravnog fakulteta? Ja u septembru dolazim u Sarajevo.

Lets kick racism out of football.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 29/06/2002 : 20:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Ko se jednom napije vode sa BAS-CARSIJE nikad vise iz sarajeva taj otici ne umije.
Eh, smrc...samo prije par dana bio sam na aerodromu, ah.. kako je to tuzno kada ulazite u avion za rim..soryyy people nostalgija, jebiga...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/06/2002 : 00:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je ćuti da nas ima ovdi još!Koševsko brdo ti je tri stanice autobuske od Prava,a kad dođeš javi se - ja ću na pravo prvu godinu,predo sam papire,pa šta Bog dadne.

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/06/2002 : 12:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
aaa pa ja ovdje mjesecima nijednog sarajlije a sad odjednom gomilajoj super.
ja sam s grbavice.danas(tj za nekih dvadesetak minuta) cu navijat za brazil,a inace sam navijo za italiju,argentinu,spaniju(smrc svi su ispali nazalost).moja djevojka je na pravu.heyoka odakle si?povodom cega dolazis na pravni fakultet,da studiras ili neka razmjena studenata?emire moramo se povezat zbog razmjene i diskusije.gdje si na kosevskom?ja sam u ratu zivio na kosevskom,dole iznad vozova u muhameda hadzijahica(ja mislim da se ulica sad tako zove).ma ne daj se kolekcionaru,ima ona stara latinska izreka "Svi putevi vode u Sarajevo(Rim)"

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 30/06/2002 : 16:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message  Reply with Quote
Ej, ja trenutno zivim u Italiji, ali inace sam iz Sarajeva, kod Markala. Pa eto, pozdrav zemljacima, akobogda u srijedu stizem u sa.

I'm not here, this isn't happening
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/06/2002 : 21:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ah, ne moze se na sve misliti:-) No dobro, u planu su male promjene na sajtu pa ce ta nova izdanja biti vidljivija...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/06/2002 : 22:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Dolazim studirati pravo, ne bil' Bog dao da me prime. Imam jak prosjek ocjena (4,81), ali ionako je presudna štela. I ja idem na prvu godinu, bio sam u ponedjeljak u Sarajevu, možda smo se i vidjeli ako si tad predavao papire.

Jedno pitanje za obojicu vezano za one tipove što prodaju cigle po 20 KM: koliko ih skače na "mušteriju" ako ne kupi i gdje se najčešće nalaze da tu ne idem bez boksa i leptirice?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/06/2002 : 22:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Heyoka,buduci advokat,pozdrav!nismo se vidjeli,jer sam bio u utorak,al cucemo se kad dodjes.ciglarosi su ti po svim vecim pijacama,al to ces vidjeti kad dodjes.jesmo glavni grad,al sjednes fino u trajvan i obices sve sto treba.
Verter,ja sam ti nusreta sisica dede,bivsa voje kecmanovica,odmah iznad tebe u ratu.sto se tice razmjene stripova,sentimentalno sam povezan za sve osim texa i mister noa,a diskusije u svako doba.

Zagor Fan
Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 30/06/2002 : 23:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message  Reply with Quote
Ah sto su se Sarajlije raspricale imali barem iko iz Hercegovine??

Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/06/2002 : 23:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
EMIRE dali si cuo ili mozda znas za STUPARE kod KLADNJA. Tusam isao u O.S. od 5 do 8 razreda.U SARAJEVO sam isao samo zbog vine regrutacije, AVGUST 85 bio sam u JNA u SKOPLJU, kasarna MARSAL TITO.Imao sam jako dobrog prijatelja zvao se ALISEHOVIC ADEM iz CAJNICA.Znam da nismo ista generacija ali mozda netko koje sluzio skupa samnom vojsku
mozda ovo i procita. smrc...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/06/2002 : 23:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Za sve studente prava: ako se ja ne varam, na pravo ide i Miss Medija BiH za pretprošlu godinu moja sugrađanka Sanja Berberović...

A sad:

EMIRE dali si cuo ili mozda znas za STUPARE kod KLADNJA. Tusam isao u O.S. od 5 do 8 razreda.U SARAJEVO sam isao samo zbog vine regrutacije, AVGUST 85 bio sam u JNA u SKOPLJU, kasarna MARSAL TITO.Imao sam jako dobrog prijatelja zvao se ALISEHOVIC ADEM iz CAJNICA.Znam da nismo ista generacija ali mozda netko koje sluzio skupa samnom vojsku
mozda ovo i procita. smrc...

Kopirao sam KOLEKCIONAR-ov post da se ne bi slučajno "izgubio". Vrlo često se to zna desiti, puno puta i meni samom.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 01/07/2002 : 01:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
sto se tice prodavanja cigli to ti je najmanji problem hehehe ima tu raznih "prodavaca" a bez boksera nemoj nigdje(licno iskustvo).
super emire ja sam sentimentalno vezan za mister noa i texa pa mozda sta i razmjenimo,a inace skupljam sve,i to uglavnom one stare jer ove iz SD vecinom sve imam.u koju si srednju iso emire?
zox dobrodosao u sarajevo!!!
PS:sto se tice hercegovaca ja sam 1/1 hercegovac(mislim po porijeklu)samo sto sam rodjen u sa

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 01/07/2002 : 02:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message  Reply with Quote
Hvala, verter, prijatelju

I'm not here, this isn't happening
Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 01/07/2002 : 11:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message  Reply with Quote
Ma to sam ja davno zemljace skonto jesu li ti stari dosli iz Kljuca?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 01/07/2002 : 16:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Zao mi je sto cu te razocarati vertere,al sam profulio one godine kad sam mogao skupljati starog texa i mr noa radeci nesto drugo,sad me interesuju neke druge teme,pa se i ne trudim.imam neka sd izdanja sto sam cisto radi odmora kupio u onim izdanjima 3 u jednom sto svako pa i ovo ljeto izlaze.
usput,znal mi neko rec hocel i ludens to pocet raditi?
otkud sad hercegovac-sarajlija?jos ako ne navijas za velez,onda nista...
zox sretan put!
ja, iso sam u drugu gimnaziju.

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 01/07/2002 : 19:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma to sam ja davno zemljace skonto jesu li ti stari dosli iz Kljuca?

nisu iz kljuca iz gacka su ali Tanovici su drzali kljucku kapetaniju tako da ti to dodje otprilike isto
quote:

otkud sad hercegovac-sarajlija?jos ako ne navijas za velez,onda nista...

ma ja sam sarajlija ali hercegovac u dusi
quote:

ja, iso sam u drugu gimnaziju.

pa onda smo i kolege bili.ja sam isto iso u drugu gim.prosle godine zavrsio.koje si odjeljenje bio?

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 01/07/2002 : 20:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Sve mi se čini da ću kroz Sarajevo morati u nekakvom oklopnom vozilu. Pitaću ove iz SFOR-a da nema koje da im ne treba.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 01/07/2002 : 23:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Verter:Nemoj mi samo reci da smo i isto odjeljenje bili: IV3.
Heyoka oprecni: malo je bilo sale,ali nocni zivot u sarajvu stvarno postaje onakav kao u svim svjetskim metropolama.ponesi boxer!
verter:skupljas li zagora?

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/07/2002 : 02:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
nismo ja sam bio IV1,matematsko odjeljenje.mozda si vidio na onoj tabli dole u holu oni sto su medalje osvajali na olimpijadama iz matematike,e pa onaj posljednji sam ja(da se malo pohvalim)
ma skupljam sve,izmedju ostalog i zagora.ove SD obicne sam skupio do br. 44(dok sam ih kupovo) a extra do br. 46.dalje mi se nije dalo.inace vise gotivim one stare ZS i LMS.

ma heyoka naoruzaj se svim i svacim.nemoj se zaustaviti na bokserima nego ponesi i mine,bombe,granate...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/07/2002 : 16:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Verter:E pa bas zato sam pitao.treba mi pod hitno SD br.5,jer mi samo on fali.mozel se nesto uraditi?necu da idem van granica bih ako ne moram...
i ja preferiram stara izdanja,imaju neki miris, jelde? no slabo sam ih skupio,pa svaki visak mi dobro dodje...

Zagor Fan
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 02/07/2002 : 19:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
hmmm...ja stripove iz svoje kolekcije ne mijenjam osim ako mi nisu dupli.broj 5 cu ti probat nabaviti ali se ne bih mijenjao za svoj.ma smek starih stripova je najbolji smek sto postoji,jos kad malo "vuku" na podrum uh to je pravo

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000