U strip albumu "Gradonačelnik Malog Rima" tandema Mišo & Mišo pored kompletne neobjavljene epizode Velikog Bleka očekuje vas i nekoliko tekstualnih priloga, intervju sa autorima, biografije, priča o Velikom Bleku, kompletan popis YU Bleka sa naslovnim stranama i galerija radova poznatih ex-YU stripadžija! Strpite se do srijede!!!
Jako lijepi ovi kadrovi iz tiskare! Ovako nešto se rijetko viđa na ovom forumu, a svakako bi bilo zanimljivo i taj dio procesa stvaranja stripa ( po definiciji, da "strip nije ono što je nacrtano, već ono što izađe iz tiskare") češće vidjeti.
Brine me, na ovoj drugoj slici iz tiskare, onaj tiskarskom bojom zamazani tabak, cijelom širinom donjeg ruba. Jao kolekcionaru, koji dobije primjerak baš iz tog tabaka! A, obzirom na ograničene naklade, bojim se da je to i jedini tabak tog tiskanog arka!?
Banjaluka, Beograd Zagreb naravno preporucuje se da rezervisete svoj primjerak saljemo postom u sve krajeve SFRJ a i sire EU, postarina u Grcku je besplatna
Rodijev hod na naslovnici je u najmanju ruku čudan.... naprijed ide lijeva ruka i desna noga.... propust crtača
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Moguće je, kada namjerno želiš tako hodati (prilikom scenskog nastupa, plesa, baleta i slično, kao Montažstroj ili MC Hammer u svojim spotovima), ali je neprirodno. To nije podsvjesni motorički slijed udova, odnosno, nitko tako prirodno ne hoda. Možda Rodi, pošto je ipak mlađi adolescent, u sebi nešto pjeva pa usput i pleše, dok su ova dvojica starkelja nešto jako ljuti na nekoga? Tko će ga znati...
Naslovnica mi se ne sviđa, i zbog te namrgođenosti sve trojice koja je osobito kod Roddyja neprirodna (iz stripova ga nimalo ne pamtim kao takvog), i zbog "zamućene" odnosno maglovite tj. nejasne slike. Ova plavičasta magla na putu iza njih mi je malo too much.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Rodijev hod na naslovnici je u najmanju ruku čudan.... naprijed ide lijeva ruka i desna noga.... propust crtača
Probaj hodati kao Rodi na ovoj slici i vidjećeš da nije nikakav propust već je moguće!
Čujem, jedne tihe noći upao im Kerac diverzant i na stranici 29 ubacio neprimejtno loptu, koju Rodi baš u pokretu toga skakutavog koraka, iz punog trka šutira u žbunje! Pa sad, ko primjeti....
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...