Dragi moji prijatelji, sad se pokazala stara istina da ono što imaš ne poštuješ dok ne izgubiš.... Imam Marka od Dnevnika kompletnog ali me hvata mala kriza zbog izostanka Marka Ludensovog na kioscima... Kako je to krasno izdanje, tri priće malo naivne ali prekrasnog crteža u perfektnom izdanju za 25 kuna... gdje češ bolje i liješe izdanje za pola-sat vremena mozga na pašu... Meni je 300 broj ZS ZAMKA NA ANTILIMA najljepša naslovnica nacrtana ikad...a MARK ima vrhunske naslovnice,tu se valjda slažemno svi.... Nadam se da se MARKOVA LUDENS saga nastavi što prije jer kiosci bez MARKA nisu isto ko sa njim...a ni moj život.
Kad zbrojim 2 i 2: skoro dvije godine su prosle otkako su Ludensu istekla prava. Znaci reprintali su onih 9 "specijala" da dobiju na vremenu plus ovih 6 mjeseci od izlaska zadnjeg broja (57). I jos nista. Da se bar netko oglasi i kaze trude li se ili su napustili bojiste? Iskreno se nadam da ce uloviti prava i zasuti nas zaostatkom u mjesecnom ritmu.
Ne vjerujem da je zapelo radi "prava", tj. ljudi koji ih imaju. Jarane, plati i sve ide ko podmazano. Uostalome, meni ovo vise djeluje kao inat, radi eventualno male pusijone, ponavljajuci one specijale. Al vazno da Kit T. tjera, ne obaziruci se nikoga, pogotovo onog iz Dubrovnika.