Na sve vrecice zajedno tri eura? Ja mislio to skuplje. A mogao si od tih para kupiti makar jedan strip.
Kese za zamrzivač od 3kg, 2 pakovanja od xx komada, po 3KM/1,5EUR Udišem manje hartije (2 zida knjiga i ova polica sa stripovima na trećem) i ostale štamparske hemikalije, a bele rikne ostanu čisto bele kao i prvog dana kupovine, papir unutra isto, ne sekiram se za prašinu i ovako sijaju u mraku
Ukratko, prodisao sam u sobi otkad sam ih upakovao
Ni jedne. Alergičan na plastiku. Mora strip da diše a mora i familija da miriše tintu. na sreču nemam drekastog papira od zslms da mi truje rezidenciju.
Na sve vrecice zajedno tri eura? Ja mislio to skuplje. A mogao si od tih para kupiti makar jedan strip.
Kese za zamrzivač od 3kg, 2 pakovanja od xx komada, po 3KM/1,5EUR Udišem manje hartije (2 zida knjiga i ova polica sa stripovima na trećem) i ostale štamparske hemikalije, a bele rikne ostanu čistobele kao i prvog dana kupovine, papir unutra isto, ne sekiram se za prašinu i ovako sijaju u mraku
Ukratko, prodisao sam u sobi otkad sam ih upakovao
Ja bijele rikne ocistim gumicom za brisanje ( bez prevelikog pritiskanja), eto besplatan savjet
Ni jedne. Alergičan na plastiku. Mora strip da diše a mora i familija da miriše tintu. na sreču nemam drekastog papira od zslms da mi truje rezidenciju.
Ja sam sam koricio jer mi je to gust,ali neki su radeni dosta davno dok jos nisam dobro vladao sa fotoshopom tako da je sada u procesu sve iznova tako da budu svi na istom kvalitativnom nivou.Ali zbog kronicne besparice to ide prilicno sporo.
Sregjivao sam stripove. Sad vidim da je skoro pola kolekcija taljanski Bonelli originali. Inace uglavnom imam Zagor,Dylan Dog, i Nathan Never. Oko 600 komada.
DeeCay, jesi ovo ti kupovao Cassidyje po 2 ili više primjeraka? Ako se ne varam vidim tamo veliku hrpu na krevetu, isti plavi hrbat.
Inače, vrhunski, koja raznolikost. I ja se (ni približno nemam stripova kao ti) ubijam s prostorom, vršim stalno neke transfere iz ormara u ormar, planiram ogromne police ali gdje itd. itd.
Ma ima toga još gomila knjiga i stripova, po ormarima, policama, pod stolovima, krevetom... Zaslikano je nešto malo više od polovice. A ja čak niti nisam neki veliki kolekcionar. Pa zamislite nekoga tko kupuje sve što izlazi.
dwayne, plavi hrbati su ti ili NN specijalci ili Dampyr tvrdoukoričeni.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."