forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 12:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by dsormaz1

Uzalud se trudiš, teško će oni to razumjeti. Možda bi im trebalo nacrtati?

možemo mi secirat bibliju ili povijest crkve ali to nije tema ovog topica.

Naravno da nije tema, ali svako malo se i to poteže, na skoro svakoj stranici topica.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2015 : 12:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
koliko se ja sjecam adam i eva predstavljaju simboliku spolova u bibliji a ne jedinki. kao sto su abel i kain narodi tj plemena.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2015 : 13:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a i taj potop bi trebalo gledati u povijesnom kontekstu, mozda kraj ledenog doba te dizanje razine mora ili mozda neke slicne katadtrofe. spominje se u previse starih tekstova .

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 13:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Veliki potop spominju i neki drugi spisi, ne samo Biblija.
Spominje se i u predanjima mnogih naroda, i gotovo na svim kontinentima. Najpoznatiji su sumerski Ep o Gilgamešu, grčki o Deukalionu, hebrejski o Noinoj arci, indijski iz Mahabharate i astečki mit o Nahui-Atlu.
Tako se i kod Velikog potopa u svim njegovim varijantama, u suštini radi o jednom - da Bog(ovi) pošteđuje dobre, a kažnjava zle.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2015 : 13:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
pa zato i kazem da te price najvjerojatnije imaju neku povijesnu poveznicu tj. stvarni dogadjaj.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 13:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Glede Velikog potopa, ako u svakom predanju, mitu ili legendi ima djelić istine, može se reći da se tu ipak nešto desilo, tj. da je nekakav potop ipak bio.

Edited by - dsormaz1 on 17/07/2015 13:22:00
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2015 : 13:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
taj mit se nalazi u mnogim religijama na različitim krajevima svita.
i vjerovatno se dogodija koji golemi plimni val ,pogotovo u deltama rijeka.
očito su se te traume od poplave prenosile generacijama do prvog zapisa o tome u Sumeru pa naknadno je preko Babilonaca priča došla i do Židova koji su je preradili po svojim potribama.
problem je šta imaš gomilu ljudi šta viruju doslovno u biblijsku verziju.
normalno da je to komično.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2015 : 13:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Spominje se i u predanjima mnogih naroda, i gotovo na svim kontinentima. Najpoznatiji su sumerski Ep o Gilgamešu, grčki o Deukalionu, hebrejski o Noinoj arci, indijski iz Mahabharate i astečki mit o Nahui-Atlu.
Tako se i kod Velikog potopa u svim njegovim varijantama, u suštini radi o jednom - da Bog(ovi) pošteđuje dobre, a kažnjava zle.

e vidiš s ovin se apsolutno ne slažen.
usput ,po tome bi to bija največi genocid u povijesti.
+ ubijanje praktički svih životinja osin onih u arci.
nije li to ono šta popularno zoveš kultura smrti?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/07/2015 : 13:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by igor 12
kain bijaše prognan,naseli se u zemlji naidskoj i pazi sad,on tamo upozna svoju ženu

nije li to čisti paradoks?

kako je nastala ta kainova žena ako je bog stvorio samo adama i evu?

a oni su imali samo kaina i abela?

mislim da se znanstvenici trebaju usredotočiti na tu ženu,ona je karika koja nedostaje,ona je lucy

Zašto ljudi shvaćaju biblijsku Knjigu postanka i stvaranje svijeta kao doslovno?
U svakom slučaju, ne može se shvaćati doslovno da osim njih nisu postojali možda i drugi ljudi. Bogu je sve moguće.
Ako pogledaš malo šire vidjet ćeš da je cijelo stvaranje zapravo govor o padu i spasu čovjeka.
Ne možeš riječi "upoznao ženu" doslovno shvatiti, to ovisi o prijevodu i interpretaciji Biblije jer su u počelima zakoni bili drukčiji gdje je Adam kao njihov otac određivao po Božjoj zapovijedi vezu svojih potomaka i ti zakoni su se kasnije mijenjali ...
Teško je o toj temi razglabati i dati odgovore na sva pitanja ...
Tim više sto ima podosta simbolike koja je kao takva nazovimo je 'putokaz' ljudima o čemu treba voditi računa, izbjegavati zlo i činiti dobra dijela ...
Dakle o tome se već zna u počecima pojave prvoga čovjeka na zemlji i njihovih prvih potomaka gdje se ljudi nakon nekog vremena razdvajaju na dvije strane – zlo i dobro ...
A cijela ta priča počinje još i prije same pojave čovjeka na zemlji gdje Adam i Eva u raju padaju test kušnje gdje ih Sotona navrati da učine ono sto je protivno Gospodarovoj naredbi ...

pa neki doslovno viruju u tu priču.
a po slobodi tumačenja mogli su npr.bit stvoreni u laboratoriju .
ili ka "robovi bogova" za rad.
uostalom nije li malo škakljivo da je bog adamu reka da če riknit ako bude ždera sa drveta spoznaje?
a pošto nisu riknili radilo se o laži jelda?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

e vidiš s ovin se apsolutno ne slažen.
usput ,po tome bi to bija največi genocid u povijesti.
+ ubijanje praktički svih životinja osin onih u arci.
nije li to ono šta popularno zoveš kultura smrti?

Pa već sam rekao gore u jednom postu da te neke stvari iz starozavjetne Knjige postanka treba promatrati u kontekstu simbolike, a ne doslovno ih tumačiti.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 13:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

uostalom nije li malo škakljivo da je bog adamu reka da če riknit ako bude ždera sa drveta spoznaje?

Pa umrli su, ne odmah nego kasnije kad su prognani iz raja. Dok su bili u rajskom vrtu nisu mogli umrijeti.
Prvu laž po Bibliji izrekao je Sotona, uobličen u zmiji koja je lagala Evi kad ju je nagovarala da uzme jabuku.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/07/2015 : 14:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Pa umrli su, ne odmah nego kasnije kad su prognani iz raja. Dok su bili u rajskom vrtu nisu mogli umrijeti.
Prvu laž po Bibliji izrekao je Sotona, uobličen u zmiji koja je lagala Evi kad ju je nagovarala da uzme jabuku.

I onda je jos Evu prokleo da ce radjat u mukama i sve njezine kceri. Dobrica bio neki :)

I da..i onda su jos progledali pa nisu mogli vise biti goli i morali su odjecu nabaviti a vrag nosi Pradu, a mi Gucci i Gabanu i patimo za Manolicama.
Eto tko je krivac za danasnji konzumerizam. On, glavom i bradom.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 17/07/2015 14:05:01
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 17/07/2015 : 14:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
netko dosta pametan, jedno je zena a drugo su ljubavnice, pa koliko bi ti punica podnio:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 14:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

quote:

I onda je jos Evu prokleo da ce radjat u mukama i sve njezine kceri. Dobrica bio neki :)

I da..i onda su jos progledali pa nisu mogli vise biti goli i morali su odjecu nabaviti a vrag nosi Pradu, a mi Gucci i Gabanu i patimo za Manolicama.
Eto tko je krivac za danasnji konzumerizam. On, glavom i bradom.

Pa kad Ga tako stalno kritiziraš i kad Mu već voliš prkositi ti onda lijepo hodaj gola, okolo naokolo, gdje ćeš naći boljeg izražavanja bunta kad je u pitanju slučaj koji si navela.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/07/2015 : 14:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

A nama okaci "pusketinu".

Samo, krivo mi je, koje to izmislio samo jednu zenu, da se smije (oficijalno) imati?

Mojsije, Noa, Isus...?

Ti bi dvi?
Neko pametan je to zakonski uredio. Jer i jedna je često previše

Have mercy
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/07/2015 : 14:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ajme, saki nas klinac vrijedja.
Znas li ti za salu dsormaz?
Opusti se malo.:)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/07/2015 : 14:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ajme, saki nas klinac vrijedja.
Znas li ti za salu dsormaz?
Opusti se malo.:)

Pa i ja sam se samo našalio :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/07/2015 : 14:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Ćarlita, pa neki dan si se sablaznila kad si vidila golu žensku u Splitu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2015 : 15:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Odgovor duplom:

Malo se gubiš i postaješ kontradiktoran vezano uz eksperimente. S jedne strana ( iako vjerojatno nisi vjernik ) opravdavaš procese koje je zadao Bog, dok s druge strane eksperimente, koji su u okvirima koje je zadao Bog, pokušavaš izdvojiti iz zadanog i predstaviti ih kao nešto novo nadahnuto nekim novim duhom, nešto što ne treba Boga, odnosno ono što je Bog zadao i postavio. ( ... moglo bi se i drugačije objasniti ali ovo je najlakši način ... )
Što se tiče kozmologije tu ti moram priznati kako nisam na nivo da ti repliciram. Iako me zanimalo tvoje mišljenje jer mi se taj znanstvenik pomalo činio bahatim.
Ti s jedne strane osuđuješ ulogu i izazivanje emocija kod ovog filma a s druge strane kod tebe se može “ osjetiti “ dosta jak emotivni naboj kad raspravljaš o kreacionistima. Odmah priznajem kako možda nisam postavio dobru usporedbu jer se može dogoditi kako ti imaš opravdan razlog, a oni nemaju .... mada, može biti da se radi i o obrnutoj situaciji.
Ostali znanstvenici mi se čine sasvim O.K., mada se pojedincima u par navrata dogodilo kad pričaju o nečem jako bitnom da jače trepću očima, što je znak nesigurnosti, to može svašta značiti, ali ne bih o tome, nisam kritički gledao taj film, već informacijski.
Toj zadnji dio odgovora pomalo zalazi u okvire Teorije zavjere, zanimalo bi me kakvo mišljenje o tome imaš i što god znaš i imaš reći o toj sekti reci?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 17/07/2015 : 16:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by igor 12
kain bijaše prognan,naseli se u zemlji naidskoj i pazi sad,on tamo upozna svoju ženu

nije li to čisti paradoks?

kako je nastala ta kainova žena ako je bog stvorio samo adama i evu?

a oni su imali samo kaina i abela?

mislim da se znanstvenici trebaju usredotočiti na tu ženu,ona je karika koja nedostaje,ona je lucy

Zašto ljudi shvaćaju biblijsku Knjigu postanka i stvaranje svijeta kao doslovno?
U svakom slučaju, ne može se shvaćati doslovno da osim njih nisu postojali možda i drugi ljudi. Bogu je sve moguće.
Ako pogledaš malo šire vidjet ćeš da je cijelo stvaranje zapravo govor o padu i spasu čovjeka.
Ne možeš riječi "upoznao ženu" doslovno shvatiti, to ovisi o prijevodu i interpretaciji Biblije jer su u počelima zakoni bili drukčiji gdje je Adam kao njihov otac određivao po Božjoj zapovijedi vezu svojih potomaka i ti zakoni su se kasnije mijenjali ...
Teško je o toj temi razglabati i dati odgovore na sva pitanja ...
Tim više sto ima podosta simbolike koja je kao takva nazovimo je 'putokaz' ljudima o čemu treba voditi računa, izbjegavati zlo i činiti dobra dijela ...
Dakle o tome se već zna u počecima pojave prvoga čovjeka na zemlji i njihovih prvih potomaka gdje se ljudi nakon nekog vremena razdvajaju na dvije strane – zlo i dobro ...
A cijela ta priča počinje još i prije same pojave čovjeka na zemlji gdje Adam i Eva u raju padaju test kušnje gdje ih Sotona navrati da učine ono sto je protivno Gospodarovoj naredbi ...

ma kužim ja moj dsormaz da se biblija može tumačiti na puno načina i baš zbog toga je toliko pogodna za diverzije u smislu mazanja očiju.
ali biblija se ne tako davno shvaćala baš doslovno i to još od početka same matere crkve.
zahvaljujući znanstvenicima iz samih redova crkve(newton,galileli) i drugih a nisu bili teolozi i vjernici koji su pobijali teze o potopu,rascjepu mora,zemlji o ravnoj ploči,sunce okreće oko zemlje i te spikei faktor prolaska vremena(stoljeća i stoljeća) čak su i crkvenjaci morali mijenjati svoja shvaćanja.
bdw,rekao si da se neke stvari iz biblije ne trebaju doslovno shvaćati. da li je jedna od njih i isusovo uskrsnuće?

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 17/07/2015 17:05:39
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1158 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 17/07/2015 : 16:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Odgovor duplom:

Malo se gubiš i postaješ kontradiktoran vezano uz eksperimente. S jedne strana ( iako vjerojatno nisi vjernik ) opravdavaš procese koje je zadao Bog, dok s druge strane eksperimente, koji su u okvirima koje je zadao Bog, pokušavaš izdvojiti iz zadanog i predstaviti ih kao nešto novo nadahnuto nekim novim duhom, nešto što ne treba Boga, odnosno ono što je Bog zadao i postavio. ( ... moglo bi se i drugačije objasniti ali ovo je najlakši način ... )
Što se tiče kozmologije tu ti moram priznati kako nisam na nivo da ti repliciram. Iako me zanimalo tvoje mišljenje jer mi se taj znanstvenik pomalo činio bahatim.
Ti s jedne strane osuđuješ ulogu i izazivanje emocija kod ovog filma a s druge strane kod tebe se može “ osjetiti “ dosta jak emotivni naboj kad raspravljaš o kreacionistima. Odmah priznajem kako možda nisam postavio dobru usporedbu jer se može dogoditi kako ti imaš opravdan razlog, a oni nemaju .... mada, može biti da se radi i o obrnutoj situaciji.
Ostali znanstvenici mi se čine sasvim O.K., mada se pojedincima u par navrata dogodilo kad pričaju o nečem jako bitnom da jače trepću očima, što je znak nesigurnosti, to može svašta značiti, ali ne bih o tome, nisam kritički gledao taj film, već informacijski.
Toj zadnji dio odgovora pomalo zalazi u okvire Teorije zavjere, zanimalo bi me kakvo mišljenje o tome imaš i što god znaš i imaš reći o toj sekti reci?

Nisam kontradiktoran. Možda nisi pažljivo čitao.
Ja sam argumentacije napisao. Ako je tebi bitan ton, a ne sadržaj
slobodno donesi vlastiti sud na osnovu mojih "emocija" ili na
osnovu treptanja očima. Ne želim se početi vrtjeti u krug.

Što se tiće tvoje ideje o Teoriji zavjere potpuno si promašio.
Kad sam napisao sekta, htio sam reći da ih drugi fizičari znaju tako
posprdno zvati.
Nema nikakve zavjere. Radi se jednostavno o ljudima koji podupiru
jednu zaista fascinantnu matematičku teoriju koja matematički
konzistentno može u svoju formulaciju uključiti apsolutno sve.
Jedini je problem što mi tu teoriju vjerojatno nikad nećemo moći
eksperimentalno provjeriti. Za eksperimentalnu provjeru oni bi
trebali pogoditi koji je naš vakuum između 10^500 (jedinica sa
500 nula) mogućih vakuuma, a akcelerator koji bi morali sagraditi
za provjeru ne može stati na Zemlju. Dakle, kako se čini radi se
o teoriji koju je eksperimentalno "nemoguće" potvrditi ili odbaciti.
Da li je to onda fizika i prirodna znanost ili filozofija i religija?

Ako te više zanima proguglaj "String theory". Ekipa ništa ne taji i
nitko ne krije nikakve podatke. Kako ti u svemu vidiš teoriju zavjere.
Ne mogu vjerovati.

Čini mi se da sam sve diskusije u kojima sam sudjelovao na ovom
topicu uspio dovesti do kraja i da sam odgovorio na sva pitanja
upućena meni.
Bilo mi je zadovoljstvo.
Lijep pozdrav svima.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2015 : 17:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by dupli

quote:
Originally posted by Kruger

Odgovor duplom:

Nisam kontradiktoran. Možda nisi pažljivo čitao.
Ja sam argumentacije napisao. Ako je tebi bitan ton, a ne sadržaj
slobodno donesi vlastiti sud na osnovu mojih "emocija" ili na
osnovu treptanja očima. Ne želim se početi vrtjeti u krug.

Što se tiće tvoje ideje o Teoriji zavjere potpuno si promašio.
Kad sam napisao sekta, htio sam reći da ih drugi fizičari znaju tako
posprdno zvati.
Nema nikakve zavjere. Radi se jednostavno o ljudima koji podupiru
jednu zaista fascinantnu matematičku teoriju koja matematički
konzistentno može u svoju formulaciju uključiti apsolutno sve.
Jedini je problem što mi tu teoriju vjerojatno nikad nećemo moći
eksperimentalno provjeriti. Za eksperimentalnu provjeru oni bi
trebali pogoditi koji je naš vakuum između 10^500 (jedinica sa
500 nula) mogućih vakuuma, a akcelerator koji bi morali sagraditi
za provjeru ne može stati na Zemlju. Dakle, kako se čini radi se
o teoriji koju je eksperimentalno "nemoguće" potvrditi ili odbaciti.
Da li je to onda fizika i prirodna znanost ili filozofija i religija?

Ako te više zanima proguglaj "String theory". Ekipa ništa ne taji i
nitko ne krije nikakve podatke. Kako ti u svemu vidiš teoriju zavjere.
Ne mogu vjerovati.

Čini mi se da sam sve diskusije u kojima sam sudjelovao na ovom
topicu uspio dovesti do kraja i da sam odgovorio na sva pitanja
upućena meni.
Bilo mi je zadovoljstvo.
Lijep pozdrav svima.

Hvala, rekao si mnogo a u stvari ništa. ( ne mislim na tvoju stručnost nego na polju pobijanja kreacionizma, tu se baš iskazao i nisi, to te dosta pogodilo ako ćemo gledati upućene kritike ).
Doduše trudio si se ali nisi dovoljno dostojan za neku višu razinu.

Na žalost previše shvaćaš osobno, nitko ne pobija tvoju stručnost ( glede fizike ) , no nemoj se povlačiti kad shvatiš da je prevladala neka druga stručnost, ne prosipaj floskule, nikad, ali baš nikad.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/07/2015 : 18:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Da, Krugeru, to je to. Dupli nije "dostojan za neku višu razinu". Kladim se da je samo preletio kroz djela Tome Akvinskoga, Jude Iškariotskog i Limp Bizkita. Dakle, jasno je, da dupli bez tog osnovnog predznanja, ne može sudjelovati u ovoj raspravi o znanstvenoj metodi.

Krugeru, jesi ti pogledao ovaj moj video na pretprošloj stranici? Nemaš komentara? ;)

Edited by - nagor on 17/07/2015 18:21:45
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2015 : 18:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Da, Krugeru, to je to. Dupli nije "dostojan za neku višu razinu". Kladim se da je samo preletio kroz djela Tome Akvinskoga, Jude Iškariotskog i Limp Bizkita. Dakle, jasno je, da dupli bez tog osnovnog predznanja, ne može sudjelovati u ovoj raspravi o znanstvenoj metodi.

Krugeru, jesi ti pogledao ovaj moj video na pretprošloj stranici? Nemaš komentara? ;)

Hm ... od kud znaš jesam ili nisam pogledao tvoj video? zaključuješ bez osnova.
Nemoj se sprdati osnovnim znanjima fizike koje posjeduje dupli!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/07/2015 : 18:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Samo sam te pitao jesi li pogledao video?

I ne sprdam se s duplim. ;)
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000