Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/07/2015 : 15:37:06
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by tinton
Svake godine sve gore i gore...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/293394/Default.aspx
inače prošlo lito klimu nisan nijednom upalija. ovog lita gori gotovo neprestano
Ako nije tajna, koliki ti je račun za struju uz normalno korištenje klime (ono kada ne radi non-stop). Ja sam prije 10-ak godina imao u planu uvesti klimu ali sam odustao nakon što mi je netko rekao da će mi drastično skočiti rata struje.
hm,pa viši je zimi jerbo se i grijen na klimu. a u ST prosječno lito bez klime ne bi preporučija. prošlo je istina nisan palija al ono se jedva moglo nazvat liton. prošla su ta vrimena da se može živit bez klime.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 22/07/2015 : 15:38:10
|
quote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by dsormaz1
http://www.vecernji.hr/hrvatska/gubimo-piranski-zaljev-sudac-javljao-podatke-slovenskom-mvp-u-i-osmisljavao-taktiku-kako-utjecati-na-ostale-suce-1015855
hm,vidičemo ako bude ovako to če bit velika sudska pušiona.
Ja sam još prije tjedan dana dobio informaciju da će biti presuđeno po gotovo svim točkama u njihovu korist, čak i po točki o onom klaunu Jošku Jorasu, a to posebno smrdi na muljažu. Nisu to čista posla.
ma ljudi,nemojmo biti cicije, dajmo slovencima malo našeg mora
nek i oni operu noge u slanoj vodi
vidičemo kad sud objavi koliko je ovo uopče točna informacija |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 22/07/2015 : 19:51:31
|
takvo rješenje ne bi imalo puno veze sa međunarodnim pomorskim pravom. da su se slo i hr dogovorile sasvim druga stvar.
|
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Posted - 22/07/2015 : 19:52:11
|
Problem je što se Kosoričina vlada nije uspjela izboriti da o ovome odlučuje UN-ov Međunarodni sud za pravo mora u Hamburgu. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 22/07/2015 : 19:53:03
|
kako god okreneš mogla bi bit velika sprdačina |
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Posted - 22/07/2015 : 19:59:08
|
takvo rješenje ne bi imalo puno veze sa međunarodnim pomorskim pravom. da su se slo i hr dogovorile sasvim druga stvar.
U tome i jest stvar. Pravičnost je kategorija različita od prava. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 22/07/2015 : 20:01:45
|
najzanimljivije je to da se zadnjih par miseci dosta toga podgrijava na prostorima ex yu. |
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/07/2015 : 22:14:41
|
http://www.vecernji.hr/hrvatska/gubimo-piranski-zaljev-sudac-javljao-podatke-slovenskom-mvp-u-i-osmisljavao-taktiku-kako-utjecati-na-ostale-suce-1015855
Ja sam još prije tjedan dana dobio informaciju da će biti presuđeno po gotovo svim točkama u njihovu korist, čak i po točki o onom klaunu Jošku Jorasu, a to posebno smrdi na muljažu. Nisu to čista posla.
nisam ni sumnjao da si dio obavještajnog podzemlja
a što se tiče arbitraže, ovakve muljaže i 'pregovori' su dovoljan razlog da se ista otkaže osobno nemam problema sa slovenskim izlazom na otvoreno more i mislim da je to trebalo biti davno riješeno, ali na ovakav način se ne može do 'pravičnosti' sad ne dam ni ja i btw, tko je to uopće snimio
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 22/07/2015 : 23:03:46
|
Bloger Krule: Parfem "Bunika" je vrh!
Umalo mi volan nije ispa iz ruke kad sam na radiju čuo kako, stranka ORAH (Mirele Holy), plasira na tržište parfem pod nazivom “Orah“. Veli darkerica kako će se time stranka dodatno financirati jer ovo što dobiju od države, to im je malo. Sad kad to vide u HaDeZeju, pa ošinu parfem “Bunika“... našpricaš se njime, pa uletiš namirisan u njivu kuruza, gol naravno, pa se dereš “Ja sam kombajn“... kolega te drži za noge, a ti na rukama hodaš, ustima bereš klipove kukuruza a na guzicu bacaš zrno. Parfem idealan za sve prilike. HNS od Drmoglavke će po uzoru na svog pijanog ministra kulture plasirati parfem “Promili“, voćni parfem kojem bazu mirisa čini šljiva, i to fermentirana. Dok se drugim parfemima špricaš po vratu i zapešću ruke, ovog direktno krkaš u usta. Parfem idealan za vikend izlaske po narodnjačkim klubovima. Parfem EsDePea našeg premijera Zorana Zoksa Milanovića nosit će ime “Grčo“. Jedini parfem na čijoj će kutiji pisati “ Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o parfemu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika“... nakon špricanja njime, obavezno petljaš, lažeš i sereš gluposti. Jedan od rijetkih parfema koji je idealan za prekid veze sa partnericom... i obratno. Stranka Milan Bandić 365 u ponudi ima parfem “KS“ (Konjski Znoj) koji odiše mirisom konjskog znoja koji simbolizira rad. Praktičan je za sve lijene koji upotrebom parfema ostavljaju dojam radišnih i marljivih ljudi. Idealan je za uhljebe. IDS će imati parfem “Taliano penzione“. Parfem koji miriši dok ste u Istri, a čim prijeđete Učku, on prestaje djelovati. Namjenjen je odlučnom Hrvatu koji prepoznaje kvalitetnu talijansku penziju i značaj promjene prezimena |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 23/07/2015 : 07:27:36
|
quote: Originally posted by VALTER
Arbitražni sud može odlučivati po pravičnosti (ex bono et equo), ne nužno po pravilima međunarodnog prava. Tako da se ovakav rasplet, po kojem Slovenija dobiva izlaz na otvoreno more, mogao predvidjeti već kad je ugovorena arbitraža.
Samo što pravičnost ne podrazumijeva da se do odluka dolazi muljažama i igrama ispod stola, kao u ovom slučaju. Arbitraža bi trebala rezultirati nekakvim kompromisom za obje strane, a ne da jedna strana dobije gotovo sve što je tražila. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 23/07/2015 : 07:32:52
|
quote: Originally posted by ken2 osobno nemam problema sa slovenskim izlazom na otvoreno more i mislim da je to trebalo biti davno riješeno, ali na ovakav način se ne može do 'pravičnosti'
Pristup otvorenom moru (nesmetana plovidba) može se postići bilateralnim sporazumom, uz primjenu međunarodnog pomorskog prava, bez da jedna strana drugoj ustupa svoj teritorij koji bi joj trebao pripadati po međunarodnom pomorskom pravu. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 23/07/2015 : 09:26:41
|
quote: Originally posted by VALTER
Arbitražni sud može odlučivati po pravičnosti (ex bono et equo), ne nužno po pravilima međunarodnog prava. Tako da se ovakav rasplet, po kojem Slovenija dobiva izlaz na otvoreno more, mogao predvidjeti već kad je ugovorena arbitraža.
Samo što pravičnost ne podrazumijeva da se do odluka dolazi muljažama i igrama ispod stola, kao u ovom slučaju. Arbitraža bi trebala rezultirati nekakvim kompromisom za obje strane, a ne da jedna strana dobije gotovo sve što je tražila.
ma uvik je to muljaža. dosta se sitit clippertona |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
Posted - 23/07/2015 : 09:28:08
|
quote: Originally posted by ken2 osobno nemam problema sa slovenskim izlazom na otvoreno more i mislim da je to trebalo biti davno riješeno, ali na ovakav način se ne može do 'pravičnosti'
Pristup otvorenom moru (nesmetana plovidba) može se postići bilateralnim sporazumom, uz primjenu međunarodnog pomorskog prava, bez da jedna strana drugoj ustupa svoj teritorij koji bi joj trebao pripadati po međunarodnom pomorskom pravu.
pa i da nemaju pristup, hr ionako nema flotu da bi in drkala trgovačke brodove sve i da oče. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47334 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts