forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 16:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Ne znam čemu ti izvadci iz propagandno huškačkih obračuna?

U silnoj želji da ti po svaku cijenu kontrira Igor se počeo služiti i s proruskim propagandnim tekstovima, tako da sam na trenutak pomislio da je jedan drugi forumaš to postao, dok nisam vidio da je on.

Vidim iritira ga što ne može parirati, pa se služi i prljavom propagandom ne bi li nešto dokazao, a ni samu simboliku ne kuži, nisam htio da ispadne smiješan, no očito mu moram crtati kao djetetu.

pa jebemu kupus,čiju da onda propagandu stavim?sam marina?

dojadila mi ova ukrajinska,lažu čim zinu,odo sad malo kod rusa da vidim šta oni kažu na sve ovo

a ovo o simbolikama,pa nemoj bar ti krugeru,pametan si,bar se nadam.braniš neobranjivo.

ajd šapni mi,da niko ne čuje:azov i desnjaci se koriste naci simbolikom,ajd,šta se sramiš

Ajd samo ti od Rusima. Lako je sad zbrisati kad si ulovljen u neznanju.
Kakvi neonacisti. Mada vjerojatno ni ovo ne znaš, da je zapovjednik pukovnije Azov od kraja prošle godine počeo tiskati nove oznake, znajući da će biti problema, gdje su izbačene nordijske rune i stavljen je onaj ukrajinski znak, no društvene mreže i obuku vojnika drže/vrše nordijci pa ih nije lako izbaciti iz igre.

veliš,mijenjaju oznake?

hihihihihi

jel im došlo iz guzice u glavu ?

šta če sad nafitiljit?
crvenu zvjezdaču?

dobro je dok samo mijenjaju,kad ih počnu bacat i presvlačit uniforme,onda je kasno,rat je gotov

igore nije problem u simbolici, bolje je maknuti nordijski simbol nego imati problema s propagandnom mašinerijom. Ruse boli briga, ako u svojim redovima imaju nacista, neonacista i ostale nepodobnih, tko im što može zbog tog? No, Ukrajinci se moraju paziti pa i onih najmanjih sitnica zbog kojih se Rusi ne moraju brinuti, jer trebaju saveznike na Zapadu, a Zapad je dosta osjetljiv na tu simboliku. Jasno ili ne??

jasno je meni da miču taj nordijski simbol koji je koristila 2 SS divizija das reich a sad azov,
mislim,bio bi red,bar mali znak poštovanja prema pobijenim ukrajincima od strane nacista u WWII

Opet ti sa svojim forsiranjem bezveznoća, nacistički i Azovljanski simbol se razlikuju. Namjerno to prešućuješ jer ti ne odgovara. Pa s obzirom kako su ljudi uglavnom neinformirani i gutaju samo ono što medijska mašinerija piše skloni su vjerovati svemu, tako i čitaoci na zapadu, teško im je objasniti da su simboli različiti, a tek objašnjavati da su iz različitog nordijskog razdoblja, to je ipak previše.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 16:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/577167/Protest-ukrajinskih-desnicara-protiv-vlade-u-Kijevu

moj dmitro,nemoj da ti rat i mladost prođu a ti se ne obogatiš,
pa se jednog dana zapitaš?

za šta sam ratovo?

Kao prvo, ne znam od kud toliki kompleksi, nešto te muči vezano uz bogaćenje?

S druge strane Blic objavljuje nepotpunu informaciju i naravno pomalo izvrće. Sukob između Vlasti i Desnog sektora traje od samog početka Majdana. Sad je zahvatio dio političkog života unutar Ukrajine.

Naravno da je Desni sektor protiv Nato – a, EU-a, dosadašnje korupcije i kriminala u Ukrajini, ne trebaš se brinuti kako će reagirati vezano uz obuku i te “ vježbe na istoku “ u blizini granice s Poljskom, toliko o zbunjenosti novinara indeks hr, kad su oni uopće znali ikad nešto pametno napisati, pa ni zemljopis ne znaju.

ma krivo mi ko psu,

kad se sjetim bijele tehnike,vešmašina,teveja,videorekorea,kožnih garnitura,namještaja,ma svega,
a ja neću uzet pa neću,jebeš mene poštena i naivna...

samo dajem savjet jatrošu,uzmi brate il će neko drugi

Vidim ja tebe nešto duboko muči pa provociraš.

Blic je svoj tekst korektnije napisao od indeksa, oni su relativno korektni, samo im nedostaje izvor s ukrajinske strane i bili bi sasvim O.K., no indeks nikad ništa korektno nije znao napisati uvijek je sluga gospodara zla, zašto ih spominješ, želiš se sprdati sa tim nevažnim portalom koji zaluđuje mnoge, a ne razumiju se ni u zemljopis?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 17:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Ne znam čemu ti izvadci iz propagandno huškačkih obračuna?

U silnoj želji da ti po svaku cijenu kontrira Igor se počeo služiti i s proruskim propagandnim tekstovima, tako da sam na trenutak pomislio da je jedan drugi forumaš to postao, dok nisam vidio da je on.

Vidim iritira ga što ne može parirati, pa se služi i prljavom propagandom ne bi li nešto dokazao, a ni samu simboliku ne kuži, nisam htio da ispadne smiješan, no očito mu moram crtati kao djetetu.

pa jebemu kupus,čiju da onda propagandu stavim?sam marina?

dojadila mi ova ukrajinska,lažu čim zinu,odo sad malo kod rusa da vidim šta oni kažu na sve ovo

a ovo o simbolikama,pa nemoj bar ti krugeru,pametan si,bar se nadam.braniš neobranjivo.

ajd šapni mi,da niko ne čuje:azov i desnjaci se koriste naci simbolikom,ajd,šta se sramiš

Ajd samo ti od Rusima. Lako je sad zbrisati kad si ulovljen u neznanju.
Kakvi neonacisti. Mada vjerojatno ni ovo ne znaš, da je zapovjednik pukovnije Azov od kraja prošle godine počeo tiskati nove oznake, znajući da će biti problema, gdje su izbačene nordijske rune i stavljen je onaj ukrajinski znak, no društvene mreže i obuku vojnika drže/vrše nordijci pa ih nije lako izbaciti iz igre.

veliš,mijenjaju oznake?

hihihihihi

jel im došlo iz guzice u glavu ?

šta če sad nafitiljit?
crvenu zvjezdaču?

dobro je dok samo mijenjaju,kad ih počnu bacat i presvlačit uniforme,onda je kasno,rat je gotov

igore nije problem u simbolici, bolje je maknuti nordijski simbol nego imati problema s propagandnom mašinerijom. Ruse boli briga, ako u svojim redovima imaju nacista, neonacista i ostale nepodobnih, tko im što može zbog tog? No, Ukrajinci se moraju paziti pa i onih najmanjih sitnica zbog kojih se Rusi ne moraju brinuti, jer trebaju saveznike na Zapadu, a Zapad je dosta osjetljiv na tu simboliku. Jasno ili ne??

jasno je meni da miču taj nordijski simbol koji je koristila 2 SS divizija das reich a sad azov,
mislim,bio bi red,bar mali znak poštovanja prema pobijenim ukrajincima od strane nacista u WWII

Opet ti sa svojim forsiranjem bezveznoća, nacistički i Azovljanski simbol se razlikuju. Namjerno to prešućuješ jer ti ne odgovara. Pa s obzirom kako su ljudi uglavnom neinformirani i gutaju samo ono što medijska mašinerija piše skloni su vjerovati svemu, tako i čitaoci na zapadu, teško im je objasniti da su simboli različiti, a tek objašnjavati da su iz različitog nordijskog razdoblja, to je ipak previše.

ma isti su,samo ti neš priznat

čak su i azovci preokrenuli slovo N u pravu stranu,za razliku od esesovaca koji su ga nahero imali,al poznato je da ssovci i nisu baš pismeni bili
i da ti dokažem,baš ću Iwooda zamolit nek šibne pool question:da li je azov simbol kopija das raich?

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 23/07/2015 17:15:50
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/07/2015 : 17:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Ili, jedan sigurnjak, za 10 kuna, odgovorite kod koje subkulturne skupine je majica s simbolom azova trenutno najpopularnija?

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 17:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Ili, jedan sigurnjak, za 10 kuna, odgovorite kod koje subkulturne skupine je majica s simbolom azova trenutno najpopularnija?

nsu valda skinjare?

pa šta oni još postoje,nije ih poplava odnijela?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 17:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
uh koliko bezveznih misli ...

andjusticeforall od tebe nikad ne bi očekivao toliku količinu spama!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 17:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Bože, kako smo se dsormaz i ja uopće mogli oduprijeti toj ogromnoj količini spama?? Iako ništa ne znaju lwood, ajgor i andjusticeforall stvarno su za spam uvijek spremni.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 17:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
jok

ja sam

za dom-sp E rman

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 17:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ajgore, ne znam od kud ti tolika motivacija za spamanjem? malo si cugnuo ( tvoje zalijetanje pokazuje da ipak možda ... ) ?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 17:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
lauf wiedersehen

herr kruger

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 17:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
u biti ajgore dobro si mi došao jer čitam ovu zadnju epizodu koju je izdao Ludens, a koju je napisao Boseli, što misliš kako bi tih po nekoliko nastavaka uspio pročitati da nema tebe, vjerojatno uz tešku muku.
Sad mi je ostao predzadnji i zadnji primjerak.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 18:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

u biti ajgore dobro si mi došao jer čitam ovu zadnju epizodu koju je izdao Ludens, a koju je napisao Boseli, što misliš kako bi tih po nekoliko nastavaka uspio pročitati da nema tebe, vjerojatno uz tešku muku.
Sad mi je ostao predzadnji i zadnji primjerak.

tko je taj

boSSeli,neki pripadnik azova?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 19:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ajgore kad bih ja predložio da te baniraju ti bi se protivio a ja bih te najvjerojatnije branio. No, ti sa ovim svojim postom zaslužuješ ban, od kud ti ideja da iskoristiš činjenicu BoSSeli ???
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 19:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
vidim prijeti se banom,

idem dok nije kasno..

ili kao što je dmitar jaroš rekao kad su rusi udarili:

bježimo junaci.

ps herr kruger
igor moliću lepa,igor(najljepše rusko ime) a ne ajgor,

Edited by - igor 12 on 23/07/2015 19:14:05
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 19:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ajgore, braniš se kako nisi zaslužio ban, e pa jesi, pogledaj u što si se upetljao u dio koji su moderatori strogo zabranili.
Tvoje zadnje mumljanje baš i ne razumijem, osim što mogu razumjeti kako se onaj tko je u gabuli ima potrebe braniti!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/07/2015 : 20:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
herr kruger,

molim smirite se.

ako je neko zaslužio bana jelačića,ondak ste to vi,
zbog propagiranja jedne postrojbe sa naci simbolikom

do svidaniya,vaš ajgor

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/07/2015 : 20:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

herr kruger,

molim smirite se.

ako je neko zaslužio bana jelačića,ondak ste to vi,
zbog propagiranja jedne postrojbe sa naci simbolikom

do svidaniya,vaš ajgor

...??

zgubil si se ... ??
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/07/2015 : 21:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/udar-turske-vojske-na-isil-nakon-pogibije-vojnika

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/07/2015 : 00:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

uh koliko bezveznih misli ...

andjusticeforall od tebe nikad ne bi očekivao toliku količinu spama!

Spam, kažeš? Pa to nije ništa, pazi sad

S druge strane očekivao bih od tebe da prepoznaš zajebanciju, al' jebiga glavno da se melje

Iako, ne zajebavam se u potpunosti, te po treći put, unutar sličnih tema - trebaju li primjeri?

Mislim, šta, ko ne treba?

Što ste se stisli?

Riječi trebaju biti potkrijepljene primjerima, bar se tako ja, magarac zavaravam

Uzmimo primjera radi našu subkulturu.

To jest, stripove - onomad Ricove majice su bile najkul (iako, utanjio je s produkcijom, od tad na ovamo).

Uzeo sam jednu, e, upravo tako je jedan moj poznanik, uzeo majicu koja je unutar njegove subkulutre najkul - te, opet, trebaju li primjeri, šta ja znam vizulani npr.?

Čisto da ne bi ispalo da serem?

A zaista nije teško zaključiti kojoj subkulturnoj grupi pripada, fini momci uvijek pozdrave

Što se tiče Krima, naravno, da je aneksija, anšlus, istog od strane Ruske Federacije, po međunarodnom pravu bez osnova, sukladno tomu ovi se imaju pravo braniti, iako im je to očito do određene mjere ograničeno iz razloga što su pravila međunarodnog prava stavljena izvan, prigodno, uporabe, a upravo ta bi ih trebala štiti, ne oružje, to je dakle poraz cijele ideje UN-a.

Odredbe međunarodnog prava (zakoni su za protivnici) su se nastojale relativizirati unutar ove teme, unazad, s nekim, pa kako da kažem, nama karakterističnim, ne pada mi napamet neko mestnyy slovo, ali Angli to zovu i "historical bullshit-om".

Prema onom fizičaru, Michiu Kakuu, cijeli svijet, da oćemo napredovati, bi se trebao integrirati u jedno, a ne samo prema njemu, iako je i on njuška, jebeni Isak Asimov iz Petrovića u Rusiji je to davnih dana rekao te nastojao objasniti (ako bi netko htio dvojiti o Asimovu, naravno može, ali u to se nikako ne bih htio miješati, jebeš budale - tko god želi - go for it).

No, vratimo se na zajebanciju, što ti imaš, koji moj, ikakva osjećanija što se neki tamo pravoslavci rokaju te prokliknju - nema bez anatema rata pravoga, pogledati Umpah-Pah i scene prije bitke Šavašavsa i Ravnih tabana - usporedbe radi (i da znam, ima tamo nešto katolika u Ukrajini, al ono koliko ih mai, sitno je to...).

Jesu li oni, Rusi i Ukrajinci, onomad, nešto napravili da spriječe pokolj ovdje?

Jebiga, unutar svojih sitnosopstvenih interesa su dolijevali ulje na vatru...

Uglavnom, tragedija je što Ruska Federacija, a posredno ni Ukrajina, neće (za ove koji čitaju Hitreca: ne će, iako imam ja npr. Smogovce i Eka Eka u originalu, nije piso ne će (trebaju li primjeri?), valjda mu to nije išlo s pisanjem scenarija za Nepokoreni grad ), anivejz RF neće postati članica EU unutar naših života, što je tragedija, ostaće u limbu između slobodnijeg i manje tj. nimalo slobodnog društva s tendencijama imperijalnog ekspanzionizma na štetu sebe samih i drugih.

I naravno, svi se furaju na tradicionalne vrijednosti, ono kad kozaci, Krugi, prika moj, oni su zaštitnici tradicionalnih vriednosti i Ukrajinskih i Ruskih, dakle, kad kozaci šibaju one pičke, šta je to koja pizda materina? Tradicionalne vrijednosti? Šibanje bičevima po golim žemskama?

No, ovo je bio Krim, Kazantip fest 2011., a i svijet bi to trebao biti, samo da je manje jest govana:

Ovdje je ostatak galerije:

http://www.e-novine.com/fotogalerija/fotogalerija-svet/49681-Svi-Krim.html

Isprike jasku što sam posto limk s e-novina

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13113 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/07/2015 : 00:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Koje hamšoše!

Have mercy
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 24/07/2015 : 00:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Koje hamšoše!

Woah.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/07/2015 : 07:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
andjusticeforall, nije problem u .ajebanciji, nego u tome što se .ajebavate s osjetljivim temama, pa ponekad ne bi bilo loše znati granicu.

nego onak, te su ti slike ženskadije dosta ostarjele, neke su već odavno majke, a neke su možda već postale bakice.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/07/2015 : 07:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Ovdje je ostatak galerije:

http://www.e-novine.com/fotogalerija/fotogalerija-svet/49681-Svi-Krim.html

Isprike jasku što sam posto limk s e-novina
[/quote]

ove tradicionalne vrijednosti ti nisu loše

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 24/07/2015 : 11:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Stephen Cohen

http://www.huffingtonpost.com/dan-kovalik/russia--the-new-cold-war_b_7784832.html

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/07/2015 : 12:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kruger nekom govori da spama?
Pa ja bum ponorel.

Uglavnom, smanjite doživljaj sa spamom, nacistima i svim ostalim. Krugeru, ako se nastaviš praviti pametan i opravdavati nacističke simbole, biti ćeš udaljen sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.7 seconds. Snitz Forums 2000