Možda je on dolazio u Ilok, pa misli na onaj tamo Šarengrad! Šalu na stranu. Treba mu objasniti da je to Palit, odnosno Mali Palit, sa svojim trgovačkim centrom.
Usput, ti si drugi Dalen sa tim imenom, za kojeg sam ikada čuo, a obojica ste Rabljani!? Zanimljivo...
Na Rabu je samo jedan Dalen, i to sam ja. Drugi ne postoji.
P.S. Samo još jedan Dalen ima nekakve veze sa Rabom, a to je sin od moga prijatelja koji je u Zadru. Sviđalo mu se moje ime pa je svom sinu dao ime po meni. Ostali nemaju ama baš nikakve veze sa Rabom.
To je, očigledno, sin tvojeg prijatelja Roberta Kordića, koji nije više u Zadru, nego se odavno priženio u Podgoru, a i moj je prijatelj.
Vidi cida, u trafici na Rabu ostao samo jos 1 primjerak malog rendzera...a dobili 5 komada...ko zna ko je kupio ona 4? Kad sam ja samo 3? a da, i manje vazno..pocinje rabska fijera sa Kolindom u gostima... Gdje je nas Bor(a-u)t da bi izgladio sa Kitarovickom onaj uvalski spor? Jedna romanticna setnja uz zidine Raba,malo srdelica i bevande i PUF...nema vise svade.
Velika pohvala prevoditelju Andreju Cvitašu, na hommageu Zdravku Mamiću, na 207. stranici, kada šerif drekne na tek uhvaćenog Morty Blacka:" Nastavi, đubre mučko!"
Velika pohvala prevoditelju Andreju Cvitašu, na hommageu Zdravku Mamiću, na 207. stranici, kada šerif drekne na tek uhvaćenog Morty Blacka:" Nastavi, đubre mučko!"
Ista stvar i u Zagor Maxiju
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.
Odgovorno i pod zdravim razumom tvrdim da IMA MALI RENDŽER NAJBOLJE NASLOVNICE OD SVIH BONELLI JUNAKA KOJI TRENUTNO IZLAZE U ITALIJI...dobro nije on pravi Bonelli ali ko da je. Taj Rotundo je ludo dobar...fala bogu da nisu stavili onog Mastertuona več vrhunskog crtača... Naslovnice su dinamične, omraž priči unutra stripa, odlično kolorirane...ma VRHUNSKE: