ne sumnjam da će već ovih dana biti na kioscima,,, za Zagora nema zime ))
46 god. Alan Forda u HR Tom & Jerry SPECIAL No.1 na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Rekla mi je Martina (gđica u kiosku) da im u zadnje vrijeme dosta toga kasni (nije rekla da li samo stripovi ili i ostali tisak). Da vrate remitendu, ali ne dobiju odmah drugi dan novu pošiljku, tako da pretpostavljam da ekipa u tiskari ima godišnji odmor
velka031,kažeš jajoglavi..neznam što imaš protiv Sediolia,ako ti njegov stil crtanja ne valja,preskoči epizodu i gotovo.Za mene je on top crtač u stafu Zagora,lp.
velka031,kažeš jajoglavi..neznam što imaš protiv Sediolia,ako ti njegov stil crtanja ne valja,preskoči epizodu i gotovo.Za mene je on top crtač u stafu Zagora,lp.
Znači, više se ne smije ni kritizirati pojedine crtače?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Tako je. Kažem Jajoglavi, sa velikim slovom na početku, da još više istaknem nesposobnost dotičnog crtača da ljudsku lubanju nacrta kako treba. Ljudi u sitnim kadrovima mu izgledaju komično. Gledajući proporcije, imam dojam da su ruke jedno 70% tijela.
Nažalost, riječ je o jako lošem crtaču, netalentiranom do bola, ali zna izvući pokoju dobru tablu, jer se trudi i to cijenim.
I da, naravno da sve to nije razlog da se preskoči ovaj Zagor, kao i ijedan drugi, barem meni. A ima nas još takvih. Da, dat ću 50 kn za ovo i crtež mi se neće svidjeti, ali radost čitanja i posjedovanja još jednog Zagorovog stripa i dalje je jača od toga.