forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2015 : 14:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by mr murdoc

DODSFERD evo ti spas ...:))

http://www.index.hr/black/clanak/svi-na-peristil-recimo-ne-marihuani-i-metal-glazbi/832790.aspx

a tek kometari

GORJET ČETE U PAKLU NEVJERNICI!!! ISUSU SU ZADNJE RJEČI BILE LJUBITE ME I VOLJITE ME,A JA SAM SIGURAN DA TO NE PRIDRŽAVATE!! HVALA ISUSU ŠTA JE TU UZ MENE,SUSJED MI JE JUČER SLUŠAO METAL,ČUO SAM KROZ PROZOR,ODMAH SAM SE KRENUO MOLIT ZA NJEGOVU DUŠU I ZVUČNIK MU SE POKVARIJO,BOG JE VELIK I VLADA I STRUJOM!!! AMEN

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/07/2015 : 14:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
, jeeeees
A jesi vidio ovu sliku u clanku

Ima jedna jos bolja

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2015 : 14:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma još čitan fejs stranu i umiren od smija

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/07/2015 : 15:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

DODSFERD evo ti spas ...:))

http://www.index.hr/black/clanak/svi-na-peristil-recimo-ne-marihuani-i-metal-glazbi/832790.aspx

Ma ne možeš vjerovat' da je čak i Gibonni ozdravio, taj prekaljeni i ortodoksni metalac...
Ako je njemu uspjelo onda mora i meni... evo, već mislim da sam na pravom putu ozdravljenja a ova stvar mi puno pomaže u tome.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2015 : 15:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 16:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message

Koja je razlika između metalca i covjeka koji ima tumor, prezivio dva srcana udara, izgubio obje noge u ratu i zena ga napustila?

Taj covjek ima bar nekakvu buducnost pred sobom

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 16:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message

Javi se bog metalcu u snu, i metalac ga pita: Bože, jel grijeh što sam metalac?
A Bog će: To nije grijeh, to je sramota

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 17:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by igor 12

quote:
Originally posted by supermark

Za 100kn po satu doci cu ja!

ajd idući tjedan,trava je tek do koljena...
da ti malo otežam tih sto kunića

mladjo,sengula je od dve šnjite tanka kruha,između njih zrak..

i za ove koji misle za sok pitat:nema soka,čekate jutro i napojite se rosom bitange jedne

Ma dobro, posudit će mi Supermark 10 kuna za neku salamu.

nema on ni za pet deka najjeftinije podriguše,

da ima,ne bi meni u nadničare dolazio

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/07/2015 : 19:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Nisam ja prefin za radit sat vremena za 100kn, koliko god para imao

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/07/2015 : 19:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

Loše, loše, čak se i ovdje može naći boljih http://blog.dnevnik.hr/jebovasbog/

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 19:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Nisam ja prefin za radit sat vremena za 100kn, koliko god para imao

to poštujem,

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Loše, loše, čak se i ovdje može naći boljih http://blog.dnevnik.hr/jebovasbog/

to je jedino što sam iskopo o metalcima,tih par viceva..

ni za u vic niste da vas se stavi

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/07/2015 : 19:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Hamburger 140 kuna. Pizza 110 kuna. Pileća salata 65 kuna. Otjerati gosta - neprocjenjivo

http://www.24sata.hr/news/eksplozija-cijena-na-jadranu-hamburger-kosta-cak-140-kuna-428928

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 26/07/2015 : 19:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

Hamburger 140 kuna. Pizza 110 kuna. Pileća salata 65 kuna. Otjerati gosta - neprocjenjivo

http://www.24sata.hr/news/eksplozija-cijena-na-jadranu-hamburger-kosta-cak-140-kuna-428928

to dalmoši nabijaju cijene ljeti,

da mogu zimu u zagrebu preživit

Edited by - igor 12 on 26/07/2015 20:07:26
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/07/2015 : 20:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:

quote:

to dalmoši nabijaju cijene ljeti,

da mogu zimu u zagrebu preživit

Najjeftinije je prezimljavanje u Slavoniji jer kao što netko reče; Kod nas u Slavoniji za cijenu tog hamburgera možete skoro dobiti cijelo pečeno prase :-)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2015 : 20:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nestasica-piva-u-venezueli-/832849.aspx

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/07/2015 : 21:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nestasica-piva-u-venezueli-/832849.aspx

"Venezuela je već naširoko poznata po nestašici osnovnih prehrambenih i drugih proizvoda, uključujući toaletni papir, šampon, piletinu i govedinu, a građani su često prisiljeni na dugotrajno čekanje pred trgovinama."

Khm...Déjà vu...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 26/07/2015 : 22:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Izgradnja socijalizma zahtjeva žrtve i odricanja. To je i pokojni Chavez često isticao, kritizirajući one koji uživaju u luksuzu.
Konzumerističkom zapadnjačkom biću je najbitnije da u trgovačkom centru može kupiti sve što mu treba i ne treba za kućanstvo, ali latinoamerički revolucionar ne funkcionira na ovako prizeman način.
Živjela Revolucija, živjeli narodi Latinske Amerike!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 26/07/2015 : 22:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Izgradnja socijalizma zahtjeva žrtve i odricanja. To je i pokojni Chavez često isticao, kritizirajući one koji uživaju u luksuzu.
Konzumerističkom zapadnjačkom biću je najbitnije da u trgovačkom centru može kupiti sve što mu treba i ne treba za kućanstvo, ali latinoamerički revolucionar ne funkcionira na ovako prizeman način.

yeep

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47334 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/07/2015 : 22:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
valtere šaljivđijo

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/07/2015 : 23:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Kakav luksuz... a sve bez luka i suza.

http://www.jutarnji.hr/jahta-samar--jedna-je-od-najvecih-jahti-koje-su-ikad-pristale-u-hvarsku-luku-/1388930/

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 27/07/2015 : 07:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

tako je,

latinoameričkom revolucionaru sa naših prostora ne treba tariguz,ima lišća u prirodi

on ne kupuje u konzumu k plus proizvode,već lovi u divljini,

kiša ga umiva,vjetar ga češlja

viva la revolucion

Edited by - igor 12 on 27/07/2015 07:43:34
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/07/2015 : 08:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Da, živjela revoljucija i žrtve socijalizma.
U zemlji toliko bogatoj naftom vlada nestašica svega i svačega. To je moguće samo u socijalizmu.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4621 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 27/07/2015 : 08:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

U zemlji toliko bogatoj naftom vlada nestašica svega i svačega. To je moguće samo u socijalizmu.

nisu li ti komedijaši kakti nacionalizirali banke i naftu?

ono,sve za narod?

a narod željan tariguza,pa makar i jednoslojnog

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/07/2015 : 08:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

nisu li ti komedijaši kakti nacionalizirali banke i naftu?

ono,sve za narod?

a narod željan tariguza,pa makar i jednoslojnog

Da, upravo tako.
Ali moram se složiti s Valterom u vezi njegove kritike konzumerističkog zapadnjačkog društva, pohlepe za luksuzom, svih negativnosti koje proizlaze iz neoliberalizma...ali nije rješenje u socijalizmu koji on i još neki zagovaraju.
I taj sistem u praksi se pokazao kao promašen.
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000