Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/07/2015 : 17:25:42
|
čitam dalje ovo obrazloženje ustavnog suda i čini mi se da to slobodno može u topik VICEVI legendarno nemojte čitati samo novinarski članak čitajte ove pravno logičke bravure po kojima predsjednik vlade nije službena osoba |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/07/2015 : 17:49:19
|
Hajmo dosta o domaćoj politici. Prvo i posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/07/2015 : 17:56:26
|
ok, ok, neću više ali da me sad izbaciš, suci bi ti poništili ban jer nisam komentirao politiku, nego pravo i logiku a u pravilima foruma, točka 4. se taksativno ne navodi 'komentiranje presuda ustavnog suda' ti si bar pravnik, jasnije ti je to nego meni |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 27/07/2015 : 20:31:04
|
A ja gledam kao laik, oba naroda živita bolje ili manje u bednome stanju. Umesto, da bi se obje strane ukvarjale sa tim problemom, polit. naravno trebaju ovakvo bezplodno pavijansko ponašanje, kazanje svojih mišiča i na ovakav način hoče prikriti svoje neumje, koje je dovelo do toga, da državljani žive bolje ili manje u bijedi, gdje si mnogi ni makarona ne mogu priuštiti... A najludje od svega je, da se ljudi izmedju sobom mrze zbog njihovog rada. Imam i ja prijatelje svugdje, ali posle ovoga šta rade..ne znam kako razmišljaju i kako bi me primili kao slovenca? pitam se da li bi još otišao na more? reakcije posle ovih bednih dogadjaja, kao da smo ljudi krivi za to. gledam komentare po svim stranicama..pa za zaplakati se, kako ljudi sa svih strana razmišljaju. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2015 20:34:44 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 27/07/2015 : 20:37:17
|
eto vidiš dokle dođe kad se želi utjecat na odluku suda . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 27/07/2015 : 20:38:37
|
a najluđe od svega je šta (navodno) švabe i rusi podupiru sloveniju a ameri hrvacku. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 28/07/2015 : 01:50:59
|
quote: Originally posted by Risar_69
A ja gledam kao laik, oba naroda živita bolje ili manje u bednome stanju. Umesto, da bi se obje strane ukvarjale sa tim problemom, polit. naravno trebaju ovakvo bezplodno pavijansko ponašanje, kazanje svojih mišiča i na ovakav način hoče prikriti svoje neumje, koje je dovelo do toga, da državljani žive bolje ili manje u bijedi, gdje si mnogi ni makarona ne mogu priuštiti... A najludje od svega je, da se ljudi izmedju sobom mrze zbog njihovog rada. Imam i ja prijatelje svugdje, ali posle ovoga šta rade..ne znam kako razmišljaju i kako bi me primili kao slovenca? pitam se da li bi još otišao na more? reakcije posle ovih bednih dogadjaja, kao da smo ljudi krivi za to. gledam komentare po svim stranicama..pa za zaplakati se, kako ljudi sa svih strana razmišljaju.
Nemoj se žicirati. Nitko nikoga ne treba mrziti. Bit je u tome da se problem riješi kako treba i da se to pitanje jednom za svagda završi.
Na moru (hrvatskom) nećeš imati frke jer pristojni i kulturni ljudi nikada nemaju problema. Iz Zadra mi javljaju da je pun kvart Slovenaca, a neke od tih obitelji koje godinama dolaze npr. kod mojih staraca vraćaju se kao u svoju kuću.
Sredit će se i ova stvar, nadajmo se na zadovoljstvo svih. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 28/07/2015 : 07:27:24
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by Risar_69
A ja gledam kao laik, oba naroda živita bolje ili manje u bednome stanju. Umesto, da bi se obje strane ukvarjale sa tim problemom, polit. naravno trebaju ovakvo bezplodno pavijansko ponašanje, kazanje svojih mišiča i na ovakav način hoče prikriti svoje neumje, koje je dovelo do toga, da državljani žive bolje ili manje u bijedi, gdje si mnogi ni makarona ne mogu priuštiti... A najludje od svega je, da se ljudi izmedju sobom mrze zbog njihovog rada. Imam i ja prijatelje svugdje, ali posle ovoga šta rade..ne znam kako razmišljaju i kako bi me primili kao slovenca? pitam se da li bi još otišao na more? reakcije posle ovih bednih dogadjaja, kao da smo ljudi krivi za to. gledam komentare po svim stranicama..pa za zaplakati se, kako ljudi sa svih strana razmišljaju.
Nemoj se žicirati. Nitko nikoga ne treba mrziti. Bit je u tome da se problem riješi kako treba i da se to pitanje jednom za svagda završi.
Na moru (hrvatskom) nećeš imati frke jer pristojni i kulturni ljudi nikada nemaju problema. Iz Zadra mi javljaju da je pun kvart Slovenaca, a neke od tih obitelji koje godinama dolaze npr. kod mojih staraca vraćaju se kao u svoju kuću.
Sredit će se i ova stvar, nadajmo se na zadovoljstvo svih.
koje ulizivanje.ja mislija da pozivaš na sveti rat a ono q. |
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 28/07/2015 : 10:23:33
|
slo ne može po nijednoj osnovi dobit koridor,osin muljanjem. taman da joj daju cili piranski. problem je šta se ljudi napale a i ne znaju zašto se pale. uostalom slika sve govori.
|
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 28/07/2015 : 10:29:41
|
Da, problem je što neki silom žele dobiti ono što im po međunarodnom pomorskom pravu ne može pripasti. I pri tom se još služe kojekakvim muljažama. Ni Austrija nema more i što joj fali?
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Posted - 28/07/2015 : 10:39:54
|
"Pomorsko pravo" je zapravo trgovačko pravo. Granicama na moru se bavi pravo mora, koje je dio međunarodnog javnog prava. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 28/07/2015 : 11:00:45
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Da, problem je što neki silom žele dobiti ono što im po međunarodnom pomorskom pravu ne može pripasti. I pri tom se još služe kojekakvim muljažama. Ni Austrija nema more i što joj fali?
ma dobro ,ti svačaš to ajmo reč nacionalno. meni je prvo bilo smišno šta slo uopče oče. al onda skužin da je u biti problem baš u okolišu jerbo večina onih s kojin san o ovom pitanju raspravlja u biti blage veze nema s moren. eventualno dođu na litovanje. i onda kad kažeš ljudima da je ovaj koridor ekvivalent da npr hr traži koridor uz mađarsku granicu do austrije onda raskolače oči. a u biti je isti q. slo zaoštrava situaciju oko ove granice od raspada juge. da hr drka njihove trgovačke brodove pa ajde da imaju bar neki razlog. al hr sa svojom močnom "mornaricom" to i kad bi tila ne može. a nema ni razloga. tako da je sve ovo samo jedna od smiješnih balkanskih pričica. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47344 Posts
Posted - 28/07/2015 : 11:10:37
|
evo još malo pomorskih granica kad smo več u tom điru
|
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/07/2015 : 14:26:49
|
Džabe sva preciznost, cigla bi se odbila o sotonski rog i rezultat bi izostao. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 28/07/2015 : 18:28:58
|
quote: Originally posted by lwood
slo ne može po nijednoj osnovi dobit koridor,osin muljanjem. taman da joj daju cili piranski. problem je šta se ljudi napale a i ne znaju zašto se pale. uostalom slika sve govori.
Da, nije nitko nikad dovodio u pitanje da mogu ploviti do otvorenog mora, ali hoće se silom taj prostor pripojiti. Pa još ovakvim arbitražnim muljažama... No dobro, poetskom pravdom sve će doći na svoje mjesto, pa će se postupak koji je ionako nametnut ucjenama poništiti upravo krivicom onih koji su ga i nametnuli. |
|
|
Topic |
|