forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Tonka24
Advanced Member

15102 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/08/2015 : 22:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

http://gfycat.com/CloudyOnlyBordercollie#?frameNum=2

MaLoku

Nakon ovoga jos jedan odlican gol.

Nevjerovatno zvuci podatak da je hajduk vodeci sa 42 % bodova za koeficjent... nadamo se i bez poraza u norveskoj...jos ako produ bez poraza u EL nadoknadit ce Rijekino posrtanje...stvarno svaka cast
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/08/2015 : 23:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ovdi se najbolje vidi da nije bija ni faul,a kamoli jos i crveni karton.Sramota!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 02/08/2015 23:04:35
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/08/2015 : 23:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Tra la la :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/08/2015 : 01:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Reci mi malo gdje sam ja ovdje prekrsio pravila foruma?!

Trolaš.
"Gube 0:2 od belupa koja sramota...i onda je mamic kriv!" je škololski primjer trolanja.
Ostatak mi se ne da objašnjavat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/08/2015 : 13:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo nakon 500 godina sam bia na Poljudu danas i baš moram dvi tri riči napisat o viđenom i neviđenom.
Prvo poluvrijeme je bilo užas. Grešaka kod dodavanja masu, fjake napretek, osim Vlašića i Malokua šprinta nigdi.

Možda i najgore poluvrijeme sezone.
Zbog očajnoga dodavanja smo i primili prvi gol.
Pristup očajan. Dobro ih se izviždalo na poluvremenu.

quote:

Drugo poluvrijeme je pala sparina i dica su malo poletila. Ali da nije gola Malokua neznam kako bi završilo.

Ne može bit slučajno da Hajduk nije primija gol u drugon poluvremenu u 8 od 9 utakmica(Istra).
Svaki put smo se drugo poluvrijeme digli i tu skidan kapu Buriću.
Reka je da bi na poluvremenu sve prominija da je moga.
quote:

Torcida je povela navijanje i da smo igrali u gostima mislim da bi izgubili.

Svaka čast, zato navijači i jesu na stadionu. Pravi klubovi zato i imaju prednost domaćega terena.
quote:

žA sad o pojedinicma. Kiš bi možda bia dobar u napadu prije 30 godina ali danas ne. Činilo mi se daje tip po karakteru flegma i danas sam to potvrdia. Pa tip ima agresivnost na razini snjega u Sahari, u duelima očajan, može odigrat petom i neki pas i to je sve. Kiš je još polušpica šta me inače nervira osim ako nije Ronaldinjo ili slično...
Jefferson je grješia šta ne griješi, Pejić je podsjetia zašto tražimo novog beka itd. Neznam šta se događa između stopera i Kalinića to je neka crna magija, loša vibra, možda Kalinić ima privatnih problema, neznam. Šta bilo da bilo moraju popravit jer će bit sramoćenja ako prođemo do play-off za Euroligu.

Meni je Kiš ove sezone dobar. Jučer se samo uklopija u sivilo.
Ostatak se uglavnon slažen.
quote:

Slaven Belupo me nije ničim iznenadia jer o njima i neznam ništa.

Slaven jučer nije igra bunker, niti ga inače igra. Trener in je Željko Kopić za kojega kažu da je atipični hrvatski trener pa se voli školovat. Lani kad je Zagreb igra dobar nogomet on in je bija trener.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 03/08/2015 13:08:24
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/08/2015 : 13:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Peđa Mijatović otvorio dušu: Bio sam veliki hajdukovac, u Partizan sam prešao protiv svoje volje!

Legendarni jugoslovenski reprezentativac u razgovoru za T portal govorio o malo poznatim detaljima iz svoje karijere

Bio je jedan od onih igrača zbog kojih se tresla bivša Jugoslavija. Kao talentovani klinac podgoričke Budućnosti bio je viđen kao jedno od najvećih pojačanja splitskog Hajduka, ali je Predrag Mijatović prešao u Partizan i započeo impresivnu karijeru.

Ipak, jedan od najznačajnijih igrača u novijoj istoriji Real Madrida otkrio je u razogovoru za hrvatski tportal da je protiv svoje volje obukao crno-beli dres.
„Još kao klinac sam navijao za Hajduk, bio sam pravi hajdukovac, dok je moj otac bio partizanovac. Nismo u porodici imali zvezdaša. Kao klinac sam se divio sjajnom Hajdukovom timu, a uzor mi je tada bio Ivica Šurjak. Posle Mundijalita u Čileu, Hajduk je počeo da radi na mom transferu. Stvarno sam bio jako blizu, tadašnji sportski direktor Jerković - s kojim sa ostao u dobrim odnosima - sve je završio. Ali onda se uplela politika“, poručio je Mijatović.

Tada 20-godišnji Mijatović nije imao dilemu gde želi da igra. Međutim, poziv ljudi iz Partizana je promenio sve.
„Čelni ljudi Partizana uveravali su me da je dolazak u Beograd sigurnija opcija, jer su meni i ocu predstavili mogući scenario nemira na ovim prostorima što se kasnije ispostavilo tačnim. Poznato je kako su neki članovi predsedništva Partizana bili blisko povezani sa vojskom i otvoreno su rekli mom ocu šta bi moglo da se dogodi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu“.

Mijatović tvrdi da i danas oseća žal što nije obukao beli dres.
„Iskreno, sada ne bih ništa promenio, jer sam zadovoljan karijerom koja je iza mene, ali kao bivši hajdukovac osećam žal.“
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/08/2015 : 15:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Peđa Mijatović otvorio dušu: Bio sam veliki hajdukovac, u Partizan sam prešao protiv svoje volje!

Legendarni jugoslovenski reprezentativac u razgovoru za T portal govorio o malo poznatim detaljima iz svoje karijere

Bio je jedan od onih igrača zbog kojih se tresla bivša Jugoslavija. Kao talentovani klinac podgoričke Budućnosti bio je viđen kao jedno od najvećih pojačanja splitskog Hajduka, ali je Predrag Mijatović prešao u Partizan i započeo impresivnu karijeru.

Ipak, jedan od najznačajnijih igrača u novijoj istoriji Real Madrida otkrio je u razogovoru za hrvatski tportal da je protiv svoje volje obukao crno-beli dres.
„Još kao klinac sam navijao za Hajduk, bio sam pravi hajdukovac, dok je moj otac bio partizanovac. Nismo u porodici imali zvezdaša. Kao klinac sam se divio sjajnom Hajdukovom timu, a uzor mi je tada bio Ivica Šurjak. Posle Mundijalita u Čileu, Hajduk je počeo da radi na mom transferu. Stvarno sam bio jako blizu, tadašnji sportski direktor Jerković - s kojim sa ostao u dobrim odnosima - sve je završio. Ali onda se uplela politika“, poručio je Mijatović.

Tada 20-godišnji Mijatović nije imao dilemu gde želi da igra. Međutim, poziv ljudi iz Partizana je promenio sve.
„Čelni ljudi Partizana uveravali su me da je dolazak u Beograd sigurnija opcija, jer su meni i ocu predstavili mogući scenario nemira na ovim prostorima što se kasnije ispostavilo tačnim. Poznato je kako su neki članovi predsedništva Partizana bili blisko povezani sa vojskom i otvoreno su rekli mom ocu šta bi moglo da se dogodi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu“.

„Iskreno, sada ne bih ništa promenio, jer sam zadovoljan karijerom koja je iza mene, ali kao bivši hajdukovac osećam žal.“

eto tonki nek čita i plače

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 03/08/2015 : 17:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by MSBlueberry

Lipo san van reka, da nisu slučajnom tukli Norvežane smijenili bi trenera, zar ne?

Ovo je najbolji trener Hajduka jos od Reje.
Nije kriv trenersto nema normalnih igraca u obrani.

Trener nije kriv za ništa (nisan ni reka da je). Jednostavno je dobija momčad (mješavina juniora, kadeta, igrača koje niko neče...) i koji su počeli prvenstvo bez imalo odmora od prošle sezone (također i prilika da se upoznaju i uigraju, za to treba vrimena zar ne?). Zatim su od njih očekivali da igraju svaka 3-4 dana bez prestanka i naravno imaju uspjeha?! I uprava kluba, šta je najgore, ne pokazuje da je svjesna situacije, što je največi problem za klub jer su nogometno nepismeni (a otkaz bi trebao, ako ga bude, dobit jedini nogometno pismeni...trener).
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 03/08/2015 : 20:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ne može bit slučajno da Hajduk nije primija gol u drugon poluvremenu u 8 od 9 utakmica(Istra).
Svaki put smo se drugo poluvrijeme digli i tu skidan kapu Buriću.
Reka je da bi na poluvremenu sve prominija da je moga.

Na brzinu bi rekao de je Burić trajno rješenje za Hajduk.
Pričekajmo....

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......

Edited by - dnevni boravak on 03/08/2015 20:56:01
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/08/2015 : 00:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čelni ljudi Partizana uveravali su me da je dolazak u Beograd sigurnija opcija, jer su meni i ocu predstavili mogući scenario nemira na ovim prostorima što se kasnije ispostavilo tačnim. Poznato je kako su neki članovi predsedništva Partizana bili blisko povezani sa vojskom i otvoreno su rekli mom ocu šta bi moglo da se dogodi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu“.

Jako zanimljiv dio. JNA je procijenila da će Dalmacija uskoro postati Bejrut a da će Beograd biti siguran. Jako zanimljivo...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15102 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/08/2015 : 01:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

eto tonki nek čita i plače

Ja nemam zasto plakati a mogao bi ti i slicni... čača vam se vrača iz rementica... mozda postane gazda Hajduka.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/08/2015 : 09:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

čača vam se vrača iz rementica... mozda postane gazda Hajduka.

O majko mila...
Kad ti ja Marko skinija zabranu pisanja na hajdukovon topicu?
I piše se ćaća.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2015 : 09:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
nije mu skinija zabranu.
iskorištava našu velikodušnost .
štaš od njega,znaš kakav je.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/08/2015 : 10:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lipo san van reka, da nisu slučajnom tukli Norvežane smijenili bi trenera, zar ne?

Ovo je najbolji trener Hajduka jos od Reje.
Nije kriv trenersto nema normalnih igraca u obrani.

Trener nije kriv za ništa (nisan ni reka da je). Jednostavno je dobija momčad (mješavina juniora, kadeta, igrača koje niko neče...) i koji su počeli prvenstvo bez imalo odmora od prošle sezone (također i prilika da se upoznaju i uigraju, za to treba vrimena zar ne?). Zatim su od njih očekivali da igraju svaka 3-4 dana bez prestanka i naravno imaju uspjeha?! I uprava kluba, šta je najgore, ne pokazuje da je svjesna situacije, što je največi problem za klub jer su nogometno nepismeni (a otkaz bi trebao, ako ga bude, dobit jedini nogometno pismeni...trener).

Jesi li ti Zdravko Reić?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 04/08/2015 : 12:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Ne, taj tip sigurno nisan (nije mi baš njegovo pisanje kroz povijest u SD uvik ležalo, i ne samo meni).
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 04/08/2015 : 15:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
tribali bi vise zagristi za domace prvenstvo

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/08/2015 : 22:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

http://www.vecernji.hr/nogomet/torcida-posvetila-transparent-oluji-uefa-ce-kazniti-hajduk-1017830

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2015 : 22:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
uefa svira q

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/08/2015 : 10:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/norveski-mediji-vec-pokopali-stromsgodset-protiv-hajduka-sve-nade-polazu-u-tinejdzera-ivera-fossuma/834676.aspx

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/08/2015 : 19:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nisu mogli provući pod rasizam pa izmišljaju toplu vodu.

http://www.hrsport.net/vijesti/488478/nogomet-europska-liga/hajduk-novcano-kaznjen-zbog-disciplinskih-prijava-za-prvi-susret-s-norvezanima/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 06/08/2015 : 20:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Uh, čini se da su se ovog puta izvukli, dakle do sljedećeg problema imaju mir. Samo da uprava ne izmisli da su neki porazi ili neriješeni neuspjeh (za smjene), i trener (i ekipa) ima mir za duže (?) vrime.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/08/2015 : 20:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
opet ti nešto ne valja?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/08/2015 : 21:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ohandza je Bog a Caktas je njegov sin!
Kazna je opravdana(baklje͵prolazi͵nenogometna poruka(premda drugi dio iste je itekako nogometan))
ali cudi kako neke druge nenogometne stvari budu dozvoljene?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/08/2015 : 21:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Svi su Bogovi,a Buric Bog nad Bogovima!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/08/2015 : 21:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Da ne znam sto je bilo mislio bih, po postovima, da je osvojena liga prvaka
ali neka, i meni je drago
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.21 seconds. Snitz Forums 2000