Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 02/08/2015 : 23:00:23
|
Ovdi se najbolje vidi da nije bija ni faul,a kamoli jos i crveni karton.Sramota!!! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 02/08/2015 23:04:35 |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/08/2015 : 01:45:27
|
quote: Originally posted by Tonka24
Reci mi malo gdje sam ja ovdje prekrsio pravila foruma?!
Trolaš. "Gube 0:2 od belupa koja sramota...i onda je mamic kriv!" je škololski primjer trolanja. Ostatak mi se ne da objašnjavat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 03/08/2015 : 13:06:24
|
quote: Originally posted by dnevni boravak
Evo nakon 500 godina sam bia na Poljudu danas i baš moram dvi tri riči napisat o viđenom i neviđenom. Prvo poluvrijeme je bilo užas. Grešaka kod dodavanja masu, fjake napretek, osim Vlašića i Malokua šprinta nigdi.
Možda i najgore poluvrijeme sezone. Zbog očajnoga dodavanja smo i primili prvi gol. Pristup očajan. Dobro ih se izviždalo na poluvremenu.
Drugo poluvrijeme je pala sparina i dica su malo poletila. Ali da nije gola Malokua neznam kako bi završilo.
Ne može bit slučajno da Hajduk nije primija gol u drugon poluvremenu u 8 od 9 utakmica(Istra). Svaki put smo se drugo poluvrijeme digli i tu skidan kapu Buriću. Reka je da bi na poluvremenu sve prominija da je moga.
Torcida je povela navijanje i da smo igrali u gostima mislim da bi izgubili.
Svaka čast, zato navijači i jesu na stadionu. Pravi klubovi zato i imaju prednost domaćega terena.
žA sad o pojedinicma. Kiš bi možda bia dobar u napadu prije 30 godina ali danas ne. Činilo mi se daje tip po karakteru flegma i danas sam to potvrdia. Pa tip ima agresivnost na razini snjega u Sahari, u duelima očajan, može odigrat petom i neki pas i to je sve. Kiš je još polušpica šta me inače nervira osim ako nije Ronaldinjo ili slično... Jefferson je grješia šta ne griješi, Pejić je podsjetia zašto tražimo novog beka itd. Neznam šta se događa između stopera i Kalinića to je neka crna magija, loša vibra, možda Kalinić ima privatnih problema, neznam. Šta bilo da bilo moraju popravit jer će bit sramoćenja ako prođemo do play-off za Euroligu.
Meni je Kiš ove sezone dobar. Jučer se samo uklopija u sivilo. Ostatak se uglavnon slažen.
Slaven Belupo me nije ničim iznenadia jer o njima i neznam ništa.
Slaven jučer nije igra bunker, niti ga inače igra. Trener in je Željko Kopić za kojega kažu da je atipični hrvatski trener pa se voli školovat. Lani kad je Zagreb igra dobar nogomet on in je bija trener.
|
Edited by - NESVRSTANI on 03/08/2015 13:08:24 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 03/08/2015 : 13:37:08
|
Peđa Mijatović otvorio dušu: Bio sam veliki hajdukovac, u Partizan sam prešao protiv svoje volje!
Legendarni jugoslovenski reprezentativac u razgovoru za T portal govorio o malo poznatim detaljima iz svoje karijere
Bio je jedan od onih igrača zbog kojih se tresla bivša Jugoslavija. Kao talentovani klinac podgoričke Budućnosti bio je viđen kao jedno od najvećih pojačanja splitskog Hajduka, ali je Predrag Mijatović prešao u Partizan i započeo impresivnu karijeru.
Ipak, jedan od najznačajnijih igrača u novijoj istoriji Real Madrida otkrio je u razogovoru za hrvatski tportal da je protiv svoje volje obukao crno-beli dres. „Još kao klinac sam navijao za Hajduk, bio sam pravi hajdukovac, dok je moj otac bio partizanovac. Nismo u porodici imali zvezdaša. Kao klinac sam se divio sjajnom Hajdukovom timu, a uzor mi je tada bio Ivica Šurjak. Posle Mundijalita u Čileu, Hajduk je počeo da radi na mom transferu. Stvarno sam bio jako blizu, tadašnji sportski direktor Jerković - s kojim sa ostao u dobrim odnosima - sve je završio. Ali onda se uplela politika“, poručio je Mijatović.
Tada 20-godišnji Mijatović nije imao dilemu gde želi da igra. Međutim, poziv ljudi iz Partizana je promenio sve. „Čelni ljudi Partizana uveravali su me da je dolazak u Beograd sigurnija opcija, jer su meni i ocu predstavili mogući scenario nemira na ovim prostorima što se kasnije ispostavilo tačnim. Poznato je kako su neki članovi predsedništva Partizana bili blisko povezani sa vojskom i otvoreno su rekli mom ocu šta bi moglo da se dogodi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu“.
Mijatović tvrdi da i danas oseća žal što nije obukao beli dres. „Iskreno, sada ne bih ništa promenio, jer sam zadovoljan karijerom koja je iza mene, ali kao bivši hajdukovac osećam žal.“ |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/08/2015 : 15:53:54
|
quote: Originally posted by Jasko
Peđa Mijatović otvorio dušu: Bio sam veliki hajdukovac, u Partizan sam prešao protiv svoje volje!
Legendarni jugoslovenski reprezentativac u razgovoru za T portal govorio o malo poznatim detaljima iz svoje karijere
Bio je jedan od onih igrača zbog kojih se tresla bivša Jugoslavija. Kao talentovani klinac podgoričke Budućnosti bio je viđen kao jedno od najvećih pojačanja splitskog Hajduka, ali je Predrag Mijatović prešao u Partizan i započeo impresivnu karijeru.
Ipak, jedan od najznačajnijih igrača u novijoj istoriji Real Madrida otkrio je u razogovoru za hrvatski tportal da je protiv svoje volje obukao crno-beli dres. „Još kao klinac sam navijao za Hajduk, bio sam pravi hajdukovac, dok je moj otac bio partizanovac. Nismo u porodici imali zvezdaša. Kao klinac sam se divio sjajnom Hajdukovom timu, a uzor mi je tada bio Ivica Šurjak. Posle Mundijalita u Čileu, Hajduk je počeo da radi na mom transferu. Stvarno sam bio jako blizu, tadašnji sportski direktor Jerković - s kojim sa ostao u dobrim odnosima - sve je završio. Ali onda se uplela politika“, poručio je Mijatović.
Tada 20-godišnji Mijatović nije imao dilemu gde želi da igra. Međutim, poziv ljudi iz Partizana je promenio sve. „Čelni ljudi Partizana uveravali su me da je dolazak u Beograd sigurnija opcija, jer su meni i ocu predstavili mogući scenario nemira na ovim prostorima što se kasnije ispostavilo tačnim. Poznato je kako su neki članovi predsedništva Partizana bili blisko povezani sa vojskom i otvoreno su rekli mom ocu šta bi moglo da se dogodi. Tako sam, protiv svoje volje, završio u Partizanu“.
Mijatović tvrdi da i danas oseća žal što nije obukao beli dres. „Iskreno, sada ne bih ništa promenio, jer sam zadovoljan karijerom koja je iza mene, ali kao bivši hajdukovac osećam žal.“
eto tonki nek čita i plače |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 03/08/2015 : 17:19:43
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
Lipo san van reka, da nisu slučajnom tukli Norvežane smijenili bi trenera, zar ne?
Ovo je najbolji trener Hajduka jos od Reje. Nije kriv trenersto nema normalnih igraca u obrani.
Trener nije kriv za ništa (nisan ni reka da je). Jednostavno je dobija momčad (mješavina juniora, kadeta, igrača koje niko neče...) i koji su počeli prvenstvo bez imalo odmora od prošle sezone (također i prilika da se upoznaju i uigraju, za to treba vrimena zar ne?). Zatim su od njih očekivali da igraju svaka 3-4 dana bez prestanka i naravno imaju uspjeha?! I uprava kluba, šta je najgore, ne pokazuje da je svjesna situacije, što je največi problem za klub jer su nogometno nepismeni (a otkaz bi trebao, ako ga bude, dobit jedini nogometno pismeni...trener). |
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 03/08/2015 : 20:55:32
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ne može bit slučajno da Hajduk nije primija gol u drugon poluvremenu u 8 od 9 utakmica(Istra). Svaki put smo se drugo poluvrijeme digli i tu skidan kapu Buriću. Reka je da bi na poluvremenu sve prominija da je moga.
Na brzinu bi rekao de je Burić trajno rješenje za Hajduk. Pričekajmo.... 
|
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 03/08/2015 20:56:01 |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 04/08/2015 : 00:09:47
|
Jako zanimljiv dio. JNA je procijenila da će Dalmacija uskoro postati Bejrut a da će Beograd biti siguran. Jako zanimljivo... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 04/08/2015 : 01:31:39
|
quote: Originally posted by lwood
Mijatović tvrdi da i danas oseća žal što nije obukao beli dres. „Iskreno, sada ne bih ništa promenio, jer sam zadovoljan karijerom koja je iza mene, ali kao bivši hajdukovac osećam žal.“
eto tonki nek čita i plače
Ja nemam zasto plakati a mogao bi ti i slicni... čača vam se vrača iz rementica... mozda postane gazda Hajduka. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/08/2015 : 09:52:07
|
čača vam se vrača iz rementica... mozda postane gazda Hajduka.
O majko mila... Kad ti ja Marko skinija zabranu pisanja na hajdukovon topicu? I piše se ćaća.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 04/08/2015 : 09:55:57
|
nije mu skinija zabranu. iskorištava našu velikodušnost . štaš od njega,znaš kakav je. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/08/2015 : 10:01:57
|
Lipo san van reka, da nisu slučajnom tukli Norvežane smijenili bi trenera, zar ne?
Ovo je najbolji trener Hajduka jos od Reje. Nije kriv trenersto nema normalnih igraca u obrani.
Trener nije kriv za ništa (nisan ni reka da je). Jednostavno je dobija momčad (mješavina juniora, kadeta, igrača koje niko neče...) i koji su počeli prvenstvo bez imalo odmora od prošle sezone (također i prilika da se upoznaju i uigraju, za to treba vrimena zar ne?). Zatim su od njih očekivali da igraju svaka 3-4 dana bez prestanka i naravno imaju uspjeha?! I uprava kluba, šta je najgore, ne pokazuje da je svjesna situacije, što je največi problem za klub jer su nogometno nepismeni (a otkaz bi trebao, ako ga bude, dobit jedini nogometno pismeni...trener).
Jesi li ti Zdravko Reić? |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 06/08/2015 : 20:40:49
|
Uh, čini se da su se ovog puta izvukli, dakle do sljedećeg problema imaju mir. Samo da uprava ne izmisli da su neki porazi ili neriješeni neuspjeh (za smjene), i trener (i ekipa) ima mir za duže (?) vrime. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 06/08/2015 : 21:15:38
|
Ohandza je Bog a Caktas je njegov sin! Kazna je opravdana(baklje͵prolazi͵nenogometna poruka(premda drugi dio iste je itekako nogometan)) ali cudi kako neke druge nenogometne stvari budu dozvoljene? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 06/08/2015 : 21:17:57
|
Svi su Bogovi,a Buric Bog nad Bogovima!!! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic  |
|