Mangantini je crtacko dno...u exyugi ima bar 100 boljih crtaca od njega... Unisti svaki strip taj kvazi crtac...Zagor izgleda ko neki tinejdzer...od 20 godina... Ma bruka kako je on upao unutra...i onda neki kritiziraju Nuccia i Vernija a sute kad crta mst. Katastrofa.
Mangantini je crtacko dno...u exyugi ima bar 100 boljih crtaca od njega... Unisti svaki strip taj kvazi crtac...Zagor izgleda ko neki tinejdzer...od 20 godina... Ma bruka kako je on upao unutra...i onda neki kritiziraju Nuccia i Vernija a sute kad crta mst. Katastrofa.
Zar je i tebi, velikom pozitivcu on los, telleru! Nisu Mangiantiniju, a ni citateljima ucinili uslugu s time sto su ga stavili odmah poslije Rubinija koji je ubio. Trebali su staviti Ferrija, Della Monicu, Prisca, tako nekog jaceg, ovo je bilo s Ferrarija odmah na Ficu.
Zar je i tebi, velikom pozitivcu on los, telleru! Nisu Mangiantiniju, a ni citateljima ucinili uslugu s time sto su ga stavili odmah poslije Rubinija koji je ubio. Trebali su staviti Ferrija, Della Monicu, Prisca, tako nekog jaceg, ovo je bilo s Ferrarija odmah na Ficu.
pa vidiš, volim ja Zagora pa probavim i kojeg lošijeg crtača, čak mi i Laurenti nije bio tako loš u maxiju ali tog Mangantinija i njegovo diječje lice Zagora..to je preteško i meni. Njegov crtež je, da se ne uvrede neki naši crtaći u rangu Koze,Leboviča,Pejaka,Aladžiča itd... i to kad nisu bili u formi crtati Bleka. Neznam, okolina mu još ide ali lica i likovi su mu...ma meni odvratni. Kad se uspoređuje Ferri sa Mangatinijem uzmite Ferrija iz 70-80 tih a ne ovog danas..svi znamo da maestro nije više ko nekad jer priroda čini svoje. Da skratim, to je moj ukus i n e nameravam ga nametnuti nikome ali mislim da je Zagor zaslužio bolje crtače...Mangatini,cassaro,Darcagnelo nisu iz te priće.
Je zasluzio je Zagi bolje! Nije mu prodaja ni toliko losa da ne moze imati bolje. Pricali smo o tome da je to vjerovatno do urednika. Kako Manfredi uvijek dobije crtace koji rasturaju, a serijal (Adam Wild) mu se vec gasi, a jednog legendarnog junaka kao sto je Zagi crtaju ovi koji ga crtaju?! Valjda je to stvar lojalnosti tj. ti koji su upali na serijal ranije sad su tu vjecno, a ovi najbolji Nuccio, Della Monica, Prisco itd. crtaju sporije...
Je zasluzio je Zagi bolje! Nije mu prodaja ni toliko losa da ne moze imati bolje. Pricali smo o tome da je to vjerovatno do urednika. Kako Manfredi uvijek dobije crtace koji rasturaju, a serijal (Adam Wild) mu se vec gasi, a jednog legendarnog junaka kao sto je Zagi crtaju ovi koji ga crtaju?! Valjda je to stvar lojalnosti tj. ti koji su upali na serijal ranije sad su tu vjecno, a ovi najbolji Nuccio, Della Monica, Prisco itd. crtaju sporije...
podpis... a da se gasi Adam Wild prvi put čujem. ...šteta i katastrofa, meni nešto najbolje zadnjih godina iz Bonellija. Nadam se nekom novom liku...recimo gusarska tematika bi mogla iz pera Manfredija i crtača iz Wilda dobro proć...recimo.
podpis... a da se gasi Adam Wild prvi put čujem. ...šteta i katastrofa, meni nešto najbolje zadnjih godina iz Bonellija. Nadam se nekom novom liku...recimo gusarska tematika bi mogla iz pera Manfredija i crtača iz Wilda dobro proć...recimo.
Što se tiče Wilda, nije ni nameravano da bude dugovečan serijal.
mučenje!!!!!!!!!! dosadno do bola...........jako nezanimljivo,.....u biti do sada mi je ova "južnoamerička" odisejada (ili kako je več nazivate) totalno smeče,....pogoto oni negromanti iz Kusha itd,...a i ovo je teško sranje, mučim se dok ovo čitam,....nadam se da če biti zanimljivije ovo je bez veze!!!!!!!!
Da, sa 26. brojem, pretpostavljam da je tako bilo predviđeno i prije nego što je prvi broj izašao na kioske jer se jedan Saguaro sa katastrofalnom prodajom dovukao do 35. broja.
Ma nije tako strašan, nedavno sam ponovo pročitao njegove specijale Ples duhova, Čovjek iz Mavericka i ostavio mi je bolji dojam nego prvi puta prije par godina, a da ne govorim o tome da je bio bolji nego šuplje priče u tim specijalima.