Nisam Texa citao od SDalm a starije epizode se i ne sjecam... Malo sam bacio pogled na google images i znam da sam nesto i citao od njega, ali mislim da mi je rad na "Lone Wolf"-u najprepoznatljiv.... Valjda ce se neko sjetiti napraviti kakav omnibus tog rada....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Trebalo mi je da se naviknem na njega... PRvobitno je i bio razlog zašto nikad nisam volio Texa. Neko je gore spomenuo Čejen klub, e upravo ta njegova epizoda odbila me od Texa. No, poslije sam počeo cijeniti njegov specifični izražaj, a i scenariji su bili dobri od tiih Texova. Posebno taj Čejen klub i ona duga priča s ljudima aligatorima...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
RIP Kao malome, jedan od najdražih crtač. I sad mi je super, u samome vrhu za Texa. Baš sam si za sutra, prije nego sam otvorio forum pripremio njegovu priču- LUD 117/8/9, i sad vidim da je umro...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Kako je vrijeme išlo crtež mu se poboljšavao, nešto mi se manje sviđa (vizualno) taj period 70-ih i početka 80-ih ali sam svakako zahvalan Libellusu što je omogućio da imam u kolekciji te epizode.