Author |
Topic |
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 12/08/2015 : 17:47:28
|
quote: Originally posted by Willer
thekide, molim te pribilježi me i za Texa "Maska užasa".
Zabeleženo, trebalo bi da je iz tri dela, ako sam dobro video. |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 12/08/2015 : 17:54:52
|
quote: Originally posted by Mhejl
Rezervišem:
DD Ludens extra br. 80 KILEKSOV MOZAK
DD VČ br. 78 NOVI VARVARI
DD VČ Superbook br. 15 CRNI MAČAK
DD Ludens specijal br. 24 SVETIŠTE
Eventualno kasnije dopunim spisak.
Umalo da zaboravim da poželim dobrodošlicu još jednom povratniku, koji se posle pet godina vraća recenziranju. Pisao je u međuvremenu gomilu odličnih osvrta-dnevnika, ali se to brzo pogubi u stranicama topica.
Ovako će sve ostati na jednom mestu. Složeno među ostalim DD recenzijama.
Ako budeš raspoložen i za neku Zagor kontra-recku, samo reci. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 12/08/2015 : 21:07:55
|
Kide, ovako da predjem na stvar. Ne bih volio da te smaram ali bi ako mogli da promjenim raspores rezervacija. Ako nije problem da mi izbrises sve one rezervacije osim TX Putovima Zapada. Napravio sam neki spisak za novu sezonu za rezervaciju pa bi malo veci broj stripova da rezervisem. Ove godine i one sljedece idem punom parom sa jos vise truda i vise kvalitete, pa ovako ako moze:
TEX WILLER: - Dugo putovanje - Sablasni rudnik - Jahaci iz Wyominga - Velika invazija - Hladnokrvno ubojstvo - Paklena postrojba - Starkerov zakon - Zvijer u ljudskom oblicju
SKRIVENO LICE: - Utvrda/Junaci Mek Elea
Znam da je ovo mnogo rezervacija, ali to i nije neki problem za mene ;) |
Edited by - WOLF-HUNTER on 12/08/2015 21:50:32 |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 12/08/2015 : 21:46:55
|
Nije to zato što i nisam fan tvojih rečenica, niti mislim ti branit da pišeš ali vjeruj mi kad ti kažem da prva sezona Siročadi je zapravo samo jedna priča i da je nema puno smisla recenzirati epizode posebno. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6878 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 12/08/2015 : 21:54:29
|
Ako si željan recenziranja (i čitao si te epizode) probaj s nekom iz Jedno doba jedna priča. Vidim da je tintonova recenzija "Pariškog dželata" odlično komentirana, trebalo bi da su se i ostali brojevi solidno kupovali pa bude komentara... a nema ni poveznica s prijašnjim epizodama kao sa serijalima s glavnim likom. Samo prijedlog, preduvjet je i da si čitao ali vidim da si svestran bonellijevac |
loading...
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7822 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 12/08/2015 : 21:57:37
|
quote: Originally posted by Deers
Nije to zato što i nisam fan tvojih rečenica, niti mislim ti branit da pišeš ali vjeruj mi kad ti kažem da prva sezona Siročadi je zapravo samo jedna priča i da je nema puno smisla recenzirati epizode posebno.
Meni uopće nema smisla ovaj zadnji dio. Naravno da je i više nego logično recezirati zasebno. Onda razni sajtovi ne bi recenzirali serije epizodu po epizodu kad je to sve jedna priča kod nekih serija. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:06:31
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ako si željan recenziranja (i čitao si te epizode) probaj s nekom iz Jedno doba jedna priča. Vidim da je tintonova recenzija "Pariškog dželata" odlično komentirana, trebalo bi da su se i ostali brojevi solidno kupovali pa bude komentara... a nema ni poveznica s prijašnjim epizodama kao sa serijalima s glavnim likom. Samo prijedlog, preduvjet je i da si čitao ali vidim da si svestran bonellijevac
Imam sve stripove od svih izdavaca koji printaju Bonelli na nasem tako da to i nije bas neki problem. Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije... |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 12/08/2015 : 22:24:10
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Deers
Nije to zato što i nisam fan tvojih rečenica, niti mislim ti branit da pišeš ali vjeruj mi kad ti kažem da prva sezona Siročadi je zapravo samo jedna priča i da je nema puno smisla recenzirati epizode posebno.
Meni uopće nema smisla ovaj zadnji dio. Naravno da je i više nego logično recezirati zasebno. Onda razni sajtovi ne bi recenzirali serije epizodu po epizodu kad je to sve jedna priča kod nekih serija.
Može se recenzirat, daleko od toga ali će to bit kao da recenziraš dva komada puzle koji se nalaze na istoj strani slike ali se međusobno ne mogu spojit. Npr. broj 4. Prošlost se bavi produbljivanjem odnosa među likovima uz poseban naglasak na Sam dok u budućnosti borba protiv neprijatelja i dalje traje a Derištu se priviđa Revolveraš. Naravno ako si čitao do broja 6 (a do broja 12 da ne govorimo) možeš i još toga napisat ali to onda nije recenzija samo te epizode.
A i serije, pogotovo ako imaju povezanije epizode se na kraju sude kao sezona.
To je samo moje mišljenje, može bit da griješim i da će me recenzent razuvjerit. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:29:45
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...
Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.
Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.
I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.
Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:38:01
|
quote: Originally posted by thekide
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...
Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.
Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.
I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.
Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu.
Za ovo cu pred tobom da skinem kapu... Duboko blagodarim. Ne brini se ti nista za te pretnje, ako bude sta neka samnom razgovaraju... Sto se tice one DD inspiracije odjednom sasusila i to je to... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/08/2015 : 22:39:40
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Ako si željan recenziranja (i čitao si te epizode) probaj s nekom iz Jedno doba jedna priča. Vidim da je tintonova recenzija "Pariškog dželata" odlično komentirana, trebalo bi da su se i ostali brojevi solidno kupovali pa bude komentara... a nema ni poveznica s prijašnjim epizodama kao sa serijalima s glavnim likom. Samo prijedlog, preduvjet je i da si čitao ali vidim da si svestran bonellijevac
Imam sve stripove od svih izdavaca koji printaju Bonelli na nasem tako da to i nije bas neki problem. Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...
Mani se ti siročadi i bacaj se na Texa, puno je zanimljiviji a ima masu epizoda koje čekaju na recenzije. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 12/08/2015 : 22:43:38
|
Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.
Ako dobiješ otkaz Wolf te zapošljava u svoju firmu, samo je problem što bi morali dijeliti jednu plaću. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:44:51
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Imam sve stripove od svih izdavaca koji printaju Bonelli na nasem tako da to i nije bas neki problem. Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...
Mani se ti siročadi i bacaj se na Texa, puno je zanimljiviji a ima masu epizoda koje čekaju na recenzije.
Mozda nisi znao, ali osim Zagora ja sam i zakleti Texovac tako da se razumijem u taj wild western fah ;) |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:48:37
|
Ako dobiješ otkaz Wolf te zapošljava u svoju firmu, samo je problem što bi morali dijeliti jednu plaću.
Ma može i pola, sigurno je i to veće od ove državne, mlađe-referentske (ko Mita Pantić iz Tesne kože) u Srbiji. |
|
|
thekide
stripovi.com suradnik
Serbia
1811 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:50:47
|
Kide, sto se tice onog Skrivenog Lica, epizoda se zove "Utvrda".
Ok, pišem ti sve sutra. Odo sad da se izvalim u kadu i čitam stripove. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 12/08/2015 : 22:50:51
|
Ako dobiješ otkaz Wolf te zapošljava u svoju firmu, samo je problem što bi morali dijeliti jednu plaću.
Ma može i pola, sigurno je i to veće od ove državne, mlađe-referentske (ko Mita Pantić iz Tesne kože) u Srbiji.
Ma dadnem ti pola plate, pa se pocasti kojim Libellusom ;) |
|
|
Topic |
|