forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/08/2015 : 17:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Willer

thekide, molim te pribilježi me i za Texa "Maska užasa".

Zabeleženo, trebalo bi da je iz tri dela, ako sam dobro video.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/08/2015 : 17:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Da, trodijelna je, hvala ti!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/08/2015 : 17:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Rezervišem:

DD Ludens extra br. 80 KILEKSOV MOZAK

DD VČ br. 78 NOVI VARVARI

DD VČ Superbook br. 15 CRNI MAČAK

DD Ludens specijal br. 24 SVETIŠTE

Eventualno kasnije dopunim spisak.

Umalo da zaboravim da poželim dobrodošlicu još jednom povratniku, koji se posle pet godina vraća recenziranju. Pisao je u međuvremenu gomilu odličnih osvrta-dnevnika, ali se to brzo pogubi u stranicama topica.

Ovako će sve ostati na jednom mestu. Složeno među ostalim DD recenzijama.

Ako budeš raspoložen i za neku Zagor kontra-recku, samo reci.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 18:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
I ja se pridružujem pozivu da Mhejl napiše koju kontru.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 21:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Kide, ovako da predjem na stvar. Ne bih volio da te smaram ali bi ako mogli da promjenim raspores rezervacija. Ako nije problem da mi izbrises sve one rezervacije osim TX Putovima Zapada. Napravio sam neki spisak za novu sezonu za rezervaciju pa bi malo veci broj stripova da rezervisem. Ove godine i one sljedece idem punom parom sa jos vise truda i vise kvalitete, pa ovako ako moze:

TEX WILLER:
- Dugo putovanje
- Sablasni rudnik
- Jahaci iz Wyominga
- Velika invazija
- Hladnokrvno ubojstvo
- Paklena postrojba
- Starkerov zakon
- Zvijer u ljudskom oblicju

SKRIVENO LICE:
- Utvrda/Junaci Mek Elea

Znam da je ovo mnogo rezervacija, ali to i nije neki problem za mene ;)

Edited by - WOLF-HUNTER on 12/08/2015 21:50:32
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 12/08/2015 : 21:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Nemoj ti Tamnu stranu meseca, tvoj stil ne odgovara tom stripu.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 21:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Pa zar nisu bila neka ograničenje u vezi broja rezervacija?
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 21:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Dobro evo editovao sam post pa sam malo i smanjio broj rezervacija...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 21:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Tako da osim Sirocadi br2 uzimam i od broja 3 do broja 6. Jako zanimljiv serijal...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 21:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Nije to zato što i nisam fan tvojih rečenica, niti mislim ti branit da pišeš ali vjeruj mi kad ti kažem da prva sezona Siročadi je zapravo samo jedna priča i da je nema puno smisla recenzirati epizode posebno.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 21:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Onda najbolje samo Tex i nista vise. I eventualno mozda jednu Lillith...
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 21:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Nista, one gore Texove uzimam, ono Skriveno Lice i Lillith Kameni front...
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 12/08/2015 : 21:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ako si željan recenziranja (i čitao si te epizode) probaj s nekom iz Jedno doba jedna priča. Vidim da je tintonova recenzija "Pariškog dželata" odlično komentirana, trebalo bi da su se i ostali brojevi solidno kupovali pa bude komentara... a nema ni poveznica s prijašnjim epizodama kao sa serijalima s glavnim likom. Samo prijedlog, preduvjet je i da si čitao ali vidim da si svestran bonellijevac

loading...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7822 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/08/2015 : 21:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Nije to zato što i nisam fan tvojih rečenica, niti mislim ti branit da pišeš ali vjeruj mi kad ti kažem da prva sezona Siročadi je zapravo samo jedna priča i da je nema puno smisla recenzirati epizode posebno.

Meni uopće nema smisla ovaj zadnji dio. Naravno da je i više nego logično recezirati zasebno. Onda razni sajtovi ne bi recenzirali serije epizodu po epizodu kad je to sve jedna priča kod nekih serija.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ako si željan recenziranja (i čitao si te epizode) probaj s nekom iz Jedno doba jedna priča. Vidim da je tintonova recenzija "Pariškog dželata" odlično komentirana, trebalo bi da su se i ostali brojevi solidno kupovali pa bude komentara... a nema ni poveznica s prijašnjim epizodama kao sa serijalima s glavnim likom. Samo prijedlog, preduvjet je i da si čitao ali vidim da si svestran bonellijevac

Imam sve stripove od svih izdavaca koji printaju Bonelli na nasem tako da to i nije bas neki problem. Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/08/2015 : 22:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by Deers

Meni uopće nema smisla ovaj zadnji dio. Naravno da je i više nego logično recezirati zasebno. Onda razni sajtovi ne bi recenzirali serije epizodu po epizodu kad je to sve jedna priča kod nekih serija.

Može se recenzirat, daleko od toga ali će to bit kao da recenziraš dva komada puzle koji se nalaze na istoj strani slike ali se međusobno ne mogu spojit.
Npr. broj 4. Prošlost se bavi produbljivanjem odnosa među likovima uz poseban naglasak na Sam dok u budućnosti borba protiv neprijatelja i dalje traje a Derištu se priviđa Revolveraš. Naravno ako si čitao do broja 6 (a do broja 12 da ne govorimo) možeš i još toga napisat ali to onda nije recenzija samo te epizode.

A i serije, pogotovo ako imaju povezanije epizode se na kraju sude kao sezona.

To je samo moje mišljenje, može bit da griješim i da će me recenzent razuvjerit.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER
Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...

Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.

Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.

I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.

Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:
Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...

Ako tebi nije jasno, zamisli tek meni.

Idemo po redu: šta je sa tri Dylana za koje si mi rekao da su bili pri kraju još pre mesec dana? Ova dva poslednja ću ti obrišem i dodajem ti sve ove Texove, Skriveno lice (kad napišeš tačno koju epizodu) i Lilith 3.

I to je to. Ukupno 11 rezervacija. I molim te nemoj više dodavati dok bar pola ne uradiš. Pošto su već počeli da mi prete zašto te puštam da imaš preko 10 rezervacija. Ta čast je jedino dozvoljena DeeCayju. Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.

Što se tiče Orfana, za dvojku (kao i za keca) je uvod već odranije odradio solar, nisam mu stavio rezervaciju jer i sam ne zna kad će da ih završi. Ali pošto on i nema druge rezervacije onda nek Orfani ostanu solarovi do kraja godine, pa ako vidi da ne ide, nek vrati rezervacije i gotovo. A onda ćemo u januaru da napravimo novu podelu.

Za ovo cu pred tobom da skinem kapu... Duboko blagodarim. Ne brini se ti nista za te pretnje, ako bude sta neka samnom razgovaraju... Sto se tice one DD inspiracije odjednom sasusila i to je to...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 22:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imam sve stripove od svih izdavaca koji printaju Bonelli na nasem tako da to i nije bas neki problem. Medutim meni nije jasno sada ni sam sta trebam da rezervisem a sta ne. Za sada eto one gore Texove, jedno Skriveno Lice i jednu Lillith jer ne zelim da ostajem stalno na istim serijalima. Polako postaje monotono a i vjerujem da bi ovakvi stripovi mogli da mi dignu kvalitetu. Pogotovo sa Lillith i Sirocadi jer su malo zahtjevniji pa traze dublju analizu, a jos su mnogo zanimljivije...

Mani se ti siročadi i bacaj se na Texa, puno je zanimljiviji a ima masu epizoda koje čekaju na recenzije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/08/2015 : 22:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno zabole me za pretnje, ali kao što znaš ovo neograničeno rezervisanje sam ja uveo i ako mi uruče otkaz, brzo će nas obojicu smaći na po dve rezervacije pa ćemo kukati za stari dobrim vremenima.

Ako dobiješ otkaz Wolf te zapošljava u svoju firmu, samo je problem što bi morali dijeliti jednu plaću.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Kide, sto se tice onog Skrivenog Lica, epizoda se zove "Utvrda".
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

Mani se ti siročadi i bacaj se na Texa, puno je zanimljiviji a ima masu epizoda koje čekaju na recenzije.

Mozda nisi znao, ali osim Zagora ja sam i zakleti Texovac tako da se razumijem u taj wild western fah ;)
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako dobiješ otkaz Wolf te zapošljava u svoju firmu, samo je problem što bi morali dijeliti jednu plaću.

Ma može i pola, sigurno je i to veće od ove državne, mlađe-referentske (ko Mita Pantić iz Tesne kože) u Srbiji.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kide, sto se tice onog Skrivenog Lica, epizoda se zove "Utvrda".

Ok, pišem ti sve sutra. Odo sad da se izvalim u kadu i čitam stripove.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 12/08/2015 : 22:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma može i pola, sigurno je i to veće od ove državne, mlađe-referentske (ko Mita Pantić iz Tesne kože) u Srbiji.

Ma dadnem ti pola plate, pa se pocasti kojim Libellusom ;)
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.43 seconds. Snitz Forums 2000