Sudeći prema prošlom Wolverineu (najgorem filmu u X-Men obitelji), od novog ne očekujem ništa, jer ga radi isti redatelj.
Zbilja? Meni je to jedan od najboljih filmova iz X-Men franšize. Općenito mi je to jako drag film, pogotovo zbog lakoće kojom je zaobišao određena očekivanja i bacio novo svjetlo na filmsku superherojštinu.
Također, svidjelo mi se kako je Mangold uspio vjerno prenijeti Claremontov i Millerov mini-serijal na veliko platno. Ne po pitanju radnje i likova, već po pitanju tona i ugođaja.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Originally posted by Windwalker Sudeći prema prošlom Wolverineu (najgorem filmu u X-Men obitelji), od novog ne očekujem ništa, jer ga radi isti redatelj.
Origins mi je bolji, da. Mislim, loš je, ali bar ima pamtljive likove, scene, efekte, i nije naporan za zaspat. Dok mi je Wolverine gotovo na razini Elektre. Gotovo.
Meni je Wolverine 2 bio ok, solidna zabava za jedno veče. A uostalom, da li je išta moglo biti gore od Originsa?
Origins mi nije totalno katastrofalan, ali bi bio da izvedbe glumaca nisu bile dobre. Ovako je uzdignut malo iznad katastrofe. Podnošljiv, reklo bi se.
Problem je što u Wolverineu 2 nema ni z od zabave. Pa Man of Steel je zabavniji i s više duše od tog Wolverinea. A ne volim Man of Steel.
Ja bi to isto mogao reći za Origins. Odnosno, ne samo da nije zabavno već sam se nekoliko puta tijekom gledanja borio da ne zgasim televizor.
Wolverinea dvicu sam praktički pogledao i odmah zaboravio. Iako se sjećam da mi je film bio ok. Ne znam da li bi to imalo nekakve veze, ali možda bi i meni kvaliteta filma opala kad bi ga pogledao po drugi put.
Prvi trailer za X-Men: Apocalypse, sluti se "alternativna" povijest kršćanstva po kojoj su neki motivi u Bibliji poput četiri jahača apokalipse nadahnuti životima prvih mutanata.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Šta ne bi sad Xavier trebao bit star? Gdje se točno ovo uklapa u kontinuitet? I gdje je Wolvie?
Radnja se događa tijekom 1980-ih godina, u izmijenjenom toku vremena koji je nastao nakon što je stariji Wolverine došao iz budućnosti i promjenio događaje u prošlosti. Kao što je bilo vidljivo u filmu X-Men: Days of Future Past.
Wolverinea smo na kraju filma X-Men: Days of Future Past vidjeli u Strykerovom zarobljeništvu. Točnije, zarobila ga je Mystique maskirana u Strykera. Ne bi se trebao pojavljivati u ovom filmu.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins