depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Tek sad sam ovo zapazio. I tako malo i po malo strani kolonijalisti uzimaju sve što se dobro može uzeti od naroda...Oni če se obogatiti, a ljudima ostaje slabo plačen posao i ništa, tako usvajajo sve dobrote bivše države, kao npr. kod vas naftu iz mora, kod nas su prodali vodu Heinekenu i slično...eh kakve budale smo što to sve dopuštamo :)
Evo jedna zagonetka s neta: Na jednom malom otoku ispred obale Tanzanije žive zmije, lavovi i antilope. Svakog jutra u 10 sati 1 lav pojede 3 antilope. U 12 sati 1 antilopa zgazi na smrt 3 zmije. I svako veče u 18 sati 1 zmija otruje 3 lava. Ujutro 4. srpnja u 6 sati na otoku je živjelo točno 3 lava. Koliko je životinja bilo na otoku 1 srpnja oko 6 sati?
Ja sam skužio da svaki dan samo jedna od pojedine vrste životinja pojede/uništi 3 druge pa mi je tako ispalo, ako je u pitanju svaka jedinka onda je ukupan broj puno veći a to mi se sada ne da izračunavati.
uzjebali se poskoci ove godine. vljda zbog vručina
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Evo jedna zagonetka s neta: Na jednom malom otoku ispred obale Tanzanije žive zmije, lavovi i antilope. Svakog jutra u 10 sati 1 lav pojede 3 antilope. U 12 sati 1 antilopa zgazi na smrt 3 zmije. I svako veče u 18 sati 1 zmija otruje 3 lava. Ujutro 4. srpnja u 6 sati na otoku je živjelo točno 3 lava. Koliko je životinja bilo na otoku 1 srpnja oko 6 sati?
Na prvi pogled jednostavno...
Ja sam ih nabrojio 435 84 lava, 270 antilope i 81 zmija
ili postupak istrebljenja po danima :
1.Srpanj- u 10h 84 lavova pojedu 252 antilope, a u 12h preostalih 18 antilopa zgaze 54 zmije. U 18h preostalih 27 zmija ubiju 81 lava.