11. Pri stolu se hlačnjak ne popravla niti kopča šlic. Isto tak nit gače na dretu (svitnjak) ne buš tu popravlal i natezal, a ne buš se ni po jajcima ili riti čohal makar te fest svrbelo. Stisnul buš zube i junački to zdržal za kaznu kaj si jajca ne pereš.
21. Ak su tu mužikaši, onda se bu i tancalo. Pri tancu tuđu babu nesmeš preveč stiskati tak da bi to videl njezin muž, a još menje da bi se videlo kak ju s nečim "tvrdim" po malo žuglaš i na greh vlečeš.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Making a State by Iron and Blood Britain built an empire on the slave trade. Germany perpetrated the greatest genocide in human history. Who says the Islamic State won’t be a U.S. ally someday?
Iako čimpanze još ni izdaleka nisu ovladale svim ovim vještinama, čini se da su na dobrom putu i da su nam sličnije nego smo pretpostavljali. Uostalom, tko zna što se sve može dogoditi za nekoliko tisuća godina.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu