forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2015 : 21:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Stvarno se Jaska izbacilo diktatorskim mjerama.
Bez uvrede mladjo, ali je.
Slagao se ja s njim ili ne.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - mladjo on 26/08/2015 21:49:46
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 26/08/2015 : 21:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
Zašto je izbačen? Jel zato što spominje časopis "Vreme"?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13064 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/08/2015 : 21:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Bio je zagonetan

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 26/08/2015 : 21:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Pogledaj zašto je izbačen put prije toga. NJegov zadnji post je referenca na to.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 26/08/2015 : 21:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

a zalosno je i to da uopste nije usamljen u svojim pogledima, pa ni ovdje na forumu

Ti "pogledi" su pogledi tipa ljudi koji su devedesetih uzeli mladost i živote nekoliko generacija...I ponovo će,kad tad...

Wtf?
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/08/2015 : 21:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Pogledaj zašto je izbačen put prije toga. NJegov zadnji post je referenca na to.

Zasluženo izbacivanje. On je meni u istom košu sa Vronskim. Rijetko kojim postom su ta dvojica pokazali da su ovdje zbog stripova ili barem normalne zajebancije. Točno se osjeti kako im je glavni motiv podjebavati sa tim "vestima" , koje nemaju što tražiti na forumu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/08/2015 : 21:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Njegov nacionalizam ja više ne bum trpil.
On bu tu stavljal nekakve tekstove gdje se tvrdi da je Hrvatska nekog protjerala.
Jea rajt.

i to je to što se tiče njegovog pisanja.
I nemojte ni slučajno sad tu nešto komentirati ovo kaj sam napisal jer ću expresno udaljiti svakoga tko počne nekakvu političku raspravu na tu temu.

A on će, slijedeći put dobiti godinu dana, pa nek onda drugdje liječi svoje frustracije.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/08/2015 : 21:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by Poli

a zalosno je i to da uopste nije usamljen u svojim pogledima, pa ni ovdje na forumu

Ti "pogledi" su pogledi tipa ljudi koji su devedesetih uzeli mladost i živote nekoliko generacija...I ponovo će,kad tad...

Ne budem ja Krugera još dugo toleriral.
Dosta m ije da zbog jednog lika svako malo vlada negativna atmosfera.
Ako nastavi po starom...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/08/2015 : 23:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

On bu tu stavljal nekakve tekstove gdje se tvrdi da je Hrvatska nekog protjerala.
Jea rajt.

I nemojte ni slučajno sad tu nešto komentirati ovo kaj sam napisal jer ću expresno udaljiti svakoga tko počne nekakvu političku raspravu na tu temu.

A on će, slijedeći put dobiti godinu dana, pa nek onda drugdje liječi svoje frustracije.

Jebi ga, izgleda da ti bas ne ides u Srbiju nikad.
Ako si ga banovao zbog nepostovanja pravila, svaka cast, sve u redu, ali ono sto ti pise u tekstu manje ili vise misli ogromna vecina stanovnika Srbije, tako da nije lijepo da sa nipodastavanjem i neargumentovano nazivas to "nekakvim tekstovima".

Nemoj me pogresno razumjeti, ali ako je vec rasprava o politici zabranjena (sa cim se neizmjerno slazem, jer forum vrvi od nacionalista), onda nemoj da tvoja bude zadnja kao moderatora, gdje imas pravo da nesto nazoves sranjem, a obican clan foruma treba da cuti pod prijetnjom bana.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 26/08/2015 : 23:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Nemoj me pogresno razumjeti, ali ako je vec rasprava o politici zabranjena (sa cim se neizmjerno slazem, jer forum vrvi od nacionalista), onda nemoj da tvoja bude zadnja kao moderatora, gdje imas pravo da nesto nazoves sranjem, a obican clan foruma treba da cuti pod prijetnjom bana.

Sa ovim se slažem. Dal je istina takva ili drugačija.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/08/2015 : 23:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
To je sustina. A kakva je istina o stvarima zbog kojih je banovan, ja nisam mjerodavan da sudim, niti su to price za forum o stripovima.
Sigurno da nisam ostrascen, niti zelim da dokazujem bilo kakve "istine" i prosvjetljujem ljude.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 27/08/2015 : 00:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:

nemoj da tvoja bude zadnja kao moderatora, gdje imas pravo da nesto nazoves sranjem, a obican clan foruma treba da cuti pod prijetnjom bana.

+1
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/08/2015 : 00:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

quote:

Jea rajt.

Ako si ga banovao zbog nepostovanja pravila, svaka cast, sve u redu, ali ono sto ti pise u tekstu manje ili vise misli ogromna vecina stanovnika Srbije, tako da nije lijepo da sa nipodastavanjem i neargumentovano nazivas to "nekakvim tekstovima".

Stvar je u tome što je ono većinsko mišljenje u Srbiji, a Vreme je za tamošnje standarde realan i uravnotežen tjednik u kojem se u pravilu ne objavljuju gluparije. Štoviše, mnogi autori i urednici u Vremenu (Teofil Pančić, Jelena Gligorijević...) objavljuju i u našim "lijevim" medijima, u Jutarnjem i na Forum-tm-u recimo. Pa kad se u njemu iznose takvi stavovi, i to od uglednih autora, to onda treba uzeti kao relevantno mišljenje pa i stav tamošnje javnosti, koliko god nama takav stav i mišljenje bili neprihvatljivi i odbojni.

To nije stav isključivo nacionalista ili desnice, već jednostavno dominantno razmišljanje na drugoj strani.

Stvari stoje tako kako stoje, i u tom pogledu se vjerojatno, pače sasvim sigurno, nikad neće ostvariti nekakav konsenzus, ili "konsenzus".

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 27/08/2015 00:30:10
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/08/2015 : 07:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Evo jedan komentar na trenutnu raspravu koji je trebao na sergejčetov "stih" topić -
Pred nama su istine trije
Ali ni jedna istinita nije...

Wtf?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/08/2015 : 07:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Jea rajt.

Gledaj, u srbiji sam bio mali milion puta, prešao sam je uzduž i popreko, majka mi je srpkinja, imam puno dobrih prijatelja u Srbiji...tako da mi nitko ne može reći da ja tu nešto imam protiv nekoga.
Ali isto tako mi nitko neće ovdje stvarati nekakvu propagandu koja nema veze sa zdravim razumom i onda očekivati da neće biti posljedica. Mogao bih argumentirati zašto nije u pravu te, na kraju krajeva gdje su sada mediji u srbiji i kako izvještavaju, ali onda bi ušli u raspravu a to nije prema pravilima.
Uglavnom, dobio je zasluženu kaznu, i kažem, posljednji put, nema rasprave više o toj temi koju je on stavio.

Svatko tko nastavi razgovor na temu biti će udaljen sas foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 27/08/2015 : 08:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Jebote...moderatori nam sve srbi

Sad je men jasno otkud mladji onaj Serbus iako je pravilno Servus

Edited by - KRAS on 27/08/2015 08:59:16
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 27/08/2015 : 09:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message
quote:

Gledaj, u srbiji sam bio mali milion puta, prešao sam je uzduž i popreko, majka mi je srpkinja, imam puno dobrih prijatelja u Srbiji...tako da mi nitko ne može reći da ja tu nešto imam protiv nekoga.
Ali isto tako mi nitko neće ovdje stvarati nekakvu propagandu koja nema veze sa zdravim razumom i onda očekivati da neće biti posljedica. Mogao bih argumentirati zašto nije u pravu te, na kraju krajeva gdje su sada mediji u srbiji i kako izvještavaju, ali onda bi ušli u raspravu a to nije prema pravilima.
Uglavnom, dobio je zasluženu kaznu, i kažem, posljednji put, nema rasprave više o toj temi koju je on stavio.

Svatko tko nastavi razgovor na temu biti će udaljen sas foruma.

Retko zalazim južno od Bonellija, ali neke stvari se ipak ne mogu prećutati.

Vidim da te ovde optužuju da si izbacio Jaska diktatorskim merama. Ne slažem se, i mislim da na ovakve provokacije treba odmah reagovati. Štaviše, mislim da je trebao da reaguje Manhunter i on to reši, a ne tebi da uvaljuje vruć krompir. Kao što si ti prvi reagovao zimus kad je jedan forumaš preterao sa nacionalizmom. Namerno ne ulazim u detalje, da ne bih palio vatru.

Čak je i ova tvoja rečenica o propagandi koja nema veze sa zdravim razumom mogla biti i jača, tipa lažna propaganda... huškačka...

Sve je u redu dok si uopšten u svojim stavovima. Ali ono što mi je zasmetalo je ovaj nimalo uopšten stav: On bu tu stavljal nekakve tekstove gdje se tvrdi da je Hrvatska nekog protjerala.
Jea rajt.

Pitanje koje se nameće je po čemu je tvoja istina istinitija od Jaskove. Lepo je to bagi otpevao. Da je to napisao bilo koji obični forumaš, nikad ne bih reagovao - oni su tu da pišu šta god hoće a ti da proceniš dal je za ban.

Isto bih napisao i da je Manhunter izneo svoju istinu koja, siguran sam, nije ni blizu tvoje. Jednostavno, smatram da vas dvojica, kao moderatori, nemate prava na svoju istinu, jer se onda vraćamo na onu temu o tome ko moderira moderatore. Ili svi treba da iznose svoje istine ili niko.

Uostalom video si i sam na temi o evoluciji na šta liči kad i moderatori iznose svoje mišljenje. Ta tema je trebala ići pod ključ isti dan kad je otvorena, ali ako se već dozvolilo onoliko pisanija onda je nije trebalo odjednom zatvarati. Ili je moglo po ovom punisher sistemu - zatvoriti na par dana dok se glave ne ohlade pa onda i ovo nanovo.

Kao što reče Johnny - konsenzusa na ove teme nema i verovatno ga nikad neće biti.
A to da srpske novine pišu koještarije svaki dan stoji, ali opet sumnjam da je kod vas situacija bolja.

Nadam se da sam bio dovoljno uopšten s pričom o moderaciji, ali ako moderatori smatraju da je ovo za ban, OK, zato ste i tu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/08/2015 : 09:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kao što rekoh na ovu temu više nema rasprave, a ti si raspravljao, stoga - 48 sati.

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 27/08/2015 09:47:51
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2015 : 11:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Izvini mladjo, samo da odovorim: ja nisam ni video šta je Jasko napisao. Da jesam, sigurno bih ga izbacio. Pre nekog vremena je Vronski leteo zbog nacionalizma i upravo sam ga ja izbacio.
Glupo mi je da mi se spočitava držanje strane "mojim" Srbima. A sada kad ovo čitam moram da pomislim: da nije moja nacionalnost razlog napadima na mene?
Slobodni recite, meni ni iz džepa ni u džep.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2015 : 11:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
U stvari, nemojte ništa da odgovarate, mladjo je već upozorio da se tema ne nastavlja.
Mladjo, izvini još jednom

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/08/2015 : 11:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Sve pet

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 27/08/2015 : 11:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Zasluženo izbacivanje. On je meni u istom košu sa Vronskim. Rijetko kojim postom su ta dvojica pokazali da su ovdje zbog stripova ili barem normalne zajebancije. Točno se osjeti kako im je glavni motiv podjebavati sa tim "vestima" , koje nemaju što tražiti na forumu.

Da je zaslužio izbacivanje, jeste. Ali staviti ga u isti koš sa vronskim ?
Jaskovo političarenje je reaktivno. On nikada prvi ne provocira, već se pali na, obično perfidna, političarenja nekog drugog, odnosno pokušava istjerati neku pravdu koja se ovdje na forumu ne može istjerati, jer svi imaju neku svoju viziju pravde i istine.
Vronski, Kruger - to su specijalci svoje vrste, nemaju konkurenciju
Jbg, prvi ban, ali morao je nekad...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/08/2015 : 12:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

U stvari, nemojte ništa da odgovarate, mladjo je već upozorio da se tema ne nastavlja.
Mladjo, izvini još jednom

Ja moram jer jos nije izmisljena tableta

Tako mi mog PMS-a, da nisi ni pomislio na tako nesto, da je moguci razlog "napada" na tebe.
Jednostavno, ili si seksi ili u PMS-u, samo to je jedina istina. I evolucija. A to nema nacionalnosti. Spada pod biologiju.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/08/2015 : 12:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
A mozda nesto malo i anatomija.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2015 : 12:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

A mozda nesto malo i anatomija.

I sad će ljudi da pomisle da ti znaš nešto o mojoj anatomiji...

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000