Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 28/08/2015 : 12:04:13
|
Balića su izili u ove dvi utakmice. A i ostale naše igrače.Odbijali smo se od njih ko da smo gladni migranti. Na fiziku smo pali a i na taktiku pa je rezultat realan prikazanome. Burić priča pizdarije! |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/08/2015 : 12:06:02
|
quote: Originally posted by markotamara
Los utakmica previse se ocekivalo a dobili nista Slovan je bolja ekipa I zato idu dalje
Očekivalo se puno jer ljudi vole čitat novine a novinari su maloumni debili. Češka liga je 2 klase iznad HNL-a i svako ko je mislija da je Hajduk ovde nekakav favorit je neznalica. Hajduk je ovo moga proć samo na ludilo, a ludilo je trener zabranija(I zajeba stvar). Dobro smo prošli, da su tili mogli su nan napravit masakr.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 28/08/2015 : 12:06:16
|
quote: Originally posted by izivko
Ovdje je ćaća u pravu. Ja bi isto postupio da je moj sin u pitanju. Samo ne bi ga šicao mobitelom nego ciglom...mobiteli su skupi
Tako je.Sačuvaj bože da trener se usudi prominit kojeg igrača Jeba ga Udinese(čaču a ne sina)! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/08/2015 : 12:12:38
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by izivko
Ovdje je ćaća u pravu. Ja bi isto postupio da je moj sin u pitanju. Samo ne bi ga šicao mobitelom nego ciglom...mobiteli su skupi
Tako je.Sačuvaj bože da trener se usudi prominit kojeg igrača Jeba ga Udinese(čaču a ne sina)!
Aj ako može nemojte na Hajdukovome topicu quotat ovoga veseljaka. Ignore mi gubi smisao .
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/08/2015 : 12:28:50
|
 Sorry.
Sorry ti za kavu nekidan. Provea san jutro s mlađin na infuziji. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 28/08/2015 : 13:13:17
|
quote: Originally posted by MSBlueberry samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).
Prvo,nije da mladi Balić živi u "jadu". Ima on solidna primanja i što je još važnije ima perspektivu pred sobom i zarada mu neće pobić.Samo treba biti strpljiv i napredovat. Drugo,voditi brigu o obitelji bacajući mobitel na utakmici na trenera. Ako je i od ludog čače,puno je. Treba dobiti zabranu pristupa svim nogometnim/sportskim događajima ko i ostali huligani koji urade nešto slično. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/08/2015 : 13:40:36
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
(a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).
Ja bi prije reka da se radi o tatinin mokrin snovima o lakoj lovi i lagodnon životu na račun diteta. |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 28/08/2015 : 13:59:37
|
quote: Originally posted by MSBlueberry samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).
Prvo,nije da mladi Balić živi u "jadu". Ima on solidna primanja i što je još važnije ima perspektivu pred sobom i zarada mu neće pobić.Samo treba biti strpljiv i napredovat. Drugo,voditi brigu o obitelji bacajući mobitel na utakmici na trenera. Ako je i od ludog čače,puno je. Treba dobiti zabranu pristupa svim nogometnim/sportskim događajima ko i ostali huligani koji urade nešto slično.
Ova zadnja recenica ti je na mistu Jaki i dabogda se ostvarilo ovo i da napokon funkcionira zakon |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 28/08/2015 : 14:03:39
|
Prvo,nije da mladi Balić živi u "jadu". Ima on solidna primanja i što je još važnije ima perspektivu pred sobom i zarada mu neće pobić.Samo treba biti strpljiv i napredovat. Drugo,voditi brigu o obitelji bacajući mobitel na utakmici na trenera. Ako je i od ludog čače,puno je. Treba dobiti zabranu pristupa svim nogometnim/sportskim događajima ko i ostali huligani koji urade nešto slično.
Nisan baš sta u njegovu obranu, samo san van pojasnija o čemu se radi. |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 28/08/2015 : 16:27:01
|
Jedna od utakmica koja je morala doc kad-tad i dosla je u najgore vrime.Sta je tu je,ne triba plakat nad prolivenim mlikom.Puno je detalja koji nisu bili kako triba i da se ide pisat o svakome,tribalo bi puno rici i vrimena.Idemo dalje,bilo je i gorih situacija,izac ce se iz ovoga. Bez obzira na sve,Hajduk nije jedna utakmica,ma sta ona donila ili odnila. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 28/08/2015 : 16:30:36
|
ipak je bila ovo jedna utakmica koja je mogla donijeti puno(za hajduk-novac i hrvatski nogomet-koeficijent za ligu prvaka) |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 28/08/2015 : 23:19:13
|
Damir Burić: Dogovorili smo se da ćemo im dati prvi dio otvaranja utakmice ----------------------------------------------------------------------- U utakmici u kojem moramo stići rezultat i u kojoj nam je najveći adut bija igranje doma pred prepunim staduionom i paklenom atmosferom na koju gosti nisu baš navikli,mi njima prepuštamo incijativu?? I s kim se on to dogovorio? Zar on nije trener tj.onaj koji bi treba odlučit kakvu taktiku postaviti? Reci brale,falija sam,oni su bili bolji i idemo dalje protiv Intera u nedilju.
Je, na ovu izjavu sam totalno popizdija, pa kakav je to trener, mene bi bilo sram to izjavit a on kaže to je dio dogovora. Bome su to dobro izveli, mora se priznat. Ma...ispali smo ko pizde radi Burića, nije tija umrit muški čak ni zadnji 20 min, alibi izmjena, nije tija ubacit kiša da nebi slučajno bilo 0-2 il 0-3....dno dna...nebi dali gol do sutra...ej...oni nama rade pressing u napadu, 7 žuti naprema 1...sramota! |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 29/08/2015 : 16:39:13
|
Puno toga nije valjalo, jedna od stavri je šta većina igrača Hajduka jedva da ima dvi tri dlake na jajima. Ajmo se mi okrenit HNLu ja virujem da se može puno toga napravit. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 30/08/2015 : 11:17:59
|
Ja u životu goreg beka nisam vidio od onoga Milića. Još se liku na faci vidi da je bahat. Slovanov trener je bio lukav, jednostavno je skužio da je Hajduk najtanji odnosno najlošiji baš na bočnim pozicijama, pa je svjesno držao "usku" strukturu formacije u fazi bez lopte, znajući da Hajduk neće znati iskoristiti ogroman prostor na bokovima. Mislim, Tudor je praktički kao dijete, a Milić nije za nogometa. Sramotan igrač. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 30/08/2015 : 12:58:49
|
quote: Originally posted by Leonid
Ja u životu goreg beka nisam vidio od onoga Milića.
Nisi gleda Jozinovića? |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 30/08/2015 : 14:32:11
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nisi gleda Jozinovića?
Jozo je igra u Zadru pa su se tamo s njime sprdali, kad sam vidia da ga je Hajduk uzea zna sam koja je ura |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 30/08/2015 : 17:18:23
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nisi gleda Jozinovića?
Ma jesam, ali me ovaj još više nervira.  |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 30/08/2015 : 19:59:52
|
Milic sigurno nije svjetska klasa,ali ne vidim bas razloga za tolike kritike.Ako cemo sudit samo po onoj utakmici,nijedan prakticki vise ne bi zaigra. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 31/08/2015 : 11:18:21
|
Čujen od ˝druga pezzia˝ na radiju da su se riješili onog Milevskog (kaže pezzi ˝isluženog igrača iz Ukrajine, štetan ugovor...˝). Koliko san samo u zadnjih 40+ godina sluša ˝naknadnu˝ njegovu pamet, da van kažen nebi virovali. Napokon tog tipa su svi hvalili prije one zimske pauze, da je klasa pa da se to odma (čin takne balun) vidi itd., a sad odjednom ma ko ga doveja...ko ga je drža...pa dokle tako..., ovo je odavna dosadno slušat. I neka penzionirani ˝pametnjaković˝ ode zaista u penziju. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 31/08/2015 : 14:22:24
|
Peci je govno od covika. a milevskij je unistija sam sebe.njegov problem (i hajdukov)je sto je otisa tudor koji ga je volija a buric ne trpi neradnike. moga bi otic kod velike glave. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic  |
|