forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2015 : 12:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Balića su izili u ove dvi utakmice.
A i ostale naše igrače.Odbijali smo se od njih ko da smo gladni migranti.
Na fiziku smo pali a i na taktiku pa je rezultat realan prikazanome.
Burić priča pizdarije!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2015 : 12:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Los utakmica previse se ocekivalo a dobili nista
Slovan je bolja ekipa I zato idu dalje

Očekivalo se puno jer ljudi vole čitat novine a novinari su maloumni debili.
Češka liga je 2 klase iznad HNL-a i svako ko je mislija da je Hajduk ovde nekakav favorit je neznalica. Hajduk je ovo moga proć samo na ludilo, a ludilo je trener zabranija(I zajeba stvar).
Dobro smo prošli, da su tili mogli su nan napravit masakr.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2015 : 12:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Ovdje je ćaća u pravu. Ja bi isto postupio da je moj sin u pitanju.
Samo ne bi ga šicao mobitelom nego ciglom...mobiteli su skupi

Tako je.Sačuvaj bože da trener se usudi prominit kojeg igrača
Jeba ga Udinese(čaču a ne sina)!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2015 : 12:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by izivko

Ovdje je ćaća u pravu. Ja bi isto postupio da je moj sin u pitanju.
Samo ne bi ga šicao mobitelom nego ciglom...mobiteli su skupi

Tako je.Sačuvaj bože da trener se usudi prominit kojeg igrača
Jeba ga Udinese(čaču a ne sina)!

Aj ako može nemojte na Hajdukovome topicu quotat ovoga veseljaka.
Ignore mi gubi smisao.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2015 : 12:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Sorry.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2015 : 12:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry.

Sorry ti za kavu nekidan.
Provea san jutro s mlađin na infuziji.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/08/2015 : 12:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/smracilo-se-cacinim-ocima-balic-stariji-od-pritvora-do-gadjanja-solte-mobitelom/838674.aspx

Tatica samo oče da mu sina primjete i da igra za neki (bilo koji) Euro klub, a to ne može ako neigra zar ne. Dalje, čovika nije briga ni za Hajduk ni za bilo koji ovdašnji klub, samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 28/08/2015 : 13:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/smracilo-se-cacinim-ocima-balic-stariji-od-pritvora-do-gadjanja-solte-mobitelom/838674.aspx

Tatica samo oče da mu sina primjete i da igra za neki (bilo koji) Euro klub, a to ne može ako neigra zar ne. Dalje, čovika nije briga ni za Hajduk ni za bilo koji ovdašnji klub, samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).

Pa uvijek može u Dinamo.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2015 : 13:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).

Prvo,nije da mladi Balić živi u "jadu".
Ima on solidna primanja i što je još važnije ima perspektivu pred sobom i zarada mu neće pobić.Samo treba biti strpljiv i napredovat.
Drugo,voditi brigu o obitelji bacajući mobitel na utakmici na trenera.
Ako je i od ludog čače,puno je.
Treba dobiti zabranu pristupa svim nogometnim/sportskim događajima ko i ostali huligani koji urade nešto slično.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2015 : 13:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

(a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).

Ja bi prije reka da se radi o tatinin mokrin snovima o lakoj lovi i lagodnon životu na račun diteta.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/08/2015 : 13:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

quote:

Pa uvijek može u Dinamo.

Ćaća i Maminjo bi se lako sporazumili kad polude

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/08/2015 : 13:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
samo vodi brigu o svojoj užoj obitelji (a to je valjda uredu, prilika za bijeg od ovdašnjeg jada).

Ima on solidna primanja i što je još važnije ima perspektivu pred sobom i zarada mu neće pobić.Samo treba biti strpljiv i napredovat.
Treba dobiti zabranu pristupa svim nogometnim/sportskim događajima ko i ostali huligani koji urade nešto slično.

Ova zadnja recenica ti je na mistu Jaki i dabogda se ostvarilo ovo i da napokon funkcionira zakon

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 28/08/2015 : 14:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisan baš sta u njegovu obranu, samo san van pojasnija o čemu se radi.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/08/2015 : 16:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jedna od utakmica koja je morala doc kad-tad i dosla je u najgore vrime.Sta je tu je,ne triba plakat nad prolivenim mlikom.Puno je detalja koji nisu bili kako triba i da se ide pisat o svakome,tribalo bi puno rici i vrimena.Idemo dalje,bilo je i gorih situacija,izac ce se iz ovoga.
Bez obzira na sve,Hajduk nije jedna utakmica,ma sta ona donila ili odnila.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/08/2015 : 16:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ipak je bila ovo jedna utakmica koja je mogla donijeti puno(za hajduk-novac i hrvatski nogomet-koeficijent za ligu prvaka)

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 28/08/2015 : 23:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Damir Burić: Dogovorili smo se da ćemo im dati prvi dio otvaranja utakmice
-----------------------------------------------------------------------
U utakmici u kojem moramo stići rezultat i u kojoj nam je najveći adut bija igranje doma pred prepunim staduionom i paklenom atmosferom na koju gosti nisu baš navikli,mi njima prepuštamo incijativu??
I s kim se on to dogovorio?
Zar on nije trener tj.onaj koji bi treba odlučit kakvu taktiku postaviti?
Reci brale,falija sam,oni su bili bolji i idemo dalje protiv Intera u nedilju.

Je, na ovu izjavu sam totalno popizdija, pa kakav je to trener, mene bi bilo sram to izjavit a on kaže to je dio dogovora. Bome su to dobro izveli, mora se priznat. Ma...ispali smo ko pizde radi Burića, nije tija umrit muški čak ni zadnji 20 min, alibi izmjena, nije tija ubacit kiša da nebi slučajno bilo 0-2 il 0-3....dno dna...nebi dali gol do sutra...ej...oni nama rade pressing u napadu, 7 žuti naprema 1...sramota!

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 29/08/2015 : 16:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Puno toga nije valjalo, jedna od stavri je šta većina igrača Hajduka jedva da ima dvi tri dlake na jajima.
Ajmo se mi okrenit HNLu ja virujem da se može puno toga napravit.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/08/2015 : 11:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ja u životu goreg beka nisam vidio od onoga Milića.
Još se liku na faci vidi da je bahat.
Slovanov trener je bio lukav, jednostavno je skužio da je Hajduk najtanji odnosno najlošiji baš na bočnim pozicijama, pa je svjesno držao "usku" strukturu formacije u fazi bez lopte, znajući da Hajduk neće znati iskoristiti ogroman prostor na bokovima.
Mislim, Tudor je praktički kao dijete, a Milić nije za nogometa. Sramotan igrač.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/08/2015 : 12:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Nisi gleda Jozinovića?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 30/08/2015 : 14:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nisi gleda Jozinovića?

Jozo je igra u Zadru pa su se tamo s njime sprdali, kad sam vidia da ga je Hajduk uzea zna sam koja je ura

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 30/08/2015 : 17:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nisi gleda Jozinovića?

Ma jesam, ali me ovaj još više nervira.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/08/2015 : 19:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Milic sigurno nije svjetska klasa,ali ne vidim bas razloga za tolike kritike.Ako cemo sudit samo po onoj utakmici,nijedan prakticki vise ne bi zaigra.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 31/08/2015 : 11:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Čujen od ˝druga pezzia˝ na radiju da su se riješili onog Milevskog (kaže pezzi ˝isluženog igrača iz Ukrajine, štetan ugovor...˝). Koliko san samo u zadnjih 40+ godina sluša ˝naknadnu˝ njegovu pamet, da van kažen nebi virovali. Napokon tog tipa su svi hvalili prije one zimske pauze, da je klasa pa da se to odma (čin takne balun) vidi itd., a sad odjednom ma ko ga doveja...ko ga je drža...pa dokle tako..., ovo je odavna dosadno slušat. I neka penzionirani ˝pametnjaković˝ ode zaista u penziju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/08/2015 : 14:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Peci je govno od covika.
a milevskij je unistija sam sebe.njegov problem (i hajdukov)je sto je otisa tudor koji ga je volija a buric ne trpi neradnike.
moga bi otic kod velike glave.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2015 : 17:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ušteda od 100 tisuća eura.

http://www.hrsport.net/vijesti/489147/nogomet-maxtv-prva-liga/artem-milevski-napustio-hajduk-iskustvo-igranja-za-hajduk-nikad-ne-bih-promijenio/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.1 seconds. Snitz Forums 2000