Gianfranco Manfredi radi na ukupno sedam novih epizoda Magičnog Vjetra a prve četiri već su objavljene u 2019. godini, sve ih crta Darko Perović. Zadnji broj redovnog izdanja Magičnog Vjetra u Italiji je izašao u 11. mjesecu 2010. godine.
Moja je pretpostavka da će priča biti objavljena u ediciji "Le miniSerie", kao Coney Island. Manfredi je također upotrijebio termin "graphic novel" tako da nije isključeno ni neko luksuzno izdanje, vidjet ćemo...
Il messaggio di oggi è che sto lavorando a tutta birra e con entusiasmo al ritorno di Magico Vento. So che avrei forse fatto meglio a non dirlo perché prima che questo nuovo ciclo (o meglio un unico graphic novel in quattro puntate), possa apparire in edicola passerà parecchio tempo, però penso a quanti dubbi avevo prima sul fatto di tornare a raccontare un personaggio cui resto legatissimo e cui devo molto, ma che consideravo concluso... adesso sono felice di aver ritrovato Ned e Poe e non c'è niente di meglio che sentirsi felici di scrivere, pure quando la storia che stai scrivendo è drammatica. Ringrazio tutti quei lettori che per anni mi hanno chiesto di scrivere delle nuove avventure di Ned. Avevano ragione.
Sjajno! Ovo se trazilo od Manfredija. Volio bi da epizode budu kao i obicne sa 94 stranice ali ne bi bilo ni lose da bude preko 100 ako bude u pitanju novela. A ako jos puknu kolor...
Sjajno! Ovo se trazilo od Manfredija. Volio bi da epizode budu kao i obicne sa 94 stranice ali ne bi bilo ni lose da bude preko 100 ako bude u pitanju novela. A ako jos puknu kolor...
Pa ako je novela onda je kolor. Inace , dobra vijest.
Drago mi je i da su s ovakvim formatima krenuli. Tako bi trebali za sve ugašene junake (ako postoji dobra priča) kao i za neke postojeće, npr Zagor. Ne bi li se izbjegle žalopojke i plakanja od strane kanonaša a da se napokon vidi kako bi to funkcioniralo.
Nije ovo loše. S vremena na vrijeme da se malo vrate na stare junake.
Istina! Tko ne bi barem iz nostalgije kupovao 2 specijala godišnje npr. Mister Noa? Onako, za primjer.
Znaš što, čitaš mi misli. ;) Htio sam to napisao, ali bi to bila želja malo previše. A nema niti originalnog autora, Nolitte, tako da ne bi ipak to bilo to.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."