forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 2015 FIBA EuroBasket
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 08/09/2015 : 23:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
I tako Španci prave pičvajz.

Oni pikiraju treće mesto, kako bi izbegli Francuze u četvrtfinalu, ali ta kalkulacija je toliko rizična da mogu i da ispadnu, ali i da budu 4. pa da se odmah ukrste sa Francuzima. Srbiji možda više odgovara treće mesto, za prvo će morati da pobede obe, jer jedna od dve može da donese drugo mesto. Jedini problem je što Srbija obe utakmice igra prva, pa neće moći da kalkuliše do kraja. Na kraju, ne bi me čudilo da Turci puste i Islanđane u poslednjoj utakmici u četvrtak, jer će tada znati koje mesto im donosi poraz.

U zaključku, Španci ne bi bili Španci da ne prave sranja. Srbiju su lepo namestili sa rasporedom i očekujem dva poraza u naredne dve utakmice. Taj slučaj, uz poklapanje rezultata, vodi Špance na 4. mesto, pa neka se odmah mačuju sa Francuzima kad su već takve seronje.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2015 : 23:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako bi bili 3. u svojoj skupini (što je sada vrlo realno) Španjolci bi izbjegli Francusku i Grčku do mogućeg finala. U 1/8 finala bi igrali protiv A2 momčadi (Izrael, Poljska, Finska ili BiH), tko god to bio Španjolci će ih pojesti za doručak. Nadalje, u četvrtfinalu bi se sreli sa pobjednikom para D1-C4, recimo da će to biti Litva - Makedonija, tko god tu prošao Španjolci ga jedu za doručak. Ako gledam još dalje, u polufinali bi naletjeli na pobjednika susreta Hrvatska - Srbija, a mislim da bi to oni više htjeli nego nekoga od dvojca Francuska/Grčka.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 08/09/2015 : 23:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zovko

I tako Španci prave pičvajz.

Oni pikiraju treće mesto, kako bi izbegli Francuze u četvrtfinalu, ali ta kalkulacija je toliko rizična da mogu i da ispadnu, ali i da budu 4. pa da se odmah ukrste sa Francuzima. Srbiji možda više odgovara treće mesto, za prvo će morati da pobede obe, jer jedna od dve može da donese drugo mesto. Jedini problem je što Srbija obe utakmice igra prva, pa neće moći da kalkuliše do kraja. Na kraju, ne bi me čudilo da Turci puste i Islanđane u poslednjoj utakmici u četvrtak, jer će tada znati koje mesto im donosi poraz.

U zaključku, Španci ne bi bili Španci da ne prave sranja. Srbiju su lepo namestili sa rasporedom i očekujem dva poraza u naredne dve utakmice. Taj slučaj, uz poklapanje rezultata, vodi Špance na 4. mesto, pa neka se odmah mačuju sa Francuzima kad su već takve seronje.

Ne znam na osnovu čega si ovo zaključio, možda na osnovu toga što Srbija sa pola snage i igrom ispod njenog nivoa opet sve pobeđuje pa sada misliš da će igrati sa otprilike četvrt snage?Ne sumnjam da bi ti voleo da Srbija doživi ta dva poraza, ali to su ti pusti snovi(pojedincima je stvarno životna ideja vodilja da komšiji crkne krava).

Srbija ovo, Španija ono, Španija šteluje ono, Srbiji smestili ovo, Turska razmišlja o Islandu....
Svašta, koga briga za sve to, ko da se o srpskoj reprezentaciji razmišlja o svemu tome i ko da Đorđevića i momke briga za to.Srbija ide da pobedi sve utakmice do kraja i to je to, pričamo o aktuelnom svetskom vicešampionu, ekipi koja je osvajala nebrojeni broj odličja na svim velikim takmičenjima, koja je iznedrila brojne svetske asove i brojna najveća imena trenerskog posla, ekipi koja dolazi iz zemlje košarke gde košarkaški obruč sa klincima koji pikaju košarku postoji u svakom srpskom gradu iza svakog ćoška.

Jeste, sada Srbija treba da razmišlja šta će Turska i Island da urade, po istoj toj logici mogu da razmišljaju šta će u međusobnom duelu da urade Papua Nova Gvineja i Solomonska ostrva, otprilike isto toliko je relevantno.
Kakvo crno treće mesto za Srbiju, što da bi kao izbegla Hrvatsku u četvrtfinalu, smešno?Da izbegne onu ekipu koja je poslednju medalju osvojila pre 20 godina i koja je apsolutno NIKADA nije pobedila, čak ni u prijateljskom meču.Jeste, kako da ne.To je isto kao kada bi u fudbalu rekao da Brazil ili Argentina čine sve kako bi izbegli eventualni duel sa Paragvajem ili Bolivijom.

A kako ima zanimljivih komenatara, zanimljivo je recimo kada se igra neko rukometno prvenstvo čitati komentare kako Srbi nisu za rukomet, kako je Hrvatska tu velesila(gde se nabraja šta je sve osvojila) i kako kada Srbija pobedi negde to je zbog pomoći sudija i domaćeg terena, a vidi sada šta se piše kada je u pitanju košarka.
A koliko god Srbija trenutno bila loša u rukometu, ona je u tom sportu u poslednjih 20 godina pojam za ono što je Hrvatska u košarci, barem je osvojeno par medalja, plus pobeđena je i Hrvatska više puta.

Tako da bih zamolio malo više realnosti u komentarima.Ne zaboravimo da je Hrvatska trenutno i domaćin i opet se u prvom poluvremenu muči sa preslasbom Makedonijom, četvrtfinale se ipak igra na neutralnom terenu, a pre toga treba proći i neugodnu ili Litvaniju ili Belgiju ili Letoniju ili Češku(zanimljivo je kako su tu Hrvatskoj već svi ubeležili siguran prolaz), tako da bih rekao da mnogi drugi imaju mnogo više razloga za štelovanje od Srbije.Srbiji je takav način razmišljanja uvek bio stran, barem u košarci ako ništa drugo.

Edited by - maelstrom on 09/09/2015 00:03:41
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/09/2015 : 09:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Mogao si skratiti malo.
Shvatili smo i na pola teksta što želiš reći.

Ni ja ne vidim razloga zašto bi Srbija štimala pozicije, prvim mjestom ide dalje od Francuske.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25692 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2015 : 09:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

Ne znam na osnovu čega si ovo zaključio, možda na osnovu toga što Srbija sa pola snage i igrom ispod njenog nivoa opet sve pobeđuje pa sada misliš da će igrati sa otprilike četvrt snage?

Ajde bre, opusti se, pa ne mora odmah svaka kritika da bude da neko želi da komšiji crkne krava...

Ne znam zašto misliš da Srbija igra sa pola snage? Protiv Španije, a pogotovo protiv Nemačke smo baš morali da zapnemo. Šut nas nije išao, ali ne zato što smo igrali sa pola snage, već zato što smo bili u grču. Ovo protiv Islanda nije relevantno, nama takva igra odgovara, oni su sve karte bacili u napad i to im se obilo o glavu.

Ja očekujem finale Srbija-Francuska, ali nećemo stići do njega ako mislimo da smo vicešampioni sveta i da će nam se svi sklanjati.
Već sam napisao da nam Turska ne odgovara i da će utakmica verovatno biti tesna. Ali se nadam da ćemo ih pobediti u poslednjoj stotinki,da im vratimo za onu krađu od onomad...A sa Italijom je posle sve moguće.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 09/09/2015 : 09:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ne znam na osnovu čega si ovo zaključio, možda na osnovu toga što Srbija sa pola snage i igrom ispod njenog nivoa opet sve pobeđuje pa sada misliš da će igrati sa otprilike četvrt snage? Ne sumnjam da bi ti voleo da Srbija doživi ta dva poraza, ali to su ti pusti snovi(pojedincima je stvarno životna ideja vodilja da komšiji crkne krava).

Ajde bre, opusti se, pa ne mora odmah svaka kritika da bude da neko želi da komšiji crkne krava...

Baš to. Neki ljudi imaju komentare za

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8203 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/09/2015 : 10:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
u ovoj grupi B je sve moguće
moguće je da španjolci kalkuliraju
ali ne znam kako su mogli ukalkulirat one belinelijeve šuteve
ako ipak kalkuliraju, nadam se da će im se obit o glavu
što se srbije tiče, oni nemaju nikakvog razloga da bilo što naštimavaju
ali nemojte mislit da će pobjede protiv turske i italije same doći
bit će tu svega, grupa je brutalno jaka i možda na kraju i italija dođe do prvog mjesta
mene to ne bi iznenadilo

isto tako, ja ne bih nas već slao u četvrtfinale
treba do toga još igrat, dobit nizozemce i gruzijce i orijentirat se na 1/8
nama je to najvažnija utakmica, jer njome osiguravamo (90%) kvalifikacije za OI
za dalje od toga mi još nismo zreli, a ako nam se slučajno otvori, bit će to prava ludnica

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/09/2015 : 10:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
ken2, kako komentiraš Rudežovu minutažu i vrijeme koje provede u igri?
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8203 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/09/2015 : 10:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
sinoć sam bio u areni, na samom dnu gornje tribine
mrvicu je to daleko i nikad do sada košarku nisam gledao iz (polu)ptičje perspektive
mogu mislit kako je na vrhu :)
ali, od gore se vidi ama baš svaki šut da li ulazi ili ne
barem moje iskusno oko :)
i imam dojam da je rudež van šuterske forme
vjerojatno je to razlog manje minutaže
ali ipak mislim da razlog njegove loše igre (ajde, protiv slovenije je imao par lijepih dodavanja) leži u tome što on ne može dobro zamijeniti darija, pa se u slučaju zamjene njih dvojice poremeti malo obrana i energija pod košem
u biti, nama najviše fali solidna zamjena na četvorci
šarić je snažan i srčan, i to se uživo 10x bolje vidi nego na tv
a sinoć je zaslužio ovacije
mali će biti igračina, samo malo da šut izbrusi, a to se da
s druge strane, hezonja mora još puno raditi na sebi, mora više ići na ulaz, tražiti lagane koševe ili lagana dodavanja nakon što prođe prvog čuvara, a on može svakoga proći već sada
ovako se njegova igra svodi na traženje pozicije za tricu, a jebeš to, dva krumpira više vrijede od jedne trice

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10444 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/09/2015 : 10:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

Za igrača koji ima samo šut ovo bi moga bit problem

Ima li još neko osin mene ko smatra da Hezonja neće bit ozbiljan igrač?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/09/2015 : 10:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Zabrinut sam za njegov "handling", dakle praktički ne napada obruč s loptom. Bez toga u najboljem slučaju može samo biti elitni 3D igrač, a za to mora poboljšati obranu i to za jako puno.

Rudež je katastrofalan. Ne znam gdje mu je forma iz Slovenije.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8203 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/09/2015 : 10:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Zabrinut sam za njegov "handling", dakle praktički ne napada obruč s loptom. Bez toga u najboljem slučaju može samo biti elitni 3D igrač, a za to mora poboljšati obranu i to za jako puno.

Rudež je katastrofalan. Ne znam gdje mu je forma iz Slovenije.

ja mislim da je za njegovo nenapadanje koša kriva mala minutaža u barceloni, pa je dečko bio nestrpljiv i htio tu minutažu iskoristiti što je moguće bolje, a trica tu najbolje dođe - i kada cijelu godinu tako igraš, to ostavi traga
mislim da on ima itekakav potencijal da prođe svog igrača i digne se na šut s poludistance, ili doda, ili položi, ili je faul - to mora raditi, tu je potencijalno jači nego na trici
vidjet ćemo kako će to ići
za sada je još mlad i bahat
što je i dobro, a možda i ne

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/09/2015 : 14:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja mislim da je za njegovo nenapadanje koša kriva mala minutaža u barceloni, pa je dečko bio nestrpljiv i htio tu minutažu iskoristiti što je moguće bolje, a trica tu najbolje dođe - i kada cijelu godinu tako igraš, to ostavi traga
mislim da on ima itekakav potencijal da prođe svog igrača i digne se na šut s poludistance, ili doda, ili položi, ili je faul - to mora raditi, tu je potencijalno jači nego na trici
vidjet ćemo kako će to ići
za sada je još mlad i bahat
što je i dobro, a možda i ne

I ja sam istog mišljenja, jer ono malo puta što je krenuo u prodor to je izgledalo stvarno dobro. Dakle, definitivno zna i može. Vrlo vjerojatno nije dobro što mu karijera ide ovakvim tokom, ali opet, tek mu je 20 uostalom. Kad su za Valančiunasa prije 2 god. govorili da je svjetski talent, ja sam se pitao, pa kako zaboga kad ne daje koševe, stalno radi faulove u napadu, gubi lopte. I eto ga danas, došao na svoje. P.s. hvala na osvrtu na Rudeža!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25692 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2015 : 16:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Proradili su najzad Teo i Raduljuca i sad već ličimo na veliki tim.
A kad ličimo na tako nešto-razbijemo Tursku. Sad da vidimo da li su Italijani tako dobri ili su ih Španci pustili.

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 09/09/2015 : 16:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Toliko o prognoziranom porazu Srbije od Turske.
Turci su ipak uspeli da za poen prođu ispod 20 razlike pa mogu biti zadovoljni jer su bili zreli i za mnogo više od toga.

Treba se manuti tih priča o puštanjima i nameštanjima, to su sve babske i tračarske priče, znam da je to Slavku Cvitkoviću i kompaniji odavno kao dobar dan, ali većina reprezentacija gleda da igra čistu košarku gde će najbolji u datom trenutku da pobedi.

Nikoga Španija nije pustila, izvikana ekipa puna skorih penzionera koja je svoje davno odsvirala, izgleda da su mnogi zaboravili kako su se prošle godine proveli na svetskom prvenstvu i to na svom terenu.Italijani su bili bolji i to je to, imaju u ekipi odlične šutere koji su sve pogađali, zato su i pobedili i neće ni Srbiji biti lako protiv njih, a ako Italijani dobiju Nemce, sutrašnja utakmica će odlučivati o prvom mestu.Surov sistem takmičenja gde je svaka pobeda bitna i nema tu nikakvog vremena da se razmišlja o nekakvom štelovanju, pogotovo što može itekako o glavu da se obije.

Što se tiče srpske ekipe, kao što sam ranije i pisao i očekivao, Raduljica je osetno digao nivo igre, pa ne može čovek koji je bio jedan od najboljih igrača svetskog prvenstva preko noći da zaboravi da igra košarku.Kuzmić takođe sve bolji, navikava se polako na ekipu, ipak je on debitant, u odbrani odličan, u napadu polako i on dobija neku ulogu, sve u svemu i više nego zadovoljavajuće.Teodosić danas 17 poena, 13 asistencija, šta više reći?Stefan Marković pokazao još jednom ako se protivnik jednom ogreši o njega, on momentalno to vraća, neverovatan borac.Kalinić takođe u potpunosti proradio, sipao pošteno trojke, čak i jednu od table.Opet su se svi igrači upisali u strelce, kao i protiv Islanda.Bjelica ovaj put čak nije ni morao da se trudi, mislim da nijednu trojku nije šutnuo, jednostavno kao što je rekao Vlade Đurović, video je da druge ide pa se povukao svesno u drugi plan.
Samo neka momci nastave ovako, raduje da opuštanja nema, jaka je ovo ekipa sa pravim pobedničkim duhom.Ko god da nam bude protivnik, apsolutno nije bitno, mada je Francuska kao domaćin sigurno najopasniji rival.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/09/2015 : 17:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
BiH baš voli gubiti od Finske sa 30-ak razlike, slično su nastradali i na EP 2011.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2015 : 17:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Dobijamo sutra i Italiju, bez obzira da li se odlučuje o prvom mestu ili je nebitna utakmica!

Polako podižemo formu za predstojeće eliminacione utakmice i mislim da Đorđević još nije otkrio sve adute...Što se tiče izbegavanja, to ostavljam protivnicima, neka oni misle o Srbiji i niko ne bi voleo da se sastane sa nama, svi bi nas da izbegnu, čak to izjavljuju i domaćini Francuzi!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 09/09/2015 : 20:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
OK, sad se sve zna.

Srbija pobedom protiv Italije ide na prvo mesto, a Španija, pod uslovom da i oni i Turci pobede Island, ide na drugo mesto, jer u krugu Turska-Italija-Španija imaju najbolji koš količnik. Ako Srbija izgubi, ide na 2. mesto, a Španija pobedom na treće.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2015 : 22:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zovko

OK, sad se sve zna.

Srbija pobedom protiv Italije ide na prvo mesto, a Španija, pod uslovom da i oni i Turci pobede Island, ide na drugo mesto, jer u krugu Turska-Italija-Španija imaju najbolji koš količnik. Ako Srbija izgubi, ide na 2. mesto, a Španija pobedom na treće.

I ako Nemačka pobedi Španiju, Španci pakuju kofere!

Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 09/09/2015 : 22:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Sada se vidi da Španija porazom od Italije nije ništa dobila, ako pobedi Nemačku verovatno će biti druga opet, međutim došli su u tu situaciju da im je meč sa Nemačkom kvalifikacioni za prolaz dalje uopšte.A vole Španci da im ta poslednja utakmica u grupi bude nebitna da odmore starije vedete malo, međutim od toga ništa.

Srbija je po svim parametrima najbolja ekipa u grupi, to se čak vidi i po najubedljivijoj pobedi protiv Islanda i to u meču gde je igrala sa pola snaga sa svih 12 raspoloživih igrača.

U osmini-finala Srbija će igrati protiv poraženog iz duela Poljska-Finska, naravno ako dobije Italiju (inače u suprotnom protiv pobednika tog duela), protivnik po meri za utakmicu bez stresa.

Pravo zamešateljstvo je nastalo u grupi D, tamo sve ekipe imaju šanse da odu dalje, Litvanija i Češka će se u međusobnom duelu boriti za prvo mesto, a Letonija, Belgija, Ukrajina i Estonija u dva međusobna duela za preostala dva mesta koja vode dalje.

Edited by - maelstrom on 09/09/2015 22:46:38
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 09/09/2015 : 23:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
U grupi C, Hrvatska je sigurno druga, Grčka prva, Gruzijci će na mišiće u osminu finala, gde će imati najboljeg mogućeg protivnika sa 4. mesta.

Ako Srbija sutra pobedi, smeši se četvrtfinale sa Hrvatskom. U tom slučaju, pobednik tog duela imaće otvoren put ka finalu. U osmini finala Srbija će ili sa Finskom ili sa Poljskom, odlučuje njihov međusobni duel, koji se igra u isto vreme kada i Srbija.

U grupi A se sve zna, čeka se samo raspored, u grupi B se mnogo toga ne zna, u grupi C za četvrto mesto se bore Gruzija, Holandija i Makedonija, dok je u grupi D prava tarapana i svi mečevi su odlučujući.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8203 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/09/2015 : 23:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
bilo je gusto s nizozemcima, koji uopće nisu loša ekipa
sutra neće bit lako ni s gruzijom, koja je po meni bolja i od nizozemske i makedonije, ali su loše počeli turnir
danas su sredili makedonce, u pravo vrijeme za njih, i sutra će biti opasni
koliko vidim, ako ove tri ekipe sutra izgube, ide gruzija

a ovo danas... shvaćam ja perasa da želi vratiti rudeža u formu, ali pretjerao je brate mili
šarić strašan, ali pod hitno trenirat slobodna bacanja, jer ovo je kriminalno
jebote kad se sjetim stare košarke, pa tada je onaj ko bi imao ispod 70% bio ismijavan
tomić se diže i bit će sve bolji, svaka čast
kruno standardno dobar, uopće nam ne treba plej pored njega
žorić je par puta zakasnio djelić sekunde i to je dovoljno da te blokiraju
babo odličan u prvom poluvremenu, vratio nas u život - ne znam što bih rekao na igranje dva dana nakon potresa mozga osim da se naklonim - nevjerojatan lik
hezonja? eto, danas je išao na ulaz, šteta što su mu poništili onaj u prvom poluvremenu, ali ispalo je još bolje jer je kruno pogodio tricu
i ona kontra je bila dobra, to mu je drugi eurostep, jednog se sjećam iz pripremnih utakmica
nije forsirao šut, očito je dobio po ušima

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/09/2015 : 07:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sada se vidi da Španija porazom od Italije nije ništa dobila, ako pobedi Nemačku verovatno će biti druga opet, međutim došli su u tu situaciju da im je meč sa Nemačkom kvalifikacioni za prolaz dalje uopšte.

Španija mora da pobedi Nemačku da bi ostala na EP i ta, eventualna, pobeda bi ih odvela na drugo mesto, pod uslovom da Srbija dobije Italiju.Ukoliko Italija pobedi Srbiju, Španci su treći u grupi.Nemačka pobedom osvaja četvrto mesto, Španci pakuju kofere!U slučaju pobede Srbije i Nemačke, Turska bi bila druga, Italija treća.Postoje razne kombinacije, videćemo šta će se desiti poslednjeg dana takmičenja po grupama.

Edited by - srdjandj on 10/09/2015 07:22:40
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25692 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/09/2015 : 09:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toliko o prognoziranom porazu Srbije od Turske.

Niko nije prognozirao poraz, ili ja nisam dobro čitao topic?
Ja sam konkretno očekivao tesnu utakmicu, a takva bi i bila da nisu proradili Teo i Raduljica. Pogledaj koliko su poena dali protiv Turaka, pa pogledaj koliki im je prosek bio u poslednje tri utakmice. Da su ostali na proseku, rezultat bi bio više nego tesan. I dalje mislim da nam Turci i Nemci najmanje odgovaraju, skoro uvek se mučimo protiv njih.

Španiju ne bih još otpisivao. Ako prođu i budemo igrali u polufinalu protiv njih, svašta će biti. Pogotovo što smo ih već dobili. Hrvatska ima dobru ekipu, bolji smo od njih, ali te utakmice su uvek posebne, bez obzira ko je trenutno bolji.

Kako god, očekujem još uvek finale Francuska-Srbija, pa ako dobijem karte, odoh sa sinom na utakmicu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/09/2015 : 10:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Španiju ne bih još otpisivao. Ako prođu i budemo igrali u polufinalu protiv njih, svašta će biti.

Ako Španija pobedi i mi pobedimo Italiju, onda se sa njima možemo sastati tek u finalu.

Ako Španija pobedi, a mi izgubimo od Italije(Španija je u tom slučaju treća u grupi i izbegava Francusku u eventualnom polufinalu), onda će biti zajebano...Tako da je danas za Srbiju ova utakmica, praktično, prva eliminaciona.

Edited by - srdjandj on 10/09/2015 10:13:20
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000