Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/09/2015 : 19:47:16
|
quote: Originally posted by jaki
sad će opet počet akcije po medijima tipa jedan gazda a ako slučajno grad proda svoj većinski paket ili dio svog paketa Hajduk me može zaboravit kao člana i pretplatnika.ostat ću simpatizer i od mene neće vidit ni kune.
Ka šta sad skupa idemo, tako ćemo u ton slučaju skupa ne ić. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 04/09/2015 : 21:10:28
|
Nisam cijelo ljeto pratio nista oko Hajduka pa mi je promaklo da je otisao onaj frajer Sandro Gotal. Zasto je otisao? Jel zaradio bar sta taj zalosni Hajduk na njemu ili po obicaju otisao za padelu bureka? Meni se radilo o strasno drskom i hrabrom igracu koji je igrao s ... onim cim treba se igrati, znate, bas mi se svidjao. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/09/2015 : 21:29:58
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Nisam cijelo ljeto pratio nista oko Hajduka pa mi je promaklo da je otisao onaj frajer Sandro Gotal. Zasto je otisao? Jel zaradio bar sta taj zalosni Hajduk na njemu ili po obicaju otisao za padelu bureka? Meni se radilo o strasno drskom i hrabrom igracu koji je igrao s ... onim cim treba se igrati, znate, bas mi se svidjao.
Na početku je pokaza nešto, al u konačnici ništa posebno. A i draže su mu bile ženske lopte od nogometnih. Na kraju solidan posal. Plaćen 0 otiša za 250000. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15104 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/09/2015 : 07:20:24
|
Nisam cijelo ljeto pratio nista oko Hajduka pa mi je promaklo da je otisao onaj frajer Sandro Gotal. Zasto je otisao? Jel zaradio bar sta taj zalosni Hajduk na njemu ili po obicaju otisao za padelu bureka? Meni se radilo o strasno drskom i hrabrom igracu koji je igrao s ... onim cim treba se igrati, znate, bas mi se svidjao.
Ja zivija u salzburgu ja igram u ajduka ja se istetovira....to je frajer za sponzoruse koje nemaju u glavi nista osim planova kako doci do toga da trose tudi novac na hrpu totalno bezveznih stvari. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15104 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/09/2015 : 12:32:31
|
Ja zivija u salzburgu ja igram u ajduka ja se istetovira....to je frajer za sponzoruse koje nemaju u glavi nista osim planova kako doci do toga da trose tudi novac na hrpu totalno bezveznih stvari. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33187 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/09/2015 : 12:33:47
|
Hajducki diverzanti u Karlovcu !!!

Rodjak i brat. Sin ih slikao.
Tijek akcije -
Auto ostalo upaljeno, vrata otvorena, sjedalo nageto, da sin lakse uleti. Ukupno trajanje diverzije - ca. 10 sekundi.
 |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17131 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/09/2015 : 15:10:20
|
I meni je bio dobar. I mislim da je žalosno za koju siću Hajduk prodaje solidne igrače. A Mamić ovali onog panja Šimunovića za tolike pare. Jeste da je to kompa sa HNS-om, odnosno pozivanje u repku njemu sličnih panjeva, ali opet... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/09/2015 : 15:39:17
|
quote: Originally posted by velka031
I meni je bio dobar. I mislim da je žalosno za koju siću Hajduk prodaje solidne igrače. A Mamić ovali onog panja Šimunovića za tolike pare. Jeste da je to kompa sa HNS-om, odnosno pozivanje u repku njemu sličnih panjeva, ali opet...
I ono najvažnije, kontrola medija. Ono šta vridi, Hajduk ne prodaje za siću. Koliko god nikakav, Hajduk je u zadnjih 5-6 godina zaradija lipe novce na Kaliniću, Striniću, Ibričiću, Radoševiću, Vukušiću, Pašaliću(Ovde smo jedino prošli loše). Čak se uspilo nemoguće, pa se zaradilo i na Bradariću i Andrijaševiću, i uspilo za promašaj sa Sharbinijima izvuć neke ozbiljnije novce od saudijaca. Kouassi je otiša za 2,5M eura, i posta najskuplje plaćeni stranac iz HNL-a. Šta se Gotala tiče, ponovit ću: Solidan HNL igrač, i ništa više od toga. 250000 Eura je za takvoga igrača, besplatno dovedenog, dobra lova.
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 17/09/2015 : 17:17:07
|
Ali mamic bi ga utopija za najmanje milijun. Doduse uz desetak golova vise u hnl prciji u kojoj protivnici igraju protiv njegovog kluba ko pijani i uz par utakmica za repku. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 17/09/2015 : 18:47:50
|
Igraju ka pijani jer in se to (na kraju) valjda isplati, jer se o nečeg mora živit a njihovi klubovi nemaju novca. Ovo je takva liga šta ćeš. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 17/09/2015 : 18:50:33
|
ljudi rade i gore stvari i za manje love pa igranje u leru protiv našeg najvećeg kluba i nije neko veliko zlo. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 19/09/2015 : 19:27:23
|
Koga iznenađuje ovaj rezultat, mislin nikog, GNK nije mogao zbog Euro umora ništa a Hajduk inače ne može puno. Dakle ništa čudno, mada se čulo priko radija (neman onaj TV kanal) da je ˝Pošteni Bruno˝ navodno opet u akciji krajen prvog poluvrimena (opet uspješan). U drugom poluvrimenu gosti su još više počeli vatat zrak ali opet Hajduk to nije iskoristija, i naravno na kraju opet ˝Pošteni Bruno˝ nešto radi ali ovaj put nije uspija (falili penal). I onda čujen na radiju presjednika nadzornog odbora kako ekipu iz HNS-a zove kriminalcima i mafijon (bija je prilično vruč, ali ipak ne toliko), dakle ipak zabavna večer i sa moje strane palac gore. |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 19/09/2015 : 19:43:06
|
quote: Originally posted by MSBlueberry
Koga iznenađuje ovaj rezultat, mislin nikog, GNK nije mogao zbog Euro umora ništa a Hajduk inače ne može puno. Dakle ništa čudno, mada se čulo priko radija (neman onaj TV kanal) da je ˝Pošteni Bruno˝ navodno opet u akciji krajen prvog poluvrimena (opet uspješan). U drugom poluvrimenu gosti su još više počeli vatat zrak ali opet Hajduk to nije iskoristija, i naravno na kraju opet ˝Pošteni Bruno˝ nešto radi ali ovaj put nije uspija (falili penal). I onda čujen na radiju presjednika nadzornog odbora kako ekipu iz HNS-a zove kriminalcima i mafijon (bija je prilično vruč, ali ipak ne toliko), dakle ipak zabavna večer i sa moje strane palac gore.
Ti se samo zezas ka i uvik... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17131 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 19/09/2015 : 21:49:59
|
quote: Originally posted by velka031
Ima li uopće smisla komentirati ovu lakrdiju od lige, saveza, države, šta god. Potpuna mizerija.
+1 Jad i nevolja,ali ima neko kome i to valja,na zalost... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Posted - 20/09/2015 : 15:03:24
|
teško je igrati protiv protivnika kad je naš šesnaesterac rastegnut pojam. jebo matematiku i preciznost! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/09/2015 : 16:06:04
|
Pazite, ovakve stvari se nisu događale niti u vrijeme državotvorne NK Croatije. Nikad nije palo na pamet Canu-Gaju i njegovom gazdi da na Poljud pošalju plaćenog ubojicu, da ponižava Hajduk i ruga se splitskoj publici na ovakav način. Brend i njegov gospodar su, naprotiv, izgubili svaki osjećaj za mjeru i osjećaju se nedodirljivima. I to je najbolji znak da im je kraj jako, jako blizu. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 20/09/2015 : 16:11:40
|
Biče ti još i gore kad dobiju Karamarka, tad će imat četri godine čisto (a i sa Kolindicom in nije loše). P.S. Ima li neko možda sliku Kolindice i Maminja kako se grle? Dajte objavite je. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/09/2015 : 16:15:15
|
Slavila je rođendan, 29.4., u Mamićevoj vili na Tuškancu. Ali to nije najsramotniji potez koji je ta potkapacitirana, a ambiciozna osoba učinila. |
 |
|
Topic  |
|