Jedino jos ono originalni broj ... na sta se zapravo nadovezuje? Jer u originalu prica je izasla unutar giganta br. 22, a VC napravio novu, svoju ediciju.
Kakvo smeće... Sramotno je na što se Znanje srozalo.
Za isti uzrast kao i Mali rendžer
barabo jedna!
Kad će novi broj Malog rendžera? Dva mjeseca je prošlo.
to se i ja pitam...Jaki koji je u vezi sa Bernardom kaže da teller jaše dalje...nadam se ovih dana najavi...pomak na tromjesečni ritam za mene bi bio katastrofa...teško da bi to prošlo bez posljedica po moje zdravlje...nadam se da je bar gazda Goran dao nalog tiskari za tiskanje novih Van Gogh brojeva,...
ps. ovi Angry Birds mi vuku na Trđu, to bi se anti moglo sviđati...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Andrej Štular: KRONIKE Izdavač: Stripburger, Forum Ljubljana Edicija: Republika strip Jezik: slovenački Broj strana: 96 Štampa: cb Format: 270 X 210 Uvez: meki Cena: 7 evra Izašlo: 15. 10. 2015
Domen Finžgar: Protiarhitekt izdavač: Stripburger, Forum Ljubljana edicija: Republika strip broj strana: 84 jezik: slovenački uvez: meki štampa: cb izašlo: 13. decembar 2011
Marko Kociper: Sveta jeza izdavač: Stripburger, Forum Ljubljana edicija: Republika strip broj strana: 32 jezik: slovenački uvez: meki štampa: cb format: 270 x 210 izašlo: 17. oktobar 2012
Marko Kociper: Jazbec in otok mrtvih izdavač: Stripburger, Forum Ljubljana edicija: Republika strip broj strana: 64 jezik: slovenački uvez: meki štampa: cb format: 270 x 210 izašlo: 20 jun 2014
Izar Lunaček: Založeni raj Obseg/št. strani: 96 Datum Izida: 19.08.2013 Jezik: Slovenski Vezava: Trda vezava ISBN/EAN: 9789616553605 Mere izdelka vxš: 21,5 x 21,5 cm Založba Forum Ljubljana Avtor: Izar T. Lunaček Zbirka: Republika strip