forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/09/2015 : 19:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i naš mamić je počeja mutit:
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/5501/Mamic-za-preko-20-milijuna-kuna-tajno-otkupio-preko-15-Hajduka.aspx

a ove kretenske izjave da se ništa posebno ne događa mogu obisit mačku o rep.da okrupnjivanje dionica
mamić oće biti vlasnik Hajduka a kako je Baldasar jedanput za a jedanput protiv Našeg Hajduka sve je pod upitnikom.
kaže da grad ne razmišlja o prodaji svog udjela a odmah zatim da bi to trebalo biti konsenzusom potvrđeno da bi se prodalo.a kako onda ne razmišljaju kad već zna što treba napraviti da bi se prodalo Hajduka.
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/5505/Dok-Tommy-okrupnjuje-dionice-nadzornici-smatraju-da-Nas-Hajduk-nema-alternative.aspx#.VenUc9LkeUk
sad će opet počet akcije po medijima tipa jedan gazda
a ako slučajno grad proda svoj većinski paket ili dio svog paketa Hajduk me može zaboravit kao člana i pretplatnika.ostat ću simpatizer i od mene neće vidit ni kune.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/09/2015 : 19:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

sad će opet počet akcije po medijima tipa jedan gazda
a ako slučajno grad proda svoj većinski paket ili dio svog paketa Hajduk me može zaboravit kao člana i pretplatnika.ostat ću simpatizer i od mene neće vidit ni kune.

Ka šta sad skupa idemo, tako ćemo u ton slučaju skupa ne ić.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 04/09/2015 : 21:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Nisam cijelo ljeto pratio nista oko Hajduka pa mi je promaklo da je otisao onaj frajer Sandro Gotal. Zasto je otisao? Jel zaradio bar sta taj zalosni Hajduk na njemu ili po obicaju otisao za padelu bureka? Meni se radilo o strasno drskom i hrabrom igracu koji je igrao s ... onim cim treba se igrati, znate, bas mi se svidjao.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/09/2015 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Nisam cijelo ljeto pratio nista oko Hajduka pa mi je promaklo da je otisao onaj frajer Sandro Gotal. Zasto je otisao? Jel zaradio bar sta taj zalosni Hajduk na njemu ili po obicaju otisao za padelu bureka? Meni se radilo o strasno drskom i hrabrom igracu koji je igrao s ... onim cim treba se igrati, znate, bas mi se svidjao.

Na početku je pokaza nešto, al u konačnici ništa posebno.
A i draže su mu bile ženske lopte od nogometnih.
Na kraju solidan posal. Plaćen 0 otiša za 250000.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15104 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/09/2015 : 07:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja zivija u salzburgu ja igram u ajduka ja se istetovira....to je frajer za sponzoruse koje nemaju u glavi nista osim planova kako doci do toga da trose tudi novac na hrpu totalno bezveznih stvari.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15104 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/09/2015 : 12:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja zivija u salzburgu ja igram u ajduka ja se istetovira....to je frajer za sponzoruse koje nemaju u glavi nista osim planova kako doci do toga da trose tudi novac na hrpu totalno bezveznih stvari.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33186 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 13/09/2015 : 12:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Hajducki diverzanti u Karlovcu !!!

Rodjak i brat. Sin ih slikao.

Tijek akcije -

Auto ostalo upaljeno, vrata otvorena, sjedalo nageto, da sin lakse uleti. Ukupno trajanje diverzije - ca. 10 sekundi.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 17/09/2015 : 11:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da mi sad (u subotu) uprskate!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17131 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/09/2015 : 15:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je bio dobar.
I mislim da je žalosno za koju siću Hajduk prodaje solidne igrače.
A Mamić ovali onog panja Šimunovića za tolike pare. Jeste da je to kompa sa HNS-om, odnosno pozivanje u repku njemu sličnih panjeva, ali opet...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/09/2015 : 15:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

I meni je bio dobar.
I mislim da je žalosno za koju siću Hajduk prodaje solidne igrače.
A Mamić ovali onog panja Šimunovića za tolike pare. Jeste da je to kompa sa HNS-om, odnosno pozivanje u repku njemu sličnih panjeva, ali opet...

I ono najvažnije, kontrola medija.
Ono šta vridi, Hajduk ne prodaje za siću.
Koliko god nikakav, Hajduk je u zadnjih 5-6 godina zaradija lipe novce na Kaliniću, Striniću, Ibričiću, Radoševiću, Vukušiću, Pašaliću(Ovde smo jedino prošli loše).
Čak se uspilo nemoguće, pa se zaradilo i na Bradariću i Andrijaševiću, i uspilo za promašaj sa Sharbinijima izvuć neke ozbiljnije novce od saudijaca.
Kouassi je otiša za 2,5M eura, i posta najskuplje plaćeni stranac iz HNL-a.
Šta se Gotala tiče, ponovit ću:
Solidan HNL igrač, i ništa više od toga.
250000 Eura je za takvoga igrača, besplatno dovedenog, dobra lova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/09/2015 : 17:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ali mamic bi ga utopija za najmanje milijun.
Doduse uz desetak golova vise u hnl prciji u kojoj protivnici igraju protiv njegovog kluba ko pijani i uz par utakmica za repku.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 17/09/2015 : 18:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Igraju ka pijani jer in se to (na kraju) valjda isplati, jer se o nečeg mora živit a njihovi klubovi nemaju novca. Ovo je takva liga šta ćeš.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/09/2015 : 18:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ljudi rade i gore stvari i za manje love pa igranje u leru protiv našeg najvećeg kluba i nije neko veliko zlo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 19/09/2015 : 19:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Koga iznenađuje ovaj rezultat, mislin nikog, GNK nije mogao zbog Euro umora ništa a Hajduk inače ne može puno. Dakle ništa čudno, mada se čulo priko radija (neman onaj TV kanal) da je ˝Pošteni Bruno˝ navodno opet u akciji krajen prvog poluvrimena (opet uspješan). U drugom poluvrimenu gosti su još više počeli vatat zrak ali opet Hajduk to nije iskoristija, i naravno na kraju opet ˝Pošteni Bruno˝ nešto radi ali ovaj put nije uspija (falili penal). I onda čujen na radiju presjednika nadzornog odbora kako ekipu iz HNS-a zove kriminalcima i mafijon (bija je prilično vruč, ali ipak ne toliko), dakle ipak zabavna večer i sa moje strane palac gore.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/09/2015 : 19:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Koga iznenađuje ovaj rezultat, mislin nikog, GNK nije mogao zbog Euro umora ništa a Hajduk inače ne može puno. Dakle ništa čudno, mada se čulo priko radija (neman onaj TV kanal) da je ˝Pošteni Bruno˝ navodno opet u akciji krajen prvog poluvrimena (opet uspješan). U drugom poluvrimenu gosti su još više počeli vatat zrak ali opet Hajduk to nije iskoristija, i naravno na kraju opet ˝Pošteni Bruno˝ nešto radi ali ovaj put nije uspija (falili penal). I onda čujen na radiju presjednika nadzornog odbora kako ekipu iz HNS-a zove kriminalcima i mafijon (bija je prilično vruč, ali ipak ne toliko), dakle ipak zabavna večer i sa moje strane palac gore.

Ti se samo zezas ka i uvik...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 19/09/2015 : 19:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Nazovi to tako, ovo san ipak pratija kao ˝neutralac˝.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/09/2015 : 21:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/f2bv-pavasovic-viskovic-i-vucevic-sucima-p-vam-materina-ovdje-ste-dosli-krasti-kako-vas-nije-sram#/clanak/f2bv-pavasovic-viskovic-i-vucevic-sucima-p-vam-materina-ovdje-ste-dosli-krasti-kako-vas-nije-sram

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17131 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/09/2015 : 21:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ima li uopće smisla komentirati ovu lakrdiju od lige, saveza, države, šta god. Potpuna mizerija.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/09/2015 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ima li uopće smisla komentirati ovu lakrdiju od lige, saveza, države, šta god. Potpuna mizerija.

+1 Jad i nevolja,ali ima neko kome i to valja,na zalost...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/09/2015 : 22:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nama ne svira penal(koji je slobodno moga svirati)a njima pokloni penal(faul velaskeza je bija metar izvan šesnaesterca).
Bruno je zaradija svoju plaću.
Lijepo je vidjeti kako se neke stvari ne mjenjaju
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/397178/Elegantan-odgovor-Hajdukova-trenera-na-Maricevo-sudenje.html

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/09/2015 : 15:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
teško je igrati protiv protivnika kad je naš šesnaesterac rastegnut pojam.
jebo matematiku i preciznost!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/09/2015 : 15:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
i kod vas sesnaesterac pocinje na 18 metara kao i na Kantridi ? :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/09/2015 : 16:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Pazite, ovakve stvari se nisu događale niti u vrijeme državotvorne NK Croatije. Nikad nije palo na pamet Canu-Gaju i njegovom gazdi da na Poljud pošalju plaćenog ubojicu, da ponižava Hajduk i ruga se splitskoj publici na ovakav način. Brend i njegov gospodar su, naprotiv, izgubili svaki osjećaj za mjeru i osjećaju se nedodirljivima. I to je najbolji znak da im je kraj jako, jako blizu.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 20/09/2015 : 16:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Biče ti još i gore kad dobiju Karamarka, tad će imat četri godine čisto (a i sa Kolindicom in nije loše).
P.S.
Ima li neko možda sliku Kolindice i Maminja kako se grle?
Dajte objavite je.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/09/2015 : 16:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Slavila je rođendan, 29.4., u Mamićevoj vili na Tuškancu. Ali to nije najsramotniji potez koji je ta potkapacitirana, a ambiciozna osoba učinila.
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.66 seconds. Snitz Forums 2000