Juventus je baš našao gdje će prosipati bodove i sada je već na -10, Frosinone je osvojio tek svoj prvi i to je znak da nešto ne štima sa torinskim klubom.
Veliko istraživanje koje je proveo Corriere dello Sport stavlja Napoli u poziciju prvog favorita za osvajanje Scudetta dok bi mu glavni konkurent trebala biti Roma... Corriere dello Sport proveo je istraživanje u kojem je sudjelovalo 100 talijanskih nogometnih stručnjaka, a glavno pitanje bilo je tko će osvojiti naslov prvaka Italije. Iako je trenutno Fiorentina na vrhu ljestvice, njih najviše, 35 dalo je svoj glas Napoliju koji je u prošlom kolu pregazio Milan na San Siru s 4:0. Među onima koji su glasovali za Napoli bili su i Gennaro Gattuso, Federico Barba, Giovanni Trapattoni i Maurizio Zamparini. Za Romu je svoj glas dao 31 stručnjak, a među onima koji vjeruju Rimljanima su Carlo Ancelotti, Cesare Prandelli, Claudio Ranieri, Marco Fassone... Lider s prvenstvene ljestvice Fiorentina odmah je iza Napolija i Rome s 13 glasova, slijede Juventus i Inter kojima vjeruje po njih deset dok je jedan glas dobio Lazio i to od strane Davidea Ballardinija.
Massimo Moratti u potpunosti se povlači iz milanskog Intera. Bivši predsjednik kluba potvrdio je da je dobio dozvolu za prodaju preostalih 30 posto vlasničkog udjela, a već je prema tvrdnjama talijanskih medija u pregovorima s arapskim investitorima među kojima je najzvučniji Etihad Airways iako iz zrakoplovne tvrtke to negiraju.
Ne možeš vjerovat' da je Mandžo napokon zabio, možda bude nešto od njega.
Mandži su kola krenula nizbrdo nakon one utakmice Atletico-Real M. 4:0 (koju je odigrao perfektno) na početku drugog dijela prošle sezone. Od tada su njegove općepoznate slabije strane preuzele glavnu ulogu, za razliku od prvog dijela iste sezone, i dvije pune sezone prije toga. Nadajmo se da će mu sada opet krenuti nabolje, jer bez obzira na nedostatke ama baš svaka momčad od njega može profitirati.
jučer sam prestao pratiti Serie A: Inter prvi sa 11 golova u 11 kola, gol razlika 11:7, 8 tekmi su pobjedili, 7 pobjeda od 1:0 (plus jedna 2-1 pobjeda)
za mene više serie a ne postoji, nema šanse da pratim rezultate ni da minutu sezone odgledam, za mene je to mrtva liga
Već godinama je to pušiona od lige, a ove sezone se još potrefilo da je Juventus startao slabo pa se Inter ni kriv ni dužan našao tako visoko. Ipak ga je Fiorentina današnjom pobjedom pretekla po gol razlici.
jučer sam prestao pratiti Serie A: Inter prvi sa 11 golova u 11 kola, gol razlika 11:7, 8 tekmi su pobjedili, 7 pobjeda od 1:0 (plus jedna 2-1 pobjeda)
za mene više serie a ne postoji, nema šanse da pratim rezultate ni da minutu sezone odgledam, za mene je to mrtva liga
Već godinama je to pušiona od lige, a ove sezone se još potrefilo da je Juventus startao slabo pa se Inter ni kriv ni dužan našao tako visoko. Ipak ga je Fiorentina današnjom pobjedom pretekla po gol razlici.
Juve je slab zbog mandžukića, tamo gdje on dođe-nastane kaos (A,madrid...)... ali inter mi je zgadio pogled na nogomet i život sa 7 x 1:0 pobjedama, nedao bog da više komentiram u životu na ovom topicu, arivederći
Ne znaš tko je ovdje bedastiji; klub jer vraća trenera koji ranije nije zadovoljio ili taj isti trener jer se pristaje vratiti u klub iz kojega je nedavno najuren.